• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

oğlum benim canım yavrum
şimdi olsan 4 aylık olacaktın
kollarımda olacaktın sessiz evimiz senin sesinle şenlenecekti
ama olmadı be yavrum
şimdi ben senin mezarına ziyarete geliyorum seninle konuşuyorum senden kardeşlerini göndermen için yardım bile istiyorum
ama biliyormusun annem ben sende takılı kaldım
yıllarca dedimki bana allah bir imkan verse annemi geri getirirdim ama annelik öyle birşeymişki şimdi tek derdim sensin evladımı geri getirirdim diyorum kendime

seni özlüyorum oğlum biliyormusun ?
hala ultrason resimlerine bakıp bakıp duruyorum
içimdeki hareketlerini
hele büyük dayın konuşurken senden yediğim yeter artık dayım sussun tekmesini
sen içimdeyken aldığım nefesi bile özlüyorum
aşermelerimi
yemek yiyememeyi
portakal krizlerine girmeyi

bazen çıldıracak gibi oluyorum
o kadar çok istemiştimki seni
babanın küçük adamı olacaktın sen
benimde koca adamım

ben beni bırakmadığına inanıyorum oğlum,
anneni duyduğuna gördüğüne sevdiğine
seni çok seviyorum canım oğlum,kollarıma alamamışta olsam
ilkgözağrm
evladım olsun çok istiyorum ama senin tadın olurmuki onlarda
sen benim içimde saklısın ciğerparemsin
annen sende takılı kaldı

canım oğlum ananene selam söyle olurmu
iyi baksın torununa

bana en kısa zamanda kardeşlerini gönder emi bal oğlum....

Merhaba arkadaşlar ortak acıları paylaşıyor olmak ne tuhaf demi bende meleğimi kaybettim 2 ay oldu 3 ay yoğun bakımda yaşadı hiç gözlerini acamadı küçük kuzum küvezde izledim onu hep tombişim benim kilo bile aldı ama hiç kucagıma alamadım hiç emziremedim öptüm kokladım acıyordum küvezini seviyordum onu konusuyordum onunla, kelebegim benim çok saglıklı idi dogum boyunca ebelerin ve doktorun ihmali ile yavrum oksijensiz kaldı beyni hasarlı idi direndi kuzum 3 ay boyunca ama olmadı yasatamadık onu çok özlüyorum kızlar fotografına bakıyorum öpüyorum aglıyorum her seyini alıştım papatyamın şimdi hamile görmeye ve çocuklu aile görmeye dayanamıyorum allahım sabır versin allahım sağlıklı çocuklar versin hepimize

Merhaba arkadaşlar ortak acıları paylaşıyor olmak ne tuhaf demi bende meleğimi kaybettim 2 ay oldu 3 ay yoğun bakımda yaşadı hiç gözlerini acamadı küçük kuzum küvezde izledim onu hep tombişim benim kilo bile aldı ama hiç kucagıma alamadım hiç emziremedim öptüm kokladım acıyordum küvezini seviyordum onu konusuyordum onunla, kelebegim benim çok saglıklı idi dogum boyunca ebelerin ve doktorun ihmali ile yavrum oksijensiz kaldı beyni hasarlı idi direndi kuzum 3 ay boyunca ama olmadı yasatamadık onu çok özlüyorum kızlar fotografına bakıyorum öpüyorum aglıyorum her seyini alıştım papatyamın şimdi hamile görmeye ve çocuklu aile görmeye dayanamıyorum allahım sabır versin allahım sağlıklı çocuklar versin hepimize

allah sabır versin arkadaşım
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana

Rabbim sabırlar versin arkadaşım.. ne dense boş hangi teselli ilaç olur ki bu yaraya.. Rabbim sabır versin sana ve eşine..

Teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için sabrediyorum yapacak başka hiçbir şey yok, kızıyorum sinirleniyorum hata arıyorum kendimi suçluyorum keşke normal doğuma gitmeseydim diye ama elden ne gelir olacak yine oluyo çok özlüyorum kızımı çok üzülüyorum şimdi şu kadar olacaktı şimdi yanımda olacaktır, hiç aklımdan gitmiyor her sabah uyandığımda ilk aklımda olan kızım, ben çok sevdim onu kızımın ölmesinde sorumluluk sahibi olan herkesi allaha havale ediyorum...

