• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene Estetiği Çene törpületme hakkında

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
naci hoca da sana böyle yazmış şimdi okudum.

"Oncelikle gecmis olsun. Çene ucu törpületme ameliyatı aynen doktorunuzun dediği riskleri içerir. yani daha fazla torpü yapılıp daha fazla kısaltılırsa doku toparlayamayacağı için sarkma da artar. Olusan asimertri gider mi bilmiyorum daha beklemek gerekir. Ama su anda bana gelseniz size ne oneririm bilmiyorum. Muhtemelen dokunmam en az bir senenin dolmasini beklerim. "

o zaman bu kızımız ne yaptırdı ve nasıl sarkma olmadı hayret. alt çene geriye alınmamıştır:34: çünkü diş yapısında sorun olanlarda yani alt dişleri ileri olan hastalara ameliyat yapılıyor.
bu kızında diş yapısında sorun yoktu sadece çene ucundaydı sorunu.

offff şimdi çık işinden .

$heidi-new-face4.webp

naci hoca da sana böyle yazmış şimdi okudum.

"Oncelikle gecmis olsun. Çene ucu törpületme ameliyatı aynen doktorunuzun dediği riskleri içerir. yani daha fazla torpü yapılıp daha fazla kısaltılırsa doku toparlayamayacağı için sarkma da artar. Olusan asimertri gider mi bilmiyorum daha beklemek gerekir. Ama su anda bana gelseniz size ne oneririm bilmiyorum. Muhtemelen dokunmam en az bir senenin dolmasini beklerim. "

o zaman bu kızımız ne yaptırdı ve nasıl sarkma olmadı hayret. alt çene geriye alınmamıştır:34: çünkü diş yapısında sorun olanlarda yani alt dişleri ileri olan hastalara ameliyat yapılıyor.
bu kızında diş yapısında sorun yoktu sadece çene ucundaydı sorunu.

offff şimdi çık işinden .

Eki Görüntüle 413823

ben de bunu çok düşündüm. ama heidi de de çok fazla bir törpüleme yapılmamış onu anladım uzun incelemeler sonucu. asıl netten daha önce baya bi fotoraf bulmuştum nerdeyse çenesinin yarısı törpülenenler olmuş gayet de normal görünüyolardı hiçbi sorun yoktu. ona akıl sır erdiremedim. ben o hafif asimetri oluşunca bende nasıl üzülmüştüm sarktı fln diye neys eki yokmuş öyle bişi daha fazla törpületsem nolurdu kimbilir. bu arada zeki bey yapıyor sanırım çene törpüleme çünkü çenesini geri aldıranlar bir de törpületiyor üstüne sanırım. istersenizs bir mail atıp sorunç.

ben de bunu çok düşündüm. ama heidi de de çok fazla bir törpüleme yapılmamış onu anladım uzun incelemeler sonucu. asıl netten daha önce baya bi fotoraf bulmuştum nerdeyse çenesinin yarısı törpülenenler olmuş gayet de normal görünüyolardı hiçbi sorun yoktu. ona akıl sır erdiremedim. ben o hafif asimetri oluşunca bende nasıl üzülmüştüm sarktı fln diye neys eki yokmuş öyle bişi daha fazla törpületsem nolurdu kimbilir. bu arada zeki bey yapıyor sanırım çene törpüleme çünkü çenesini geri aldıranlar bir de törpületiyor üstüne sanırım. istersenizs bir mail atıp sorunç.

fotda ama bariz bir değişiklik mevcut .çok merak ettim o çene yarısını törpületenleri bana özelden atabilir misin ?
sen bununla ilgili 2. bir ameliyat düşünüyor musun ?

valla o fotoğraflar hep eski laptopımda kaldı o da bozuldu çoktan. ben google'da chin reduction diye görsellerde aratıp bulmuştum epey fotoğraf. ordan oraya yönlene yönlene baya bi fotoraf birikmişti. sen de bulabilirsin google'dan. bu arada 2. ameliyat düşünmüyorum memnunum şimdiki halimden

Az bir törpü bile beni mutlu edecek ,bugün bunu anladım :( Heidi kadar kötü bir çenem yok ama mutsuzum :( çok küçük ,yuvarlak çeneleri beğeniyorum .

Aynen böyle yani (Gerçi bu çok küçük değil ama yuvarlak );

botox1_d.jpg

Son düzenleme:
Angel ne güzel köşeli olması ,neden torpuletmeyi düşünüyorsun ki?

Benim cehrem ve çene yapım tıpkı liv tyler gibi .ilk zamanlar cok kafaya takiyordum ,su an gayet memnunum.
Tskintilarimi geride bıraktım.

Angel ne güzel köşeli olması ,neden torpuletmeyi düşünüyorsun ki?

Benim cehrem ve çene yapım tıpkı liv tyler gibi .ilk zamanlar cok kafaya takiyordum ,su an gayet memnunum.
Tskintilarimi geride bıraktım.

Tatlım her hangi bir şeyimin liv tyler'a benzemesi için neler vermezdimm ehehühe :)))
Aslında canım köşeli yüz hatları eğer yüzün genel formuyla orantılı ise çekici buluyorum, örneğin angelina jolie beğenmeyen yoktur sanırım.. Ama kendimi beğenmiyorum bide yanaklarım toplu biraz yüzüm geniş geliyor bana bu yüzden, off resimlerde özellikle koca suratlı oluyorumm :5::5: şu törpületme kabus bişey olmasa iyileşme süresi kısa olsa yaptırırdım.

Tatlım her hangi bir şeyimin liv tyler'a benzemesi için neler vermezdimm ehehühe :)))
Aslında canım köşeli yüz hatları eğer yüzün genel formuyla orantılı ise çekici buluyorum, örneğin angelina jolie beğenmeyen yoktur sanırım.. Ama kendimi beğenmiyorum bide yanaklarım toplu biraz yüzüm geniş geliyor bana bu yüzden, off resimlerde özellikle koca suratlı oluyorumm :5::5: şu törpületme kabus bişey olmasa iyileşme süresi kısa olsa yaptırırdım.

Tatlım ben de sana Angelina örneğini verecektim .Ne güzel toplu ve geniş durması .
Millet sırf bunun için yağ enjekte ettiyor yüzüne .
Fot.lara sen bakma ,benim bile resimlerde yüzüm toplu çıkıyor .Reelde asla öyle değildir mesela .

Yanları törpületme çok komplike bir ameliyat ,baksana şu siteye.Bence vazgeç ,sil at kafandan tatlım.Eminim çok güzelsindir böyle.:16:

Alt çene törpüleme

Tatlım ben de sana Angelina örneğini verecektim .Ne güzel toplu ve geniş durması .
Millet sırf bunun için yağ enjekte ettiyor yüzüne .
Fot.lara sen bakma ,benim bile resimlerde yüzüm toplu çıkıyor .Reelde asla öyle değildir mesela .

Yanları törpületme çok komplike bir ameliyat ,baksana şu siteye.Bence vazgeç ,sil at kafandan tatlım.Eminim çok güzelsindir böyle.:16:

Alt çene törpüleme

Daha önce incelemiştim ben bu siteyi canım, haklısın kesinlikle komplike ve riskli bir ameliyat ben istesem bile aileme kabul ettiremem zaten delimisin sen ne gerek var diycekler :1: işte herkes bir kusurunu bulur ona kafayı takar yaa bendeki de böyle galiba ..
teşekkür ederim güzel sözlerin için canım o senin güzelliğindir eheh :16:

Arkadaşlar ben çenemi törpületmek istiyorum ama alt çenem biraz önde ve dişlerimin ortodontik tedavi de görmesi lazım. Ama ağzımın kapanmasında bir sorun yok. Acaba çene kısaltma ameliyatı olmadan sadece çene törpületme yapabilir miyim?

kızlar merhaba ben de amelıyat oldum cene torpuleme dıye gıttım ama sanırım baya uzun geldı kestı doktor,acı cekmedım morluk olmadı tek sıkıntım 3 hafta boyunca taktıgım bandajdı ona da sıkıntı denırse suan yandan onden kendımı oldukca begenıyorum

kızlar merhaba ben de amelıyat oldum cene torpuleme dıye gıttım ama sanırım baya uzun geldı kestı doktor,acı cekmedım morluk olmadı tek sıkıntım 3 hafta boyunca taktıgım bandajdı ona da sıkıntı denırse suan yandan onden kendımı oldukca begenıyorum

Aslıcan999 Merhaba,

Benim de alt çenemde sorun var. Fonksiyon olarak değil ama psikolojik olarak çok takıyorum. Çok köşeli ve geniş bir çenem var. Ameliyat olduğunu yazmışsın. Hangi doktora ameliyat olduğunu ve ortalama ne kadar ücret ödediğini bana yazar mısın :) İnan çok mutlu olurum.
Konu çene olunca ve törpüleme olunca işin boyutu değişiyor. Çok riskli bir operasyon ama doğru şekilde ve doğru doktora yapılırsa inanılmaz sonuçlar alınıyor diye okuyorum. Benim aklımdaki doktorlar
Yakup Avşar
Ali Mezdeği
Serhat Tuncer
Mehmet Manisalı
Senin tecrübene çok ihtiyacım :)
Şimdiden çok çok teşekkürler cnm
Merakla cevabını bekliyorum

ben adanada ameliyat oldum,senın dedıgın doktorları tanımıyorum canım,ama ınan takıosan bı dakıka bıle bekleme,ben keske daha once olsaymısım dıyorum ozellıkle de eskı resımlerıme bakınca :)

Aslıcan999 Merhaba,

Benim de alt çenemde sorun var. Fonksiyon olarak değil ama psikolojik olarak çok takıyorum. Çok köşeli ve geniş bir çenem var. Ameliyat olduğunu yazmışsın. Hangi doktora ameliyat olduğunu ve ortalama ne kadar ücret ödediğini bana yazar mısın :) İnan çok mutlu olurum.
Konu çene olunca ve törpüleme olunca işin boyutu değişiyor. Çok riskli bir operasyon ama doğru şekilde ve doğru doktora yapılırsa inanılmaz sonuçlar alınıyor diye okuyorum. Benim aklımdaki doktorlar
Yakup Avşar
Ali Mezdeği
Serhat Tuncer
Mehmet Manisalı
Senin tecrübene çok ihtiyacım :)
Şimdiden çok çok teşekkürler cnm
Merakla cevabını bekliyorum

ben adanada ameliyat oldum,senın dedıgın doktorları tanımıyorum canım,ama ınan takıosan bı dakıka bıle bekleme,ben keske daha once olsaymısım dıyorum ozellıkle de eskı resımlerıme bakınca :)

ben adanada ameliyat oldum,senın dedıgın doktorları tanımıyorum canım,ama ınan takıosan bı dakıka bıle bekleme,ben keske daha once olsaymısım dıyorum ozellıkle de eskı resımlerıme bakınca :)[/Q

Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :) Öncelikle bu kadar zor bir operasyon için bana umut ve güç verdin. Sanırım en kısa zamanda ben de olacağım. Sana da tekrar geçmişler olsun :) İnşallah istediğini gibi güzel olur herşey :)

kızlar benimde çenem kemikli yanlardan azalsın istiyorum yüzüm hafif üçgen görünse daha iyi olacak sanki. şu an dikdörtgen suratım :( öneriler ??

ya bide doktor nasıl karar veriyo ne kadar törpüleyeceğine fln? ankarada iyi bir doktor önerebilecek var mı kızlar?

zor ameliyatlar ve doktorun bu alanda işinin ehli olması lazım. türkiye'de bu konuda güvenilir doktor var mı bilmiyorum ama koreliler bu işte kendilerimi aşmış durumda ,korede plastik cerrahi büyük bir sektör haline gelmiş. ayrıca törpületme deyince insan ürküyor ama lazer kullanıyorlar bunun için.

google'da

jaw, cheekbone reduction
jaw shaving

yazınca cıkıyor görseller.

Back
X