• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

kamilecan arkadasım..
oncelıkle başınız sagolsun dıyorum .. Allahım bu acıyı kımseye yaşatmasın acıların en dayanılmazı en buyugu evladını kaybetmek.. bılıyorum...

bebegın hastaymış sanırım .. kusura bakma yazını okudugumda meraklandım bebegını hastaneye goturdunuzmu hata dıye.. yada herhangı bır doktora gosterdınız mı ?

hastalıgı neydı kı sabah onu kaybetmış olarak uyandın gune.. ?

canım YÜCE RABBİM sabrınızı versin üzülmeyin Allahım yine verir inşallah sitem etmesin babası üzülür elbette gelecektir benim oğlumda hep benim rüyalarıma giriyor Allahım bol bol sabır versin inşallah

Ne mutlu size bebeginizi rüyanizda görebiliyorsunuz.Benim oglum 25 ocak 2008 de öldü ve hala rüyalarima gelmedisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sabret ve üzülme canım dayanmak zor ama dua ve sabır ile çaba göstermen lazım isyan etme Allahım kucağını bebişlerle doldursun hepimizin inşaallah

bi hastalığı yoktu hafif bi ateş geçirdi ondan 1 hafta önce doktora götürdüjm çok iyidi maşaallah ama ömrü bukadarmış bebişimin Allahım sabır versin

üzülme gelir rüyana benim oğlumda 20 ocak 2009da öldü hiç gelmiyordu ama en sonondA GELDı SABRET CANIM ONLARA ZATEN KAVUŞACAZ

kamilecim hafif bir ateş diyorsun belkide bnm aklıma gelen iç ateşi vardı .. cok uzuldum .. gece hiç memeye yada mama emmeye kalkmadı mı sen kontrol etmedn mı yada..?

tekrar başın sagolsun ..

sana uzandım yine varamadım
veren alah aldı da doyamadım
seni göğsüme sarıpta uyuyamadım
neden allahım...

hepinizin acısını tüm yüreğimle paylaşıyorum. ve çok iyi anlıyorum.bende oğlumu 1.5 ay önce kaybettiğim doğduğu gün.ne kadar büyük bir heyecanla beklemiştim onu. kucağıma bile almadan kokusunu bile duyamadan yitirdim.kendimi toparlıyamıyorum bir türlü.çıldırmak üzereyim,dayanamıyorum.allahım sabır ver ne olur

anneler gününde ben oğlumun mezarına çiçek götürdüm.allahım ne olur bana ve meleklerini kaybeden anneler güç ver

neden allahım...

hepinizin acısını tüm yüreğimle paylaşıyorum. ve çok iyi anlıyorum.bende oğlumu 1.5 ay önce kaybettiğim doğduğu gün.ne kadar büyük bir heyecanla beklemiştim onu. kucağıma bile almadan kokusunu bile duyamadan yitirdim.kendimi toparlıyamıyorum bir türlü.çıldırmak üzereyim,dayanamıyorum.allahım sabır ver ne olur

anneler gününde ben oğlumun mezarına çiçek götürdüm.allahım ne olur bana ve meleklerini kaybeden anneler güç ver[/Qinanın bende acınızı hissediyorum yüreğimde ama lütfen biraz güçlü olmaya çalışın.yeniden anne olabileceğiniz günü hayal edin.ben bebeğimi karnımda kaybettim üstelik daha çok küçüktü ama bu bile beni nasıl acıttıysa sizi anlamak daha kolay.ama ayakta kalmaya çalışın eşiniz ve önünüzdeki güzel günler için.ve bu günlerin geleceğine inanmaya gayret edin.

Meraba Arkadaşlar
Ben bebeğimi doğumuna 2 gün kala kaybettim.Kalp atışları durmuş.Oysaki 4 gün öncesinde bebeğimin hareketleri azaldı diye gitmiştim doktora.Evham yapıyosun dediler.Biricik bebeğimi çok özledim ::( Onu çok seviyorum...

Meraba Arkadaşlar
Ben bebeğimi doğumuna 2 gün kala kaybettim.Kalp atışları durmuş.Oysaki 4 gün öncesinde bebeğimin hareketleri azaldı diye gitmiştim doktora.Evham yapıyosun dediler.Biricik bebeğimi çok özledim ::( Onu çok seviyorum...

allah bır daha yasatmasın cok uzuldum ınankı ıste boyle ınsanlar oldugu surece neyaparsak yapalım olmuyor ıhmallıkler dız boyu gercı allahın takdırınıde unutmamak gerekır bol sabır versın ınsallah tekrar bebegın olursenağlama

Allah kimseye bir daha yaşatmasın.Zor insanın çocuğuyla sınanması... Allah sabır versin hepimize.Ve en hayırlı zamanda inşAllah tekrar sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin....

arkadaşlar acınızı yürekten paylaşıyorum. çok zor...
inşallah Allah başka acı yaşatmaz, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

neden allahım...

anneler gününde ben oğlumun mezarına çiçek götürdüm.allahım ne olur bana ve meleklerini kaybeden anneler güç ver[/Qinanın bende acınızı hissediyorum yüreğimde ama lütfen biraz güçlü olmaya çalışın.yeniden anne olabileceğiniz günü hayal edin.ben bebeğimi karnımda kaybettim üstelik daha çok küçüktü ama bu bile beni nasıl acıttıysa sizi anlamak daha kolay.ama ayakta kalmaya çalışın eşiniz ve önünüzdeki güzel günler için.ve bu günlerin geleceğine inanmaya gayret edin.
yaz34 desteğin için saol.
allah umarım bir daha böyle bir acı yaşatmaz ve sağlıklı bebekler nasip eder.
sen bebeğini neden kaybettin

canım kalkmaz olurmu hatta kucağıma aldıgım da sustu çokta güzel emdi yani ateşlenmeden 2 hafta sonra öldü herhangi bişeyi yoktu doktorada götürdüm adli tıpta geldi eceli ölüm dedi ALLAHIM hepimize sabır versin

canım kalkmaz olurmu hatta kucağıma aldıgım da sustu çokta güzel emdi yani ateşlenmeden 2 hafta sonra öldü herhangi bişeyi yoktu doktorada götürdüm adli tıpta geldi eceli ölüm dedi ALLAHIM hepimize sabır versin

CANIM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÇOK ZORDUR AMA HAYAT DEVAM EDİYOR İŞTE NE KADAR ZOR OLASADA NEFEAS ALMAK ZORUNDAASINÇok üzgünüm çoook

ay ınanmıyorum yaaa kamılecımm allahım bol sabır versın yaaa offff darmadagın oldum yıneee. ben ona kıyamamm yaaa kurban olurum .. cennettee mutludur emınım kııı .. ve anacıgını beklıyodur..

dıyecek kelıme bulamıyorum daha fazla.. ıcım cok acıdı .. sende hayata tutun kı melegın uzulmesın canım

Back
X