çocuk yapmaya karar verdik ama olmadı.tedaviye başladık.ilk denemede oldu canım kızım.hamileliğim muhteşemdi.ne aşermesi ne mide bulantısı...bütün tahliller süper derken son kontrol.salı günü.normalde olur sezeryanda dedi doktor.bayrama geliyor terslik olursa riske atmayalım diye normal doğumu eledik.perşembe olsun dedik ama istediğimiz hastaneler doluydu.cumaya kara verildi.odamız ayırtıldı.bizim ilk çocuğumuz ailelerimizin ilk torunu, dahası sülalerin ilk torunu geliyordu.heyecan çok fazlaydı.odası hazırdı minik kızımın, abartarak aldığımız kıyafetler dolabını doldurmuştu.hastaneyi aradım perşembe öğleden sonra gidip orayı da süsleyecektik.perşembe sabah babası kızımın bebek şekerlerini almaya gitti, bende bebek kurabiyelerinin tadına baktım annemlerde oradan sağlık ocağına gittim sanki hareketi az gibiydi.zaten son iki haftadır az hareket ediyordu kızım.büyüdü artık yeri dar geliyor dediler inanmıştım.ebe kalp atışını duyamadı, derken diğer ebe diğer ebe.apar topar doktoruma gittik.ekranda hep gördüğümüz hareket yoktu.kızım bizi bırakıp gitmişti.cuma günü akşam saatlerinde normal doğum yaptım.dünyalar güzeliydi kızım. yüzü kalemle çizilmiş gibiydi.hayalimdeki gibi gözler anneden dudak babadan alınmıştı.ertesi gün toprağa verdik yavrumu.hayırlısı böyleymiş dediler, anne baba sağlam yeniden olur inşallah vs.hepsine tamam hepsi doğru ama içimin yangını bitmiyor.
canım kızım ne çok istedim seninle olmayı,seninle ailemizi tamamlamayı,anne olmayı, seni emzirmeyi, evimizin bebek kokmasını, uykusuz geceleri ve daha niceleri...
allahım ne olur kimseleri evlat acısı ile sınama, düşmanıma bile verme, yaşayanlarda sabır ver, dayanma gücü ver.

çocuk yapmaya karar verdik ama olmadı.tedaviye başladık.ilk denemede oldu canım kızım.hamileliğim muhteşemdi.ne aşermesi ne mide bulantısı...bütün tahliller süper derken son kontrol.salı günü.normalde olur sezeryanda dedi doktor.bayrama geliyor terslik olursa riske atmayalım diye normal doğumu eledik.perşembe olsun dedik ama istediğimiz hastaneler doluydu.cumaya kara verildi.odamız ayırtıldı.bizim ilk çocuğumuz ailelerimizin ilk torunu, dahası sülalerin ilk torunu geliyordu.heyecan çok fazlaydı.odası hazırdı minik kızımın, abartarak aldığımız kıyafetler dolabını doldurmuştu.hastaneyi aradım perşembe öğleden sonra gidip orayı da süsleyecektik.perşembe sabah babası kızımın bebek şekerlerini almaya gitti, bende bebek kurabiyelerinin tadına baktım annemlerde oradan sağlık ocağına gittim sanki hareketi az gibiydi.zaten son iki haftadır az hareket ediyordu kızım.büyüdü artık yeri dar geliyor dediler inanmıştım.ebe kalp atışını duyamadı, derken diğer ebe diğer ebe.apar topar doktoruma gittik.ekranda hep gördüğümüz hareket yoktu.kızım bizi bırakıp gitmişti.cuma günü akşam saatlerinde normal doğum yaptım.dünyalar güzeliydi kızım. yüzü kalemle çizilmiş gibiydi.hayalimdeki gibi gözler anneden dudak babadan alınmıştı.ertesi gün toprağa verdik yavrumu.hayırlısı böyleymiş dediler, anne baba sağlam yeniden olur inşallah vs.hepsine tamam hepsi doğru ama içimin yangını bitmiyor.
canım kızım ne çok istedim seninle olmayı,seninle ailemizi tamamlamayı,anne olmayı, seni emzirmeyi, evimizin bebek kokmasını, uykusuz geceleri ve daha niceleri...
allahım ne olur kimseleri evlat acısı ile sınama, düşmanıma bile verme, yaşayanlarda sabır ver, dayanma gücü ver.
Allah sabır versin canım ne dense boş ne söylense boş şimdi. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah ailene en çok da sana..

Rabbim dayanma gücü ve sabır versin.. Yaşadıkların çok tanıdık bana ve belkide nice melek annelerine.. Başta nasıl dayanılır bu acıya başedebilirmiyim diyosun ama Rabbim acının yanında sabrını da veriyo ve hafifliyo. İnşallah meleklerimiz için yaptığımız bütün hazırlıkları heyecanları beklentileri kucağımıza alacağımız kardeşlerinde yaşayalım..

senin adına üzüldüm canım ya.. umarım senin için hayırlısı budur evlilikte huzursuzluk insanı eriten günden güne ömrünü yiyen çok kötü bir duygudur..benim kaynanam iyi olunca eşimde bulunmaz bir eş oldu ama giden gitti:14: allah beterinden korusun hepimizi.. allah evledınıda sana bağşlasın..

çok üzüldüm inan acımak değilde içim sızladı bende sınırdan döndüm evladımı sağlıkla kucağıma aldım almasına ama onu birde bana sor çok azıcıkta eşim hissettirmedi yaşananları bana ama tabi ben bebeğimi değil kendimi nereyse kaybetmek üzereydim hastalar oldum delirmek üzereydim herturlu pisikolojık baskıyı yaşadım sütüm gitcek diye korkudan okadar çok yedimki 7 yıl oldu hala kilo vericem diye uğraşıyorum şimdi kendi kızının bebeği var akılları çıkıyor o çocuğa ve kızına bişey olacak diye bizlerin ahını yerde bırakmasın rabbim şimdi şimdi eşim onların ne yüzsüz olduğunu ne kadar beni ve çocuğumuzu istemediklerini bizi herdefasında onlardan kaynaklanan sebeplerin huzursuz ettiğini aslında beni delirten onların davranışlarının olduğunu gördü.sabrın sonu selamettir allahım sabır versin evliliğindeki huzursuzluğunun nedeni muhahkkak onlar ama eşini onlar için seviyorduysan bırakmasaydın ....ama anne delisi ailesinin ağzının içine bakan senin ne yaşadığını görmeyen bi adamdıysa iyi yapmışsın diyorum.evladın la mutlu huzurlu bi hayat geçirmeni temenni ediyorum

Meleğim, Allah'ın bana verdiği en büyük mutluluğum..
İlk göz ağrım. Senin babanla karnımda olduğunu öğrendiğimizde 5 haftalıktın daha. Öğrendikten 1 hafta sonra kanamam oldu gecenin bi yarısı. Babanla hemen doktora gittik. Annen hayatında ilk defa serum yedi senin için. Başka zaman olsa ölürdüm o takılırken. Ama seni iyi etmeleri için canımı alsalar razıydım. Düşük tehdidim vardı ama çok şükür 3 gün hastanede yattıktan sonra üçümüz beraber çıktık hastaneden güle oynaya hemde. Çünkü seni görmüştük miniciktin meleğim.. Hele o kalp atışlarını duyduğum an varya.. Öyle derinden bir oh çektim ki. Öyle büyük bir mutluluk yaşadım ki..
Doktorum bana 4 hafta sonra gelip ikili taramaya girmem gerektiğini söyledi.. Bizde senle tam 4 hafta bekledik. Yani ben beklediğimizi sanıyordum. Meğer sadece ben bekliyormuşum sen gitmişsin cennetim benim..
Kontrole babanla beraber gittik gene o da bