- Konu Sahibi MelegimveAskim
Benimde yavrum 7 aylıktı...1 gecede gitti...yıllardır hep kendimi suçladım...kahroldum...benim yavrum ihmalden gitti...bu öyle bir azap ki anlatamam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balim bak yanindaki kardeslerin anneleri neler yapmislar burda. ben yeni gordum annecim. meger ne cok yuregi yanan, bogazinda (hani su tam yutkunulan yer var ya, hah orda iste annecim) soludugu hava mi desem ne desem biseyler dugum dugum olan, sizlerin ozlemiyle burnunun diregi sizlayan (gercekten sizliyo annecim burnunun kemigi war ya ora ciiiiz ediyo abdulkadirim) kalbindeki yangini hafifletmeye calisan anneler warmis cigerim. Cicecim,erik gozlum, mis kokulum sen gozlerini kapatali 7ay oldu annem.2bucuk yasinda olcaktin kuzum bugun seninle dogan cocuklari gordum, annelerinin ellerini tutmus geziyorlardi. sen simdi enguzel yerlerdesindir. biraz once resimlerine ninnini soyledim agladim agladim agladim tovbeestafurullah cektim kalktim kurAn okudum annem. sonra burayi buldum cennetteki meleklerimiz diyince anladim buranin sen ve ben gibilerin yeri oldugunu. ama kimsenin mektubunu okuyamadim annem dayanamiyorum cigerim simdi de yazamiyorum daha fazla. yazdikca agliyorum agliyorum. simdi opüyorum seni annecim sarilip, agzini, burnunu, ceneni, gidigini,ipek sacini, tek tek parmaklarini, her yerini opüyorum belki uyuyunca gorusuruz annecim. her ama heeeeeer gece seni gormek umuduyla daliyorum uykuma... seni cok seviyorum can kadirim benim.
ben de 36 haftalıkken kaybettim kızımı. 14.haziran salı günü sezeryanla doğuma girecekken, 12.haziran pazar günü gitti meleğim. sonra normal doğumla doğurdum prensesimi. ben de bakamadım doğduğunda. ama hasta bakıcı diyorki çooook güzel di kızın.
Allah hepimize sabırlar versin. dayanma gücü versin.
başın saolsun canım.allah sabır ve dayanma gücü versin bilirim çok zor..şuan senin yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne bir an..inşallah daha nice sağlıklı bebekler doğuracaksın ve kucağına alıp seveceksin..Rabbim inşallah bizlerin gözyaşlarımızı ve evlat hasretlerimizi görecek ve birgün bizleri sevindirecek..
ben de 36 haftalıkken kaybettim kızımı. 14.haziran salı günü sezeryanla doğuma girecekken, 12.haziran pazar günü gitti meleğim. sonra normal doğumla doğurdum prensesimi. ben de bakamadım doğduğunda. ama hasta bakıcı diyorki çooook güzel di kızın.
Allah hepimize sabırlar versin. dayanma gücü versin.
Beraat gecesinde o yılki doğumlar, ölümler vs belirlenirmiş.
Geçen yıl çocuklarımızın ölümleri yazılmış.
Bu yıl da sağlıklı, hayırlı, her şeyiyle sağlam, tüm olumsuzluklardan uzak halimizle, uzun ömürlü bebeklerimizin doğumları yazılmış olsun Allahım noolurrr...
ceyda_1984; chnb; melekannesi67; ghisem; ozlem378; htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z; derman; davraz32;
ukomut; map; madeofhonor;
yesimmm33; swanson; fulya41; lifos; zerdal; sinannuray; hulyabaskurt; nehirinannesi; enny; toprakesra; pasagulsah; gulse84;
gurbetguzeli; malatya44_ayse; horizon; eklektik; BURCUtgrt; tuncayezgi; DEFNOSUM; tuana2010; maytap; 2009Papatya; 28mavi; keypad; Kalimero; taramtaram; abdulkadirim; cemocan; kalbim2010; oranje; minikkalp; arlatnoyan; muru; pasam3405; NKOB ve tümmmm melek anneleri için AMİNNNNNNNNNNNNN
Amin... Allah bu duamızı kabul eder inşallah... hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder. Allahım bir daha yaşatmasın aynı acıyı
ölümünün üzerinden kocca bir yıl ve dört gün geçti...oysa ne kadar taze acın ve annen bu süre içerisinde kaç farklı ölüm tattı bilemezsin...derdimi büyütmekten,sabrımı tüketmekten Rabbime sığınırım;...fotoğrafların video görüntülerin ve minik kabrin olmasa yaşadıklarım rüyaydı sanacaktım ama sen de acın da gerçek bebeğim ve ben seni inanılmaz özledim...