• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Anneniz gelecek sabah erkenden.

Size “elhamdülillah”lar, “maşallah”lar, “subhanallah”lar ve bol bol nazar duaları getirecek.

Canım kızım canım oğlum geçen yıl bu zamanlar testlerimde silik çizgi olarak hayatıma girmiştiniz ve 2008 5 ocak biz burdayız dediniz ilk tüp bebek denememde .. Ohhh dedim hayatımın en güzel yılı olacak diye beklerken nerden bilebilridim en kötü yılı olacağını beni böyle bırakıp gideceğinizi..... Ne ümitler etmiştim ne dualar etmiştim o sevinçle odanızı bile hazırlamıştım herşey var hatta halaaa var hiç birine dokunmadum artık tozlu raflarda..... Ve ben hala size bir kere bakmamanın acısını hala yaşıyorum keşke diyorum dayanamam diye bakmadım daha kötü aklım kaldı ama sizleri görenler var aşklarım yengenize tekrar takrar anlatıırıyorum siyah saçlarınızı minicik ellerinizi... Herşeyden masumdunuz nasıl bakabilirdim nasıl kıyardım gördüğüm yavrumu toprağa koymaya yapamazdım ve yapamadım.. Rüyalarıma giriyorsunuz annem benimi özlüyorsunuz.......
Kızım adı BERFİN sanki bu şarkı ona yazılmış....
Gözlerim yolda dilim duada
Haber bekleyen gönül pusuda
Ayrılık zormuş çekmeyen bilmez
Ateşten kormuş yanmayan bilmez

Oy berfin berfin berfin berfin berfin delal berfin
Bu can sana yanar sana ağlar bilmez misin

Berfin gülmedin düştüm yollara
İzini sürdüm tipide karda

Ayrılık zormuş çekmeyen bilmez
Ateşten kormuş yanmayan bilmez

Oy berfin berfin berfin berfin berfin delal berfin
Bu can sana yanar sana ağlar bilmez misin

OĞLUM ALPBARANIMA
oğul
günlerim sensiz geçiyor
hasret yüreğim biçiyor
bahar gelmiş topragına
üstünde güller açıyor
eyvah bu halime benim
topraklar basıma benim
ben yatakta yatar iken
yavrum topraklarda benim
kardeslerim seni sora
sorarlarda gönlüm solar
bilmezler ki gelemezsin
n kış ne yaz ne de bahr
uyansana ogul uyan
dertlerim cok halim yaman
senin orada yatışın
deli eder beni her an hey
Sizi çok özledim...... Erken gelmeseydiniz 4 aylık olacaktınızz ................

kelimeler bitti Allah size sabır versin ben 3 düşük yaşadım ama inannın şuan kendi acımı unuttum Allah hepimize nasip etsin o güzel duyguyu melekleriniz sizin şefaatçiniz Allah yardımcınız olsun

cesaret edip okuyamiyordum yazdiklarinizi yinede icim kan agliyarak gozyaslarimla yaziyorum meleklerin melek annelerine nasil icim parcalanarak okudum yazilari size ne denir yada hangi lisanda vardir bir cift kelime bilmiyorum ama acinizi paylasmak istiyorum Allah cennetine aldigi kuzucuklariniza bir gun kavusacaksiniz bu yalan dunyadan o dunyaya gececegiz ozanan ayrilik kelimesi olmiycak Allah hepinize sabir versin dayanma gucu versin melek anneleri sevgilerimle

slm arkadaşlar bnde o acıyı yaşanlardan biriyim doguma 10 gün kala kabettim bnde kızımı 1,5 yıl oldu veşimdi tekrar hamileyim ama o hep içimde acısı aynen taptaze duruyo ALLAH hepimize sabır versin .:teselli:

slm arkadaşlar bnde o acıyı yaşanlardan biriyim doguma 10 gün kala kabettim bnde kızımı 1,5 yıl oldu veşimdi tekrar hamileyim ama o hep içimde acısı aynen taptaze duruyo ALLAH hepimize sabır versin .:teselli:

hepimizin bir gecmısı vardır ama senınkınıde ogrenmek ısterız
allah bu bebegını kucagına almayı nasıp eyler ınsallah

melegım dısarısı soguk ve karlı mınıcık bedenın toprakların altında ve
uzerıne suan yavas yavas kar tanelerı yagıyor sakın usume melegım

hepimizin bir gecmısı vardır ama senınkınıde ogrenmek ısterız
allah bu bebegını kucagına almayı nasıp eyler ınsallah

aminn işallah hepimize nasip eder.benim kızımın dogumuna 10 gün kalmıştı .akşamdan hissetmedim hareketlerini belki yorgunluktandiyip sabah ettim zorlaa.sabahta hissetmeyince saglık ocagına gittim ama ordaki dr demek lazım mı bilmiyorum amakötükedihüso o kalp atışlarının oldugunu söyledi .bnde ertesi günü hastanaya gittim ve nts de kalp atışlarını alamadılar sonra ultrason falan derken o acı haberi duydummsenağlama ve normal dogurdum bebegimi herşeyini gördümm ve hala gözümün önünde hala bogazıma bişeyler dügümleniyo .ama şimdi tekrar bi hediye gönderdi rabbim işallah onu alırım hayırlısıyla kucagıma.:Saruboceq:. en kısa zanda bu acıları yaşayan herkese rabbim tekrar kucaklarını boş bırakmasın:Saruboceq:

aminn işallah hepimize nasip eder.benim kızımın dogumuna 10 gün kalmıştı .akşamdan hissetmedim hareketlerini belki yorgunluktandiyip sabah ettim zorlaa.sabahta hissetmeyince saglık ocagına gittim ama ordaki dr demek lazım mı bilmiyorum amakötükedihüso o kalp atışlarının oldugunu söyledi .bnde ertesi günü hastanaya gittim ve nts de kalp atışlarını alamadılar sonra ultrason falan derken o acı haberi duydummsenağlama ve normal dogurdum bebegimi herşeyini gördümm ve hala gözümün önünde hala bogazıma bişeyler dügümleniyo .ama şimdi tekrar bi hediye gönderdi rabbim işallah onu alırım hayırlısıyla kucagıma.:Saruboceq:. en kısa zanda bu acıları yaşayan herkese rabbim tekrar kucaklarını boş bırakmasın:Saruboceq:

ayyy canım allahım ınsallah bukez yuzunu guldurur sagsalım kucagına alırsın bebısını allahım tum ısteyenlerede versın:nazar:

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum
Ölüm bizler için, Rabbim dağlara vermil bu acıyı dağlar dayanamamış
Ben bebeğimi kaybetmedim 5 aylık anneyim
Ama bebeğim gibi biricik kardeşimi kaybettim
Dedim ki kardeşim benim bebeğimdi
Ama yinede anne olunca aradaki farkı anlarım dedim
Arada hiç bir fark yokmuş
O benim bebeğimdi
Ve bir tanecik kardeşim gözlerimin önünde can verdi
21 sene çaresi olmayan bir hastalıkla mücadele etti
Sonuna kadar çok güçlüydü
Fakat artık ömür bitmişti
Ona olan özlemimi sevgimi şimdi oğlumda yaşıyorum
Çoğu zaman kardeşimin ismini söylüyorum ona, aradan 2 sene geçmesine rağmen
Kardeşim, meleğim,bebeğim o benim herşeyimdi
Edam ablan seni çok özlüyor meleğim
O karanlık ve yağmurlu gece benim içimde bir benin daha öldüğü gecedir
O karanlık gecede ben kendimi de kaybettim onla beraber
Başka bir karanlık sabahta içime yeniden güneşler doğdu
Bebeğim geldi kucağıma
Ama Edamın acısı hala yüreğimde
Hala içimdeki güllerin boynu bükük
Hala o yara kabuk tutup tutup tekrar tekrar kanıyor
Ve ben ölmeden de bu acı içimden hiç bir zaman silinmez
Allahım sabır versin
Tüm ölüm acısı yaşayanlaraa....

cnm allah sabır versin bunları okurken filistindeki anne ve bebekleri çocukları aklıma geldi daha acı allah değilde birileri öldürüyor düşündükçe çok üzülüyorum dualarımız onlar için olsun sizlerede allah sabır versin

