Çene Estetiği çenem geride (mi?) -resimler

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
benim burnumda kemik eğriliği varmış ama görüntüsü normal küçük burnum henüz ameliyat olmak istemiyorumda.çenemden korktum ön çenem çok hafif önde bu normal mi sizce

Muhtemelen normal çünkü kapanış bozukluğu olmayan herkesin üst dişleri biraz önde:34: Fazla önde olunca da fazla geride olunca da sorun oluyor sizinki tam yerinde sanırım :42::34:

Muhtemelen normal çünkü kapanış bozukluğu olmayan herkesin üst dişleri biraz önde:34: Fazla önde olunca da fazla geride olunca da sorun oluyor sizinki tam yerinde sanırım :42::34:

evet cnm normalmiş bir an panik yaptımda.zaten öyle olmasa en azından bir doktor bunu farkeder söylerdi herhalde dimi?

evet cnm normalmiş bir an panik yaptımda.zaten öyle olmasa en azından bir doktor bunu farkeder söylerdi herhalde dimi?

Aynen bir doktor kesin farkederdi benim daha 12 yaşlarındayken bir doktor söylemişti de gözümüze normal göründüğünden ortodontik tedaviye başlamamıştım:27: Şimdi pişmanım küçükken tedavi olmadığıma:43: Yani hiç dert etmeyin bir sorun var mı diye olsa muhakkak farkedilirdi :34:

Arkadaşlar merhaba,

Ben çok uzun süredir tüm sorunumun burnum olduğunu düşünürken son zamanlarda forumda fotoğraflara baktıkça ve araştırmalarımı arttırdıkça aslında çenemin bir problem olduğunu farkettim. Ben hep kendimi dişlek zannediyordum, ancak alt çenemin geride olduğunu hiç düşünmemiştim. Çünkü belirgin bir çene ucum var, ve ben geride olan çeneyi hep belirgin olmayan çene tipi olarak düşünüyordum.

Fotoğraflarıma bakar mısınız, profilimde açık albümdeler. Zaten nefes alma zorluğu dolayısıyla burnumdan ameliyat olmak durumundayım, çenem de çok canımı sıkıyor. Önden yüzümün görüntüsünü seviyorum ancak profilden fotoğraf çektirmek kabusum oldu. İmplant taktırmaya sıcak bakıyorum. Aranızda çenesi benimkine benzeyen ve implant taktırmış olan var mı?

Teşekkürler

implantla düzelicek bir durum değil cnm bu. arkadaşımında çenesi gerideydi çeneye silikon yapılıyo. ama dişlerin sorunluda olabilir. bi ortodontiste git bakalım ne dicek. sonrada plastik cerraha tabi.

Arkadaşlar merhaba,

Ben çok uzun süredir tüm sorunumun burnum olduğunu düşünürken son zamanlarda forumda fotoğraflara baktıkça ve araştırmalarımı arttırdıkça aslında çenemin bir problem olduğunu farkettim. Ben hep kendimi dişlek zannediyordum, ancak alt çenemin geride olduğunu hiç düşünmemiştim. Çünkü belirgin bir çene ucum var, ve ben geride olan çeneyi hep belirgin olmayan çene tipi olarak düşünüyordum.

Fotoğraflarıma bakar mısınız, profilimde açık albümdeler. Zaten nefes alma zorluğu dolayısıyla burnumdan ameliyat olmak durumundayım, çenem de çok canımı sıkıyor. Önden yüzümün görüntüsünü seviyorum ancak profilden fotoğraf çektirmek kabusum oldu. İmplant taktırmaya sıcak bakıyorum. Aranızda çenesi benimkine benzeyen ve implant taktırmış olan var mı?

Teşekkürler

canmmm çenende hiçbir problem yok sakın dokunmaaaaaa

benm burnumdada kemik eğriliği var amlıyat olmayı cok istiyorum yaptıran varmı bilgilendirsin beni yaptıran varsa

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler

merhaba
fotoğrafını henüz göremiyorum ama sorunun ne olduğunu anladım. implant yaptırmana gerek onun yerine yağ enjekte ettire bilirsin. doktoruna bunu danış mutlaka.

ben seni çok iyi anlıyorum.. bende de aynı durum var.. önden bakınca bir şey yok ama gülerken ya da yan profilden kendimi görmek bile istemiyorum, çok farklı duruyor.. bende doktor araştırıyorum.. sen ne yaptın? karar verdin mi?

Back
X