Çene Estetiği Çenem kilitlendi!!

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

cnmkzm

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
518
154
333
Hakkari
Merhaba bir hafta önce 20lik diş çektirdim ve sonrasında ağzımı açamadım çenem kilitlendi resmen:(((
Doktorum geçici olduğunu söylüyor sıcak havlu uygulaması yapıyorum ve kas gevşetici kullanıyorum ama bir haftadır bir milim bile açılmadı.aranızda bu durumu yaşayan yada tanık olan varmı? Ne kadar sürede geçer?? Başka neler yapmalıyım?

Sanırım çene kilitlenmesiyle kimse karşılaşmamış,(allah kimseye göstermesin çok zor bir durum)yorumda bulunan olmamış.
Neyse konuyu okuyanlar için son durumumu belirtmek istiyorum.
Öncelikle başınıza böyle bir durum gelirse sakın benim gibi telaşa kapılıp korkmayın. Çünkü gerçekten de geçici bir durum. Bugün 11 gün oldu ve çenem gayet güzel açıldı.aslında hala eski hâline ulaşmadı ama en azından daha rahat yemek yiyebiliyorum ve konuşabiliyorum. İlerleyen günlerde de eski haline geleceğine inanıyorum:34:

geçmiş olsun canım, 20lik diş çekimi sonunda çene kilitlenmesini hiç duymamıştım :26: yanlış bi sinire falan denk geldi sanırım

Herhalde normal bi durum kızlar. ben 20liği çektirdiğimde çenem kitlememişti, ama zor açıyordum ağzımı ve açmaya korkuyordum. geçici bişey bence de

Back
X