Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Merhaba...
ben 8 aylık evliyim, henüz hamile değilim...
yaşadıklarınızı anlayamam belki, ama acınızı öyle içimde hissediyorum ki...her birinizin kelimeleri içimi, gözyaşlarım yanaklarımı yakıyor; çok üzgünüm :(((
ALLAH size sabır ve yüzünüzü güldürecek tatlı bebekler nasip eylesin inşallah...

Allah sana da ilk gebeliğinde sağlıklı bir evlat , sorunsuz bir gebelik nasip etsin. İlk gebelikte bunu yaşamak çok zor, geride teselli bulacağın bir evladın bile olmuyor çünkü. Kimse evlat acısı yaşamasa keşke...

rabbim sabır versin inşallah. Bende 4 ay 25 gün önce kaybettim yavrumu. Içimdeki acı her gün biraz daha artmakta.. Bazen dayanamayacağımı akıl sağlığımdan olacağımı düşünüyorum.. Sonra rabbim büyük işte, içime bir sükunet nasip ediyor.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah....

canim cok yeni acin,gerci acinin yenisi eskisi yok ben 1 yazmisim 2 sene oldu.bazen yokluguna alismis gibi oluyorum ama cogu zamanda canim cok aciyor özelliklede bebegimin yasinda olanlari gördükce fena oluyorum.cok zor ama napalim rabbim kaderimize böyle yazmis.yanliz olmadigini bil derdini veren rabbim zamnla hem dermanini hemde sabrini veriyor.bende cok düsünüyordum geceleri uyumuyor gündüzleri salak gibi dolasiyodum,acimin yerini bise doldurmuyor ama biliyorumki melegim cennette ve beni bekliyor.

Ben de tam 5 ay önce oğlumu kaybettim, erken doğum ve gebelik zehirlenmesi yüzünden. Ölmek istediğim zamanlar oldu, mezarının yanında yatmak istediğim zamanlar, onu sihirli bir değnekle geri getirmeyi istediğim delice anlar...Allah kuluna taşıyabileceği kadar yük verirmiş. Ne yapabiliriz ki...5 ay geçti de özlemim, sevgim azaldı mı sanki?Aslan oğlumdu o benim, ilk annelik heyecanımdı.

aslan oglun seni güzel cennetinde bekliyor ama sen kendi canina kiyarsan rabbim razi olupda evladina kavusturmaz.sabir sabir sabir ne o seni unutucak ne de sen onu rabbim hepimize büyük sabirlar versin ve tekrar evlat acisi yasatmasin ne evlat ne sevdiklerimizin.

Aklımdasınız
İlk bebeğim ne büyük süprizdi oluşun.heycanı mutluluğu yaşattın bana tabi bir de şimdiye kadar yaşadığım en büyük ilk acıyı.seni görmenin hayalini kurarken,gelecek için planlar yaparken kalp atışının yokluğu ile bir cehennem yaşadım.ateş oldum yandım,buz oldum dondum.ne çok ağladım, aklıma ne zaman gelsen ki inan hep aklımda kalbimdesin içimde bir şeyler yanıyor.seni benden aldıkları günü hatırlıyorum.almasalardı cansızda olsan kalsaydın benimle.ben yine sana hayallerimi anlatsaydım.ne geveze ne hayalperest bir annen vardı tanısaydın keşke beni.
İkinci bebeğim oluşunu duyuşumla ne farklı hislere daldım.aklımdan çıkmayan ilkimin minik kardeşi.korkum vardı endişelerim vardı.en başından ters giden bir şeyler.sana da bir şey olmasın diye elimi eteğimi çekmiştim her şeyden.seninle yatıyor uyuyorduk.babacın getiriyordu yemekleri.her hafta kontrolde kalp atışını duymayı bekledim.ama o anı yaşayamadık.bir sabah işlerin daha kötüye gittiğini anladım ve o gece sen benden alındın.bir çok hayalim ve kırıklığımla sen de gittin
Üçüncü bebeğim hem bekliyordum hem artık umudumu kaybediyordum.öyle bir anda oluşunla şaşkına döndük.kabullenemedim korku ile hissetmiyorum dedim.ama günlerin geçmesi ile sana da bağlandım.elimi üstüne koyup sende bırakma beni bebeğim dedim.orda kal sakın gitme diye ağladım.ama sen kardeşlerinin yanına gittin.durmadın benimle.ilk defa sende yaşadım, bedenimi terk edişini gördüm.ama seviyordun beni anladım.hiç canımı yakmadın,sızı bile vermeden aktın gittin.
Bana diyorlar ki onlar cennette.senin de ruhun bedeninden ayrılınca.sizler ALLAH’a yalvaracakmışsınız annemizi affet diye.o kadar miniminnacıksınız ki gerçekten benim için şefaat isteyecek misiniz.yoksa terk edip gittiğiniz annenizi unutacakmısınız.
Hep aklımda ruhumda olacaksınız.sizi unutmam mümkün olmayacak sizin varlığınızı öğrenmemle tüm dünyam değişti.ömrüm boyunca sizinle ilgili hayallerimi büyütmeye devam edeceğim.eğer gerçekten diğer tarafta bir araya geleceksek yapacak, konuşacak çok şeymiz olacak.
Bilseniz ki annenizi ne kadar üzdünüz ne çok ağlattınız.ama kırgın değilim hiç birinize siz canımdan parçasınız nasıl kızarım nasıl darılırım ki sizlere.şimdi üçünüz birlikte beni bekleyin ben nasıl vuslatı düşünüyorsan sizde düşünün.anneniz elbet bir gün yanınıza gelecek.sizleri ne kadar sevdiğimi göstericeğim.
Bunca acıdan sonra ayaktayım,dilimde şükürler zamanın geçmesini bekliyorum.isyanım yok Yaradan’a sizlerin bana verilmesinde ve alınmasında elbet bir hayır vardır.
Ben bir anka kuşuyum
Küllerimden yeniden doğarım
Kimse üzülmesin
Benim içim yanar ama dayanırım
Canlarım bir gün mutlaka bir arada olacağız.sizleri seviyorum.

Aklımdasınız
İlk bebeğim ne büyük süprizdi oluşun.heycanı mutluluğu yaşattın bana tabi bir de şimdiye kadar yaşadığım en büyük ilk acıyı.seni görmenin hayalini kurarken,gelecek için planlar yaparken kalp atışının yokluğu ile bir cehennem yaşadım.ateş oldum yandım,buz oldum dondum.ne çok ağladım, aklıma ne zaman gelsen ki inan hep aklımda kalbimdesin içimde bir şeyler yanıyor.seni benden aldıkları günü hatırlıyorum.almasalardı cansızda olsan kalsaydın benimle.ben yine sana hayallerimi anlatsaydım.ne geveze ne hayalperest bir annen vardı tanısaydın keşke beni.
İkinci bebeğim oluşunu duyuşumla ne farklı hislere daldım.aklımdan çıkmayan ilkimin minik kardeşi.korkum vardı endişelerim vardı.en başından ters giden bir şeyler.sana da bir şey olmasın diye elimi eteğimi çekmiştim her şeyden.seninle yatıyor uyuyorduk.babacın getiriyordu yemekleri.her hafta kontrolde kalp atışını duymayı bekledim.ama o anı yaşayamadık.bir sabah işlerin daha kötüye gittiğini anladım ve o gece sen benden alındın.bir çok hayalim ve kırıklığımla sen de gittin
Üçüncü bebeğim hem bekliyordum hem artık umudumu kaybediyordum.öyle bir anda oluşunla şaşkına döndük.kabullenemedim korku ile hissetmiyorum dedim.ama günlerin geçmesi ile sana da bağlandım.elimi üstüne koyup sende bırakma beni bebeğim dedim.orda kal sakın gitme diye ağladım.ama sen kardeşlerinin yanına gittin.durmadın benimle.ilk defa sende yaşadım, bedenimi terk edişini gördüm.ama seviyordun beni anladım.hiç canımı yakmadın,sızı bile vermeden aktın gittin.
Bana diyorlar ki onlar cennette.senin de ruhun bedeninden ayrılınca.sizler ALLAH’a yalvaracakmışsınız annemizi affet diye.o kadar miniminnacıksınız ki gerçekten benim için şefaat isteyecek misiniz.yoksa terk edip gittiğiniz annenizi unutacakmısınız.
Hep aklımda ruhumda olacaksınız.sizi unutmam mümkün olmayacak sizin varlığınızı öğrenmemle tüm dünyam değişti.ömrüm boyunca sizinle ilgili hayallerimi büyütmeye devam edeceğim.eğer gerçekten diğer tarafta bir araya geleceksek yapacak, konuşacak çok şeymiz olacak.
Bilseniz ki annenizi ne kadar üzdünüz ne çok ağlattınız.ama kırgın değilim hiç birinize siz canımdan parçasınız nasıl kızarım nasıl darılırım ki sizlere.şimdi üçünüz birlikte beni bekleyin ben nasıl vuslatı düşünüyorsan sizde düşünün.anneniz elbet bir gün yanınıza gelecek.sizleri ne kadar sevdiğimi göstericeğim.
Bunca acıdan sonra ayaktayım,dilimde şükürler zamanın geçmesini bekliyorum.isyanım yok Yaradan’a sizlerin bana verilmesinde ve alınmasında elbet bir hayır vardır.
Ben bir anka kuşuyum
Kimse üzülmesin

Canım onlar senin cennetinin teminatı.Onlar annem olmadan asla cennete gitmeyeceğiz diye cennet kapısında seni beklicekler...Bunu gönlümüzü teskin etmek lazım belki.Allah sabır versin..

Canım onlar senin cennetinin teminatı.Onlar annem olmadan asla cennete gitmeyeceğiz diye cennet kapısında seni beklicekler...Bunu gönlümüzü teskin etmek lazım belki.Allah sabır versin..
sağ olun.
bazen düşünüyorum günahlarımı onların acısı ile mi temize çekiyorum.ama o kadar miniminnacıklardı ki bilmiyorum gerçekten şefaat isteyecekler mi benim için.her nasılsa onlar benim doğmamış küçük meleklerim.

canim cok yeni acin,gerci acinin yenisi eskisi yok ben 1 yazmisim 2 sene oldu.bazen yokluguna alismis gibi oluyorum ama cogu zamanda canim cok aciyor özelliklede bebegimin yasinda olanlari gördükce fena oluyorum.cok zor ama napalim rabbim kaderimize böyle yazmis.yanliz olmadigini bil derdini veren rabbim zamnla hem dermanini hemde sabrini veriyor.bende cok düsünüyordum geceleri uyumuyor gündüzleri salak gibi dolasiyodum,acimin yerini bise doldurmuyor ama biliyorumki melegim cennette ve beni bekliyor.

şu anda cennette diğer meleklerle el ele koşup oynuyorlardır değil mi? Bunu düşündükçe hem bi damla gözyaşı akıtıyor hemde gülümsüyorum... Rabbim sabır versin hepimize..

aklımdasınız
ilk bebeğim ne büyük süprizdi oluşun.heycanı mutluluğu yaşattın bana tabi bir de şimdiye kadar yaşadığım en büyük ilk acıyı.seni görmenin hayalini kurarken,gelecek için planlar yaparken kalp atışının yokluğu ile bir cehennem yaşadım.ateş oldum yandım,buz oldum dondum.ne çok ağladım, aklıma ne zaman gelsen ki inan hep aklımda kalbimdesin içimde bir şeyler yanıyor.seni benden aldıkları günü hatırlıyorum.almasalardı cansızda olsan kalsaydın benimle.ben yine sana hayallerimi anlatsaydım.ne geveze ne hayalperest bir annen vardı tanısaydın keşke beni.
Ikinci bebeğim oluşunu duyuşumla ne farklı hislere daldım.aklımdan çıkmayan ilkimin minik kardeşi.korkum vardı endişelerim vardı.en başından ters giden bir şeyler.sana da bir şey olmasın diye elimi eteğimi çekmiştim her şeyden.seninle yatıyor uyuyorduk.babacın getiriyordu yemekleri.her hafta kontrolde kalp atışını duymayı bekledim.ama o anı yaşayamadık.bir sabah işlerin daha kötüye gittiğini anladım ve o gece sen benden alındın.bir çok hayalim ve kırıklığımla sen de gittin
üçüncü bebeğim hem bekliyordum hem artık umudumu kaybediyordum.öyle bir anda oluşunla şaşkına döndük.kabullenemedim korku ile hissetmiyorum dedim.ama günlerin geçmesi ile sana da bağlandım.elimi üstüne koyup sende bırakma beni bebeğim dedim.orda kal sakın gitme diye ağladım.ama sen kardeşlerinin yanına gittin.durmadın benimle.ilk defa sende yaşadım, bedenimi terk edişini gördüm.ama seviyordun beni anladım.hiç canımı yakmadın,sızı bile vermeden aktın gittin.
Bana diyorlar ki onlar cennette.senin de ruhun bedeninden ayrılınca.sizler allah’a yalvaracakmışsınız annemizi affet diye.o kadar miniminnacıksınız ki gerçekten benim için şefaat isteyecek misiniz.yoksa terk edip gittiğiniz annenizi unutacakmısınız.
Bunca acıdan sonra ayaktayım,dilimde şükürler zamanın geçmesini bekliyorum.isyanım yok yaradan’a sizlerin bana verilmesinde ve alınmasında elbet bir hayır vardır.
Ben bir anka kuşuyum
küllerimden yeniden doğarım
kimse üzülmesin
benim içim yanar ama dayanırım
canlarım bir gün mutlaka bir arada olacağız.sizleri seviyorum.

bu kadar mı güzel dile getirilir bir acı.. Yaralı yüreğime bir kor daha düşürdün arkadaşım.. Rabbim peygamber sabrı versin sana.. Her şeyin en güzeli en hayırlısı seninle olsun... Başka dert keder vermesin inşallah...

şu anda cennette diğer meleklerle el ele koşup oynuyorlardır değil mi? Bunu düşündükçe hem bi damla gözyaşı akıtıyor hemde gülümsüyorum... Rabbim sabır versin hepimize..

elbetteki canim onlar el ele orda zaman gecirip bizi bekliyorlar... senin üzüldügünü gördükce oda üzülüyor senin güldügünü gördükce oda glüyor.sen görmesende bilmesende o hep senin yaninda seninle oturuyor seninle kalkiyor.bilmiyorum psikolejikmi ama nedense bazi günler hep bebegimin kokusunu aliyorum sanki kucagimda kokusu geliyor gibi hem agliyor hem mutlu oluyorum.

bu kadar mı güzel dile getirilir bir acı.. Yaralı yüreğime bir kor daha düşürdün arkadaşım.. Rabbim peygamber sabrı versin sana.. Her şeyin en güzeli en hayırlısı seninle olsun... Başka dert keder vermesin inşallah...

sağ olun bu acının tarifi yok.bizi biz anlarız.RABB'im beterinden korusun.hepimize sabırlar versin.

elbetteki canim onlar el ele orda zaman gecirip bizi bekliyorlar... Senin üzüldügünü gördükce oda üzülüyor senin güldügünü gördükce oda glüyor.sen görmesende bilmesende o hep senin yaninda seninle oturuyor seninle kalkiyor.bilmiyorum psikolejikmi ama nedense bazi günler hep bebegimin kokusunu aliyorum sanki kucagimda kokusu geliyor gibi hem agliyor hem mutlu oluyorum.

ben hiç hissedemiyorum bebeğimin yanımda oluşunu:((

Aklımdasınız
Ben bir anka kuşuyum
Kimse üzülmesin

Allah çok çok büyük sabır versin. Durumun gerçekten çok zor, ben okuyunca çok kötü oldum. Çok üzgünüm :(

dedimya belki psikolejiktir. benim bebisim gözlerimin önünde öldü.hastanede yattigi dönemlerde üzerine örttügüm battaniyeyi yikamadim kokusu ona sindi diye özledikce onunla hasretini gideriyorum.üzülme sen hissetmesende o daima senin yaninda.

inşallah öyledir..allah ım sabır versin sana canım..

Mektubu cok guzel yazmıssıınn :( dha cocugum yok ama ınsAllah oLur cok ıstıorum , Allah sabır wersın sızı denıo ıste :) herseyden onemlısı herseyın O'ndan geldıgını bılıp razı oLmak .. InsAllah Allah bebegını kaybedenlere Sabır werır ..

Canım oğlum,
Sen gideli 3 yıl oldu.
Bilki her geçen gün sana olan sevgim, özlemim artıyor.
Sensizlik ne kötüymüş, seni görememek, kucaklayamamak, öpememek, büyüdüğünü görememek ne kötüymüş :(
Seni unutmam mümkün değil yavrum, isterse 40 yıl geçsin, sen hep içimde, kalbimde olacaksın.
Seni çok seviyorum.Annen...

Aklımdasınız
Ben bir anka kuşuyum
Kimse üzülmesin

Çektiğin acıyı çok iyi anlıyorum arkadaşım..Bende 2 bebeğimi kalp atışlarını duyamadan kaybettim..O acıyı,o çaresizliği,o herşeyden vazgeçişleri çok iyi biliyorum..Zor oluyor ama Allah sabrını veriyor..Şimdi 5 hafta 5 günlük hamileyim 4 gün sonra kalp atışlarını duymak için gideceğim doktora ama çok korkuyorum..İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama elimde değil kötü düşünmemek..Bende yazmıştım ilk bebeğime bi mektup paylaşmak isterim..

Back
X