Çenemdeki Tüyler

dance29

Dance is my life
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
20
2
Merhaba kızlar. Çenemdeki tüyleri şimdilik ağdayla almaya karar verdim. Çok kötü bir görüntüleri var. Yaz tatilinde de iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Sizce alsammı? Alırsam çokmu çıkar aynımı? lütfen yardımcı olun.

Bence hiç uğraşmayıp direkt iğneli ile aldırın. Hiç alınmamış köklerde çok daha etkiliymiş.

Ben 2 hafta evvel çenemdekilere diode lazer yaptırdım cihazın markası soprano xl alma idi. 3 gün içinde döküldüler elimi çektikçe geldiler 2 haftadır da çıkan eden yok. :) Diode yapırmadan evvel 2 günde bir çıkarlardı elimde cımbızla gezinirdim her sabah kontrol için :rolleyes:

Bir sonraki randevu da 2 hafta sonraya, bakalım. Olumlu olacak gibi duruyor. Size de yardımcı olur belki yorumum.

Ben 2 hafta evvel çenemdekilere diode lazer yaptırdım cihazın markası soprano xl alma idi. 3 gün içinde döküldüler elimi çektikçe geldiler 2 haftadır da çıkan eden yok. :) Diode yapırmadan evvel 2 günde bir çıkarlardı elimde cımbızla gezinirdim her sabah kontrol için :rolleyes:

Bir sonraki randevu da 2 hafta sonraya, bakalım. Olumlu olacak gibi duruyor. Size de yardımcı olur belki yorumum.
tavsiyeniz için teşekkür ederim mutlaka araştıracağım

tavsiyeniz için teşekkür ederim mutlaka araştıracağım

Rica ederim.

Başkalarına da bilgi olur diye güncelleyeyim, diode soprano xl alma cihazı ile çene bölgeme lazer yaptırdığım bugün 20 gün oldu ve hala çıkmadı tüyler/kıllar. Cihazın üzerinde alma yazıyordu başka bir cihaz olmamasına dikkat ettim özellikle.

İşlemden evvel jilet vuruldu, korktum ve çoğaltmaz mı diye sordum hatta istemedim ama işlemi yapan hanım korkma bir şey olmaz dedi zaten jilet işlemini lazer kıl köküne daha iyi ulaşabilsin diye yapıyorlarmış. Yani tüy kesilince kıl köküne lazer daha net ulaşıyor ve işlem sırasında kıl köklerinin yandığını ısıyla hissediyorsunuz hafif bir acı oluyor o kadar da olsun. :) İşlemden önce jel gibi bir şey sürülüyor bölgeye sanırım acı hissini azaltmak için.

Ben bir tıp merkezinde yaptırdım, seansına 30 TL verdim ve çene 5 dk sürdü yalnızca.

X