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum
Ölüm bizler için, Rabbim dağlara vermil bu acıyı dağlar dayanamamış
Ben bebeğimi kaybetmedim 5 aylık anneyim
Ama bebeğim gibi biricik kardeşimi kaybettim
Dedim ki kardeşim benim bebeğimdi
Ama yinede anne olunca aradaki farkı anlarım dedim
Arada hiç bir fark yokmuş
O benim bebeğimdi
Ve bir tanecik kardeşim gözlerimin önünde can verdi
21 sene çaresi olmayan bir hastalıkla mücadele etti
Sonuna kadar çok güçlüydü
Fakat artık ömür bitmişti
Ona olan özlemimi sevgimi şimdi oğlumda yaşıyorum
Çoğu zaman kardeşimin ismini söylüyorum ona, aradan 2 sene geçmesine rağmen
Kardeşim, meleğim,bebeğim o benim herşeyimdi
Edam ablan seni çok özlüyor meleğim
O karanlık ve yağmurlu gece benim içimde bir benin daha öldüğü gecedir
O karanlık gecede ben kendimi de kaybettim onla beraber
Başka bir karanlık sabahta içime yeniden güneşler doğdu
Bebeğim geldi kucağıma
Ama Edamın acısı hala yüreğimde
Hala içimdeki güllerin boynu bükük
Hala o yara kabuk tutup tutup tekrar tekrar kanıyor
Ve ben ölmeden de bu acı içimden hiç bir zaman silinmez
Allahım sabır versin
Tüm ölüm acısı yaşayanlaraa....

melegım benden ayrılısının 3 ayı doldurduk hala ıcımdesın benlesın sankı bebegım sensızlıge alısamadım daha 3 ay once bugun senı meleklerın yanına cennetın cıceklerıyle ıcı ıce olmaya
yolladım melegım annen senı cok ozledı bebısım kucucuk yuregın anne ve babana sefaat etcek

bende bigün ikinci kez anne olacağımı öğrendim...çok karmaşık duygular içindeydim sanki kızımın yerine başka bi bebek sevemem gibi geliyodu...içimdeyken bile sanki gideceği belliydi...neyse doğdu yavrum kızımın yerine sevevmem dedim ama aşık oldum oğluma.10 gün kaldı benimle.sarılık diye hastaneye yatırdık.hemşireler elimden aldılar iyiydi yavrum.ışının altına koydular verin emzireyim dedim vermediler,bi bakayım dedim yok dediler.biz ilgileniyoruz kapıyı kitlediler vermediler.bende güvendim onlara 4 saat vermediler sonra bebeğimi yanmış bi halde kucağıma verdiler ölüsünü.hemde öldüğünü anlamamış güya.alıp eve götürecektim bi açtım ölü yavrum.dava açtım sonuna kadar arayacağım hakkımı.ama benimde içim yanıyo
nereye baksam oğlumu görüyorum heryerde eşyaları.yavrum mehmet efem serçem.biliyorum cennettesin bekle beni yavrum.orda doya doya kokluycam seni.inanın çok kötüyüm bilmiyorum .allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

melegım canımın ıcı sımdı sana yasınımı okuyup asure dagıttım herkese dualarım senın bıze sefaat edeceksın allahım ınsallah bızı hz.muhammet sav yanına komsu olmayı nasıp eyler

canım benim nasıl yazdın bu mektubu walla şiştim ağlamaktan.benimde bundan 2yıl önce bebem öldü karnımda 7aylık.ben bu bebeği hiç istemedim ilk başta sonra bebeğime alıştım tam ben alıştım allah aldı benden allah werir sabrını sonrası depresyona girdim şimdi warya çok kızkıyom kendime bi daha olur allah werdimi niye olmasın hala atlatamadım ben bunalımımı aklıma gelince içim sızlar ama ne gelir elden bu dünyada üzülmeye değmez allahın war bi bildiği ki adlı allah sabır wersin hepimize

canım kızım,bal kızım,bal kuzum,Ayşe Ecem,gülyüzlüm..annen seni ne kadar çok sevdiğini
keşke sana anlatabilseydi..çiçeğim,mis kokulum..annen gülyüzünü göremedi
seni bile tam göremedi ama yinede gülyüzlü olduğunu,mis kokulu olduğunu
biliyo,yüreğinde hissediyo kuzum..canım kızım sen evlatların en tatlısı,ciğerparem
birtanem..İnşallah Rabbim bizi,babacığını,beni ve nasib olursa doğacak
diğer kardeşlerini,bizleri sana ahirette cennette kavuşturur inşallah
küçük meleğimiz..sen de dua et olurmu, Rabbimiz bizi ahirette kavuştursun
inşallah..Bizi hiç unutma,çünkü biz seni hiç ama hiç unutmayacağız..sen bizim ilk göz ağrımızsın,
küçük meleğimizsin ve hep öyle kalıcaksın..Bu anneciğinin ve babacığının 10 tane bile çocuğu
olsa sen hep bizim ilk gözağrımız,küçük meleğimiz olucaksın..senin yerin hep bambaşka
olucak bal kuzum..orda çok mutlu ol,cennette en güzel yerlerde, sevgili Peygamberimizin (s.a.v),
Ayşe validemizin ve Rabbimizin en sevdiği kullarının yanında ol inşallah.
biz seni kucağımıza alamadık,sevemedik,ama bizim yerimize onlar seni sevsin,
güzel başını okşasınlar inşallah meleğim..Baban ve ben seni çok özlüyoruz,
karnımdaki pıt pıtlarını çok özlüyoruz,ama yinede senin adına çok
mutluyuz..ne kadar üzülsekte ağlasakta senin adına çok mutluyuz birtanem,günahsızım,çünkü sen
cennettesin kuzum,,
sen karnımdayken sorunlar yaşadık,doktor amcalar,teyzeler bize kötü şeyler söylediler,
bizi çok üzdüler,anneciğin çok ağladı, elinde olmadan senide üzdü dimi,ama sende hep ağlama anne der gibi,
güçlü
ol der gibi pıt pıt yapıp durdun anneciğine,hissettinmi kuzum acılarımı..seni üzdüğüm için
beni affet olurmu..ama biz hep seninle birlikte Yüce Allaha dua ettik,Rabbimize
hakkımızda hangisi hayırlısı ise onu ver dedik,ona sığındık..herşey
Allahtan kuzum,hayırda şerde Allahtan..demekki hakkımızda hayırlı
olan buymuşki Rabbimiz böyle nasib etti..o yüzden dua edelim
beraber Yüce Rabbimiz bizi ahirette kavuştursun inşallah güzeller güzeli kızım..
seni çok özlüyorum kuzucum,seni 6 ay karnımda taşıdım,şimdide yüreğimde
taşıyorum ve son nefesime kadar benimlesin yine ..eğer hakkımız varsa
sana,babanın ve benim ne kadar hakkımız varsa hepsi sana helal olsun
canımız kızımız,bal kızımız bal kuzumuz..seni çok seviyoruz..

Anneciğin ve Babacığın..

Merhaba arkadaşlar,bende acımı sizlerle paylaşmak istedim,,7 Aralık 2008 günü,preklamsi nedeniyle,6 aylık bebeğimi,canım kızımı erken doğum yaparak kaybettim..
Yüce Rabbim Yüce Allahım böyle acıları ve daha beterlerini bir daha
bana ve hiç kimselere göstermesin inşallah..Yüce Allahım evlat acısıyla
kimseyi,hiçbirimizi sınamasın inşallah Yarabbim..ben gülyüzünü bile görmediğim
bebeğim için bu kadar üzüldüysem Yüce Allahım kucağına aldıktan sonra,
belli bir yaşa getirdikten sonra evladını kaybeden tüm annelere ve şehit annelerine çok ama çok sabırlar
versin inşallah..hepsinin saygıyla ellerinden öpüyorum..

canım kızım,bal kızım,bal kuzum,Ayşe Ecem,gülyüzlüm..annen seni ne kadar çok sevdiğini
keşke sana anlatabilseydi..çiçeğim,mis kokulum..annen gülyüzünü göremedi
seni bile tam göremedi ama yinede gülyüzlü olduğunu,mis kokulu olduğunu
biliyo,yüreğinde hissediyo kuzum..canım kızım sen evlatların en tatlısı,ciğerparem
birtanem..İnşallah Rabbim bizi,babacığını,beni ve nasib olursa doğacak
diğer kardeşlerini,bizleri sana ahirette cennette kavuşturur inşallah
küçük meleğimiz..sen de dua et olurmu, Rabbimiz bizi ahirette kavuştursun
inşallah..Bizi hiç unutma,çünkü biz seni hiç ama hiç unutmayacağız..sen bizim ilk göz ağrımızsın,
küçük meleğimizsin ve hep öyle kalıcaksın..Bu anneciğinin ve babacığının 10 tane bile çocuğu
olsa sen hep bizim ilk gözağrımız,küçük meleğimiz olucaksın..senin yerin hep bambaşka
olucak bal kuzum..orda çok mutlu ol,cennette en güzel yerlerde, sevgili Peygamberimizin (s.a.v),
Ayşe validemizin ve Rabbimizin en sevdiği kullarının yanında ol inşallah.
biz seni kucağımıza alamadık,sevemedik,ama bizim yerimize onlar seni sevsin,
güzel başını okşasınlar inşallah meleğim..Baban ve ben seni çok özlüyoruz,
karnımdaki pıt pıtlarını çok özlüyoruz,ama yinede senin adına çok
mutluyuz..ne kadar üzülsekte ağlasakta senin adına çok mutluyuz birtanem,günahsızım,çünkü sen
cennettesin kuzum,,
sen karnımdayken sorunlar yaşadık,doktor amcalar,teyzeler bize kötü şeyler söylediler,
bizi çok üzdüler,anneciğin çok ağladı, elinde olmadan senide üzdü dimi,ama sende hep ağlama anne der gibi,
güçlü
ol der gibi pıt pıt yapıp durdun anneciğine,hissettinmi kuzum acılarımı..seni üzdüğüm için
beni affet olurmu..ama biz hep seninle birlikte Yüce Allaha dua ettik,Rabbimize
hakkımızda hangisi hayırlısı ise onu ver dedik,ona sığındık..herşey
Allahtan kuzum,hayırda şerde Allahtan..demekki hakkımızda hayırlı
olan buymuşki Rabbimiz böyle nasib etti..o yüzden dua edelim
beraber Yüce Rabbimiz bizi ahirette kavuştursun inşallah güzeller güzeli kızım..
seni çok özlüyorum kuzucum,seni 6 ay karnımda taşıdım,şimdide yüreğimde
taşıyorum ve son nefesime kadar benimlesin yine ..eğer hakkımız varsa
sana,babanın ve benim ne kadar hakkımız varsa hepsi sana helal olsun
canımız kızımız,bal kızımız bal kuzumuz..seni çok seviyoruz..

Anneciğin ve Babacığın..

Merhaba arkadaşlar,bende acımı sizlerle paylaşmak istedim,,7 Aralık 2008 günü,preklamsi nedeniyle,6 aylık bebeğimi,canım kızımı erken doğum yaparak kaybettim..
Yüce Rabbim Yüce Allahım böyle acıları ve daha beterlerini bir daha
bana ve hiç kimselere göstermesin inşallah..Yüce Allahım evlat acısıyla
kimseyi,hiçbirimizi sınamasın inşallah Yarabbim..ben gülyüzünü bile görmediğim
bebeğim için bu kadar üzüldüysem Yüce Allahım kucağına aldıktan sonra,
belli bir yaşa getirdikten sonra evladını kaybeden tüm annelere ve şehit annelerine çok ama çok sabırlar
versin inşallah..hepsinin saygıyla ellerinden öpüyorum..

canımm yaa yasadıklarım geldı gozumun onune okurken aglamaktan koptum yanı ama su benı tesellı edıyor ahırette sefaat etcekler bıze meleklerımız cennetın kapısında beklıyolar

İNŞALLAH ,İNŞALLAH BİZE ŞEFAATÇİ OLURLAR,ALLAHIM HEPİMİZE TÜM EVLAT ACISI ÇEKENLERE ÇOK SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH..::çok üzgünüm:

bende 3 sene önce 10 aylık oğlum u kaybettim sonra Allah ikiz verdi sabrın sonu selamet zaten bu acının tek çaresi sabır
banada herkes bir daha olur bunu unutursun diyodu ben asla unutamam diyordum ama şimdi ikizlerim var oğlumada onun ismini koydum aradabir aklıma geldikçe ağlıyorum ama şimdi iki evladım var onlara sarılıp kokluyorum hepsinin kokusu aynı
lütfen kendinizi bırakmayın bünyeniz toparlanınca yine deneyin evet bu acı bambaşka tarifi yok hele benim gibi kucağına alıp kokusunu içine çekenler için daha zor
sabır sabır sabır:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X