- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi MelegimveAskim
- #1.261
Meleklerim...
Evliligimizin altinci ayinda bi test sonucu anladim hamile oldugumu..Hrkes erken dedi sana.Melegim cok sevinmistik dr gittik hamilesin haftaya gel kalp atislarini duyalim dedi.Babanla gittik o disarda bekliyodu.Dr yok dedi goremiyorum .Cikamadim yarim saat disari.Toparladim kendmi.Baban hemen anladi melegim.Eve gidenr kadar konusmadik.Kapidan girer girmez ikimizde hickirarak agladik.sonra seni aldilar melegim.Cok zordu cok.
Sonra bi gun evde ogrendik kardesin gelicekti.
4 ay sonra mutluydum..
Herkes dediki bu saglikli kesin.Ananendaha sen gelmeden battaniye yapti sana.
Cok mutluydum.Bi gun agrim oldu.İcime huzursuzluk dustu melegim.Baktim gidiyosun sen.
Apartopar dr gittik.Ayni aci melegim.Kardesinle ayni kaderi paylastin.
O battaniyene. Sarilarak saatlerce agladim ben.
Gecmiyo acim.
Her gun dahads artiyo.
Yasin genc diyolar.Bilmiyolarki ates dustugu yeri yakar.
Sizi cok ozluyorum.Kahroluyorum.
Cok acim var cok..
Rabbim ayni acilari yasatma yalvaririm,ne olursun.
Evliligimizin altinci ayinda bi test sonucu anladim hamile oldugumu..Hrkes erken dedi sana.Melegim cok sevinmistik dr gittik hamilesin haftaya gel kalp atislarini duyalim dedi.Babanla gittik o disarda bekliyodu.Dr yok dedi goremiyorum .Cikamadim yarim saat disari.Toparladim kendmi.Baban hemen anladi melegim.Eve gidenr kadar konusmadik.Kapidan girer girmez ikimizde hickirarak agladik.sonra seni aldilar melegim.Cok zordu cok.
Sonra bi gun evde ogrendik kardesin gelicekti.
4 ay sonra mutluydum..
Herkes dediki bu saglikli kesin.Ananendaha sen gelmeden battaniye yapti sana.
Cok mutluydum.Bi gun agrim oldu.İcime huzursuzluk dustu melegim.Baktim gidiyosun sen.
Apartopar dr gittik.Ayni aci melegim.Kardesinle ayni kaderi paylastin.
O battaniyene. Sarilarak saatlerce agladim ben.
Gecmiyo acim.
Her gun dahads artiyo.
Yasin genc diyolar.Bilmiyolarki ates dustugu yeri yakar.
Sizi cok ozluyorum.Kahroluyorum.
Cok acim var cok..
Rabbim ayni acilari yasatma yalvaririm,ne olursun.