cennete ikinici meleğimizi de gönderdik :(

mysweetbaby

sabrın sonu selamet
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
320
173
123
9 ay önce bir düşük yapmıştım ne kadar üzüldüğümüzü tahmin edersiniz zaman geçtikçe umutsuzluğa kapılmaya başlamıştım derken tam 9.ayda yani düşük yapmasaydım bebeğimin doğacağı ayda tekrar hamile kaldım havalara uçtuk ama ne yazık ki yine hevesimiz kursağımızda kaldı.kanamam başladı hala sürüyor ve gidiyor meleğim ben sadece seyrediyorum yapacak bşy yokmuş Allahım bu ne acı!

cnm cok gecmiş olsun nekadarlıktı? allah tez zamanda önce göbüşü sonrada kuçağını doldursun. sıkma canını

allah yardımcın olsun.aynı acıyı yaşadım.bebeğimin kalbi durdu kürtajla aldılar.ikinci de 6ay bekledik.meleğim tutundu annesine ama bu sefer ben sürekli hastanede tedavi altındaydım.iğneler ilaçlar.sonunda doğdu meleğim .şuan 3 aylık.doğumda kaybedebilrdim.acil ameliyatla aldılar bebeğimi,szeryanla.ama sağlıklı şükür.çok zayıf doğmuştu.rabbim öyle büyükki içini ferah tut,rabbimde sana yardım etsin.

allahım ınsallah hayırlı evlat nasıp eder tekrar dusuklerının nedenı ogrendıkten sonra hamıle kalmayı dene sonu husran olmasın

Hepinize çok teşekkür ederim,bebeğim 3 haftalıktı ilki de o kadardı düşük sebebim aynı gibi görünüyor kontrollerim devam ediyor progesteron azlığı dedi doktor ama cuma günü tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek damla damla gidiyor bebeğim hala, çok acı çok...

çook geçmiş olsun canmm...
bende 12 haftalık bebeğimi kaybettim ALLAHIM BıRDAHA YAŞATMASIN HıÇ KıMSEYE

çok geçmiş olsun ( tez zamanda anne olursunuz inşallah.

gerçekten cok acı. ben 4 defa aynı şekilde kaybettim. 5 haftayı bulamıyor bnm kiler de bnm hala tam sebebini bulamadılar. hormontestlerinin dısında pıhtılasma, antikor ve kromozom analizlerini de yaptır. bol sanş.

Canımm... Öyle iyi anlıyorum ki seni 2 tane kaybettim aynı şekilde bende 6 ve 7 haftalıklardı, her wc ye gittiğimde ağlamaktan helak oluyordum, Allah büyük bitanem, üzülüp isyan etme sakın, dua et sağlıkla gelsin hepimize bebişlerimiz inşallah, herkesin bir sınavı var bizimkide bu tatlım, ağla akıt içindeki zehiri ama sakın isyan etme, rabbim seni korusun, en az hasarla atlat inşallah kader arkadaşım....

canım gecmıs olsunnnn allah öyle buyuk kı derdı verınce dermanını da verıyoo uzulmeee canım bak benım bebegım 38 haftalık dogdu ve ben göremeden morga koydularr benım canım yok muuuu uzulme canım sukret kı anne olabılıyoruz rabbım bır daha verır

hepinize çok çok geçmiş olsun gerçekten beterin beteri var haklısınız sizlere de Allah sabır versin canlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim bebeğim hala kanlar içinde ayrılıyor benden bugün kanamam arttı biraz ağrım da var çok üzülüyorum çektiğim ağrılar umrumda değil aslında

Çok geçmiş olsun. Bende bu acıyı tattım nasıl olduğunu iyi bilirim. Dİlerim yeniden ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Birdaha bu acığı yaşamazsın..a.s.

canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin

Bende gecen yil 5 mayis 2009 da 11 haftalik bebegimi kalp atisi olmadigi icin aldirdim,cok acilar cektim,cok agladim,unuturum sandim ama her ay adet olupta,kirmizilari görünce acim dahada artti,sonunda aralik 26 da adet olmayinca 30 aralikta test yaptim,iki kirmizi cizgiyi görünce fenalastim,tansiyonum düsatü hamileydim,bu sefer mutluluktan agladin 2010 yilina hamile girdim,hergün Allaha dua ettim,yavrumu bana bagisla diye yasim 38 zamanimda dermanimda yok dedim..
Hersey yolundaydi,karnim büyüdü,bebegim 17 haftalik oldu,sonra 3 lü test icin kan vermeye gittim,ultrasalla bakin bende bebegimi göreyim dedeim,dünyalar basima yikldi masadan kalkamadim,kalbi atmiordu,o yanip sönen pit...pit atan kalp sönmüstü..tarifsiz acilar yasadim sünni sanciyla dogum yaptim,4 gün hastanede yattim,kirizler gecirdim,neden Alahhim neden diye,sakinlestirici igneler yedin geceleri,gögüslerimden süt kivaminda su geldi 6 gün boyunca..26 marrta bebegim gittin..
simdi arastiracaklar neden diye,yasim 39 0ldu 1 mart itibariyle...Hersey güzel olacak sanmistim,2010 benim yilim olacak eylülde yavrum kucagimda olacakti........OLMADIIIIIIIIIIIIIIIIII bazen Allahim al canimi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…