- Konu Sahibi MelegimveAskim
Oğlum senin acın yaktı kavurdu bizi. Toparlandık umutla kardeşini bekledik. Rabbim hiç bekletmedi bizi ama onu da senin gibi bizden çok sevdi ve yanına aldı. Yine toparlandık Rabbim neylerse güzel eyler dedik. Biliyorsun amcanın oğlu kuzenin Deniz hastaydı. İyileşmesi için ilik nakli gerekiyordu ve 3.5 aydır Ankara'da hastanede yatıyordu. Biz de onu görmeye gitmiştik. Bacağı mikrop aldı ameliyat edildi. Damarları bulunamadğı için katater takıldı. Beyin kanaması geçirdi yine apar topar Ankara'ya gittik. Dalağı alındı her şeye rağmen hayat mücadelesine devam ediyordu. Herkes seferber olmuştu. Biz pazartesi sabahı geldik doğrudan okula gittik. Cuma sabahı yani sadece 4 gün sonra DENİZ'İ KAYBETTİK diye bir telefon aldık. İskenderun'a gittik ama cenazesine yetişemedik. 7 mevlüdüne kadar kaldık mezarına sarılıp ağladık ve bırakıp geldik. Bu nasıl bir hayat anlamıyorum artık. 4.5 yaşındaydı 5 aylıktan beri bu hastalıkla mücadele ediyordu tam iyi oldu derken hayat yine sillesini vurdu. Bu zamana kadar hep kötüydüm karamsardım baban beni motive ediyordu. Artık babanda da güç kalmadı. Bu acıyı yaşamaktansa bu defteri kapatalım diyor. Haksız da değil galiba. Gücümüz tükendi yavrum. Siz orda bir aile oldunuz. Oğlum EMEK'im, kardeşin ve kuzenin DENİZ. Biz ne zaman size kavuşacağız yavrum???????????