Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

evladını kaybeden annenin acısını hiç bir cümle azaltmaz biliyorum bu sebeple acizane; Rabbim yüreğini ferahlatsın, özlemini hafifletsin ve sana teselli olacak yeni ve uzun ömürlü yavrular versin inşallah diyebilirim...yaşanmışlıklar ne kadar fazlaysa acısı da o kadar büyük olur derler....ben yavrumu kalp ameliyatından sonra kaybettim henüz 12 günlüktü fakat ben de yaşayamadıklarımızın acısını çekiyorum,her şey içinde kalıyor insanın...çok şükür kızını beş yıldan fazla sevdirmiş Rabbim,acının yarışı olmaz ama senin acın evladın kadar büyük ALLAH ahirette yavrunla beraber kılsın seni,hepimizi...güzel kızın kardeş istiyormuş ya; ,oğlum berk sina, bu guruptaki arkadaşlarımızın sarıpapatyası, emiri,kayrası,öyküsü,...ve daha adını sayamadığım bir çok kardeşi oldu yavrunun,inşallah bizler cennete gidene kadar birbirleriyle oynayıp oyalanacaklar...

evett şimdi onlar hepsii kardeş kardeş oynuyolar...sarı papatyam yağmurum şimdi onun peşinden ayrılmıyodur...diyodumkii ablasının peşinden ayrılmayan yağmurum orda ablalık yapıyoo meğer ne güzell bide ablası olmuş... $DSC_5937.webp

evladını kaybeden annenin acısını hiç bir cümle azaltmaz biliyorum bu sebeple acizane; Rabbim yüreğini ferahlatsın, özlemini hafifletsin ve sana teselli olacak yeni ve uzun ömürlü yavrular versin inşallah diyebilirim...yaşanmışlıklar ne kadar fazlaysa acısı da o kadar büyük olur derler....ben yavrumu kalp ameliyatından sonra kaybettim henüz 12 günlüktü fakat ben de yaşayamadıklarımızın acısını çekiyorum,her şey içinde kalıyor insanın...çok şükür kızını beş yıldan fazla sevdirmiş Rabbim,acının yarışı olmaz ama senin acın evladın kadar büyük ALLAH ahirette yavrunla beraber kılsın seni,hepimizi...güzel kızın kardeş istiyormuş ya; ,oğlum berk sina, bu guruptaki arkadaşlarımızın sarıpapatyası, emiri,kayrası,öyküsü,...ve daha adını sayamadığım bir çok kardeşi oldu yavrunun,inşallah bizler cennete gidene kadar birbirleriyle oynayıp oyalanacaklar...

canım öncelikle güzel temenlilerin için teşekkürler zamanla alışacağım biliyorum ama geçmiyo işte zaman inanki günün çoğunluğunu uyuyorum zaman geçsin düşünmiyim rüyamda göreyim diye.bu arada canım kızım kalbi delikti şu yaşına kadar rezillik çekti kontroller ilaçlar falan tam ölmdeden 10 ay önce ameliyat oldu geçti ama başka sebebten öldü bu daha zordu bize belki ameliyatta olsa daha kolay kabullenirdim bilmiyom işte senin çok hızlı ve acısız öyle düşün lütfen böylesi daha zor.evet kızımın kendinden küçükleri çok severdi çok da güzel bakar ilgilenirdi o yüzden gözünür arkada kalmasın kızım ve onun gibi büyükleri bakıyodur onlara biliyorum keyifleri yerinde ben kendimi düşünüyorum o yüzden sıkıntım...

evett şimdi onlar hepsii kardeş kardeş oynuyolar...sarı papatyam yağmurum şimdi onun peşinden ayrılmıyodur...diyodumkii ablasının peşinden ayrılmayan yağmurum orda ablalık yapıyoo meğer ne güzell bide ablası olmuş...Eki Görüntüle 158866

evet onlara ne mutlu aslında hiçbişiden habersiz yemeden içmeden hastalanmadan oynuyor eğleniyorlar(dır inşallah) kızım da emin ol sarı papatyanı bulmuş oynatıyodur kızları çok severdi illa kız kardeş olsun derdi

yazdıklarını okurkenn ağlıyorum kendi acım senin acınn...hepsiii bir arada...diliyorumkiii orda mutlular...inşallahhh...yanlarına gittiiğimizde bizleri bi daha hiç bırakmayacaklar....:18:

yazdıklarını okurkenn ağlıyorum kendi acım senin acınn...hepsiii bir arada...diliyorumkiii orda mutlular...inşallahhh...yanlarına gittiiğimizde bizleri bi daha hiç bırakmayacaklar....:18:

biliyo musun bende bunu düşünüyorum ve istiyorum diliyorum...inşallah onlarla orda buluşuruz ve hiç ayrılmayız..yawrularımızla elele koyun koyuna oluruz...kokularını doya doya içimize çekelim..dizlerimize yatırıp sevelim yawrularımızı..ne kadar hasretle doluyuz inşallah sonunda sonsuz mutluluk bizim olur..çocuklarımızla cennetin kapısında buluşup,elele içeri gireriz inşallah..

biliyo musun bende bunu düşünüyorum ve istiyorum diliyorum...inşallah onlarla orda buluşuruz ve hiç ayrılmayız..yawrularımızla elele koyun koyuna oluruz...kokularını doya doya içimize çekelim..dizlerimize yatırıp sevelim yawrularımızı..ne kadar hasretle doluyuz inşallah sonunda sonsuz mutluluk bizim olur..çocuklarımızla cennetin kapısında buluşup,elele içeri gireriz inşallah..

Amin inşallah, tek tesellim, kızımla cennette buluşmak, kız çocuklarına özel bi ilgim oluştu kızımı kaybetmekle.

Yukarda arkadaşlar hep yazmışlar ya, bende hep uyumak isterdim, rüyamda göreyim diye.

allahımmm çokk özlüyorummm allahımmm yağmurumsuz nefes almakk..yaşamak...mutlu olmak...her şey anlamını yitirdi...heryer kapkara ...gülmek..gerçekten uzak...rabbimmm...sen beni affet...allahımmm tek dileğim kızımakavuşmak....ne kadar zormuş..evladın için yanmakkk...rabbimmm...:84:

bitanem canım meleğimm annesinin sarı papatyası...seni çokk özlüyorum kardeş yolladın biliyorumki sen yolladın onu...sana benzesinn annem..senin gibi olsunn.kokunu yolla bana onunla doyamadığım kokunu...ellerinii...sarı saçlarınıı yolla annem kardeşin getirsin senin götürdüğün gülücüklerini...doya doya sevemedimm aşkım doyamadım ben sana...yanına geldiğimde hiç bırakma ellerimi...:58:

Kurbanım o gül yüzüne,
Al yanaktan öpeyim gel,
Varlığın eş doğan güne,
Hayat artık senle güzel.

Gönül bahçemde baharsın
Dilimden bir sen anlarsın
Kanılmayan tek pınarsın,
Günler artık senle güzel.

Ya Râb sinemde dizendir,
Evlat senin mucizendir,
Yüreğe aşkı çizendir,
An’lar artık senle güzel.

Bülbül gibi güzel sesin,
Çağırır beni “annem gel”,
Evlat sen ne güzel şeysin,
Nefes almak senle güzel..

canım yawrum seni çok özledim herşeyim...

minik kuzum beni tebrik eden arkadaşlardan bazıları kardeşini senin yolladığını söylüyor,haşa sümme haşa,kardeşini yollayan da seni verip alan da aynı yaratıcı farkında olmadan şirke girmekten Rabbime sığınırım,senin veya benim gücüm yetmez ki bi canı vermeye ya da almaya...eğer gücüm yetseydi seni kimseciklere vermezdim ama yüce Mevlam var ki yaşanan her şey Onun kaleminden çıkan hükmü kader bize sabır ve şükür düşer...

minik kuzum beni tebrik eden arkadaşlardan bazıları kardeşini senin yolladığını söylüyor,haşa sümme haşa,kardeşini yollayan da seni verip alan da aynı yaratıcı farkında olmadan şirke girmekten Rabbime sığınırım,senin veya benim gücüm yetmez ki bi canı vermeye ya da almaya...eğer gücüm yetseydi seni kimseciklere vermezdim ama yüce Mevlam var ki yaşanan her şey Onun kaleminden çıkan hükmü kader bize sabır ve şükür düşer...

çok haklısın kalbim farkında olmadan şirke girmişiz bende tövbe ediyorum gönderen Allah dediğin gibi

Oğlum Metem;
Mezarının başına geldiğimde tükendiği gibi kelimeler sana yazmak istediğimde de anlamı yitiriyorlar. Suskunluğumla, çaresizliğimle sesleniyorum sana. Gerçi sen biliyorsun, görüyorsun ama ben yine de söyleyeyim kardeşin geldi oğlum. Onun gelişi de çok zor oldu ama şimdi yanımda yatağında (senin yatağında) uyuyor. Sana aldığımız kıyafetleri giyiyor, senin arabanla geziyor ve öyle çok sana benziyor ki bazen Allah bana acıyıp tekrar seni bana gönderdi mi acaba diye düşünüyorum. Sanma ki seni unuttuk oğlum. Babanın da benim de yüreğimiz hala ilk günkü gibi yanıyor ve kardeşine her bakışımızda içimiz bir kez daha kanıyor. Şimdi çocuğu olan bir annenin neler yaşadığını gördükçe seninle yaşayamadıklarımız için üzülüyorum. Birgün kavuşacağız oğlum işte o güne kadar aldığım her nefeste seni özleyeceğim. Sen benim ilk gözağrım, ilk yürek çarpışımsın. Seni çok seviyorum.

Oğlum Metem;
Mezarının başına geldiğimde tükendiği gibi kelimeler sana yazmak istediğimde de anlamı yitiriyorlar. Suskunluğumla, çaresizliğimle sesleniyorum sana. Gerçi sen biliyorsun, görüyorsun ama ben yine de söyleyeyim kardeşin geldi oğlum. Onun gelişi de çok zor oldu ama şimdi yanımda yatağında (senin yatağında) uyuyor. Sana aldığımız kıyafetleri giyiyor, senin arabanla geziyor ve öyle çok sana benziyor ki bazen Allah bana acıyıp tekrar seni bana gönderdi mi acaba diye düşünüyorum. Sanma ki seni unuttuk oğlum. Babanın da benim de yüreğimiz hala ilk günkü gibi yanıyor ve kardeşine her bakışımızda içimiz bir kez daha kanıyor. Şimdi çocuğu olan bir annenin neler yaşadığını gördükçe seninle yaşayamadıklarımız için üzülüyorum. Birgün kavuşacağız oğlum işte o güne kadar aldığım her nefeste seni özleyeceğim. Sen benim ilk gözağrım, ilk yürek çarpışımsın. Seni çok seviyorum.

hislerime tercüman olmuşşsun, ama ben daha oğluma kardeşinin geldiğini söylemeye gidemedim, inşaallah mezarına gittiğimde kardeşini söyleyip onunla tanıştıracam, ilk göz ağrıları farklı oluyor

bi tanemm...ben her gün senii çokk özlüyorummm...annesinin bi tanecik uğur böceğiii...rüyalarımada gelmez oldun...kızımmm küsmee ne olurr...annenn sensiz yaşıyor ama yarım..yaşıyorr ama eksik her gördüğüm baktığım yaşadığım her an eksikkk...ahh bitanemm...bi gün ben sana gelicemmm ve sennn beni ozamana kadar beklee meleğimm bi daha senii hiçç bırakmıcammm...:43:

Oğlum Metem;
Mezarının başına geldiğimde tükendiği gibi kelimeler sana yazmak istediğimde de anlamı yitiriyorlar. Suskunluğumla, çaresizliğimle sesleniyorum sana. Gerçi sen biliyorsun, görüyorsun ama ben yine de söyleyeyim kardeşin geldi oğlum. Onun gelişi de çok zor oldu ama şimdi yanımda yatağında (senin yatağında) uyuyor. Sana aldığımız kıyafetleri giyiyor, senin arabanla geziyor ve öyle çok sana benziyor ki bazen Allah bana acıyıp tekrar seni bana gönderdi mi acaba diye düşünüyorum. Sanma ki seni unuttuk oğlum. Babanın da benim de yüreğimiz hala ilk günkü gibi yanıyor ve kardeşine her bakışımızda içimiz bir kez daha kanıyor. Şimdi çocuğu olan bir annenin neler yaşadığını gördükçe seninle yaşayamadıklarımız için üzülüyorum. Birgün kavuşacağız oğlum işte o güne kadar aldığım her nefeste seni özleyeceğim. Sen benim ilk gözağrım, ilk yürek çarpışımsın. Seni çok seviyorum.[/QUOTE

Son düzenleme:
hislerime tercüman olmuşşsun, ama ben daha oğluma kardeşinin geldiğini söylemeye gidemedim, inşaallah mezarına gittiğimde kardeşini söyleyip onunla tanıştıracam, ilk göz ağrıları farklı oluyor

merhaba yeni bebeğinizle mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah abisi de ahirette sizi bekliyor ,onu da orada öpüp koklarsınız Allahın izniyle...

Oğlum Metem;
ne mutlu sana kardeşi abisinin suretinde gönderilmiş, öp onu okşa kokla hem kendi yerine hem abisinin yerine ,inşallah diğer bebeğini de diyer alemde doya doya seversin annesi...mete cennet elbiseleri giyiyor,ipekten döşeklerde uyuyor ve senin suretindeki meleklerle mutlu mesut yaşıyor sakın dünyadaki eşyalarına bakıp hayıflanma çok daha güzelleri verildi ona...

Son düzenleme:

Canım ben de daha mezarına gidemedim ama onların bizim içimizden geçenler dahil her söylediğimizi duyduklarına inanıyorum. Zaten mezar sadece bir sembol, orada yatanlar bizim çocuklarımız değil, ben onları toprağın altına yakıştıramıyorum, bizim çocuklarımız en güzel cennet bahçelerinde şimdi. Mete her zaman aklımda, adı hep ağzımda unutmak mümkün mü canım biz anne olmayı ilk gözağrılarımızda öğrendik.

Back
X