A aksss Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2013 6 1 16 İstanbul 6 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aksss #1 bi hafta önce burun estetiği ve çene silikonu ameliyatı birlikte oldum olmak isteyenler varsa yardımcı olabilirim arkadaşlar
bi hafta önce burun estetiği ve çene silikonu ameliyatı birlikte oldum olmak isteyenler varsa yardımcı olabilirim arkadaşlar
Bluewolff Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2015 34 17 18 35 10 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi aksss #2 Benimde 11.günüm bir yumruluk var çenemde ve konuşmamda gariplikler var sizinde olmuşmuydu
F Fii Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2018 46 4 36 38 2 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi aksss #3 Bluewolff .!.: Benimde 11.günüm bir yumruluk var çenemde ve konuşmamda gariplikler var sizinde olmuşmuydu Genişletmek için tıkla... Merhaba canm şikayetlerin geçtimi:)bende çene ucu ameliyatı olmak istiyorum yardımcı olurmusun
Bluewolff .!.: Benimde 11.günüm bir yumruluk var çenemde ve konuşmamda gariplikler var sizinde olmuşmuydu Genişletmek için tıkla... Merhaba canm şikayetlerin geçtimi:)bende çene ucu ameliyatı olmak istiyorum yardımcı olurmusun
F Fii Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2018 46 4 36 38 2 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi aksss #4 aksss .!.: bi hafta önce burun estetiği ve çene silikonu ameliyatı birlikte oldum olmak isteyenler varsa yardımcı olabilirim arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Merhaba:)kime oldunuz ve hala memnunmusunuz bende olmak istiyorumda
aksss .!.: bi hafta önce burun estetiği ve çene silikonu ameliyatı birlikte oldum olmak isteyenler varsa yardımcı olabilirim arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Merhaba:)kime oldunuz ve hala memnunmusunuz bende olmak istiyorumda
I Irmak16 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2018 22 4 1 39 25 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi aksss #5 Bluewolff .!.: Benimde 11.günüm bir yumruluk var çenemde ve konuşmamda gariplikler var sizinde olmuşmuydu Genişletmek için tıkla... Merhaba çeneniz son durumu nedir memnun musunuz bilgi verirseniz çok mutlu olucam bende çene silikon yaptırmayı düşünüyorum doktor araştırıyorum 6 aylık bi kızım var pek vakit bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Bluewolff .!.: Benimde 11.günüm bir yumruluk var çenemde ve konuşmamda gariplikler var sizinde olmuşmuydu Genişletmek için tıkla... Merhaba çeneniz son durumu nedir memnun musunuz bilgi verirseniz çok mutlu olucam bende çene silikon yaptırmayı düşünüyorum doktor araştırıyorum 6 aylık bi kızım var pek vakit bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler