Geçmiş olsun. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur.Slikon implant taktirdim arkadaslar.3.gunum.gorus alisverisinde bulunabiliriz.psikolojik destegede ihtiyac oluyor malum...benimki burunla birlikte,kombine bir ameliyatti.kulagimdan kikirdak alindi.kulaktada var dikiş.coook zor bir surec.insallah sonuc guzel olur.
Insallah .cok tesekkur ederim.Geçmiş olsun. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur.
Hayır daha revizyon olmadım. Yüksel Bey hakkında pek bilgi bulamadım internette.Merhaba. Sizde benim gibi yüksel kankayayı araştırıyordunuz. Kendisinemi yaptırdınız acaba?
Geçmiş olsun öncelikle benimde çenem geri onu slikonla halletmek istiyordum ayrıca ikinci burun ameliyatını da düşünüyorum ikisi birlikte zor mu ? Birde slikon geçici mi kalıcı mı bilgilendirir misin?Slikon implant taktirdim arkadaslar.3.gunum.gorus alisverisinde bulunabiliriz.psikolojik destegede ihtiyac oluyor malum...benimki burunla birlikte,kombine bir ameliyatti.kulagimdan kikirdak alindi.kulaktada var dikiş.coook zor bir surec.insallah sonuc guzel olur.
5000 tl...ama benimki basarisiz yanlis bir uygulama idi.8.gun cikarttirdim.paramdanda oldum sagligimdandamerhaba.. maliyet ne kadar tuttu? çene estetigi
neden ??5000 tl...ama benimki basarisiz yanlis bir uygulama idi.8.gun cikarttirdim.paramdanda oldum sagligimdanda
Bi kere kesinlikle konforsuz.dr hissetmeyeceksin dedi ve resssmen beni kandirdi.elime silikon aparat bariz bi sekilde geliyordu.6.gun kaydi ( kaydigini cok fazla duymustum) sol tarafimi delip cikacakmis gibi bir goruntu olustu.cenem ve dislerimin sancisi gecmedi.gecem ginduzume karisti.ve en onemliside acayipppp cirkin abartili bombeli bir cene olmustu.doktoruma sordugumda, odem gidecek ama bombe goruntusu kalacak dedi.zaten bunuda duyunca derhal cikarttirdim.neden ??
Bi kere kesinlikle konforsuz.dr hissetmeyeceksin dedi ve resssmen beni kandirdi.elime silikon aparat bariz bi sekilde geliyordu.6.gun kaydi ( kaydigini cok fazla duymustum) sol tarafimi delip cikacakmis gibi bir goruntu olustu.cenem ve dislerimin sancisi gecmedi.gecem ginduzume karisti.ve en onemliside acayipppp cirkin abartili bombeli bir cene olmustu.doktoruma sordugumda, odem gidecek ama bombe goruntusu kalacak dedi.zaten bunuda duyunca derhal cikarttirdim.
Tesekkurler.ben cikarttirdim.ve yeniden hayata dondum.1 ay kadar cenem sis odemli gezmeme ragmen , suan iyiyim.psikolojim buyuk olcude duzeldi...sabitlensede , yag ve su dokulari kaydirabiliyor aparati.gereksiz sacma bir sey ve oldukca yapay...bu yontemin ulkemizde oturmasi icin cooook uzun seneler deneyimler gerekiyor bunu cok iyi anladimGeçmiş olsunnasılsınız şimdi iyi misiniz? Ben de olacağım ama bir şey soracağım sizin çene silikonu vida ile sabitlenmemis miydi acaba? Yoksa öyle de kayabiliyor mu çok merak ettim
Tesekkurler.ben cikarttirdim.ve yeniden hayata dondum.1 ay kadar cenem sis odemli gezmeme ragmen , suan iyiyim.psikolojim buyuk olcude duzeldi...sabitlensede , yag ve su dokulari kaydirabiliyor aparati.gereksiz sacma bir sey ve oldukca yapay...bu yontemin ulkemizde oturmasi icin cooook uzun seneler deneyimler gerekiyor bunu cok iyi anladim
Rica ederimÇok teşekkür ederim
ahh benim o yüzden çene kasım hasar gördüü alt dudağım aşağı düştü ne yapsam düzelttiremedim5000 tl...ama benimki basarisiz yanlis bir uygulama idi.8.gun cikarttirdim.paramdanda oldum sagligimdanda
Cok gecmis olsun.implant cok sacma ve buyuk olcude psikolojik fiziki maddi manevi hasar birakan bir aparat.ahh benim o yüzden çene kasım hasar gördüü alt dudağım aşağı düştü ne yapsam düzelttiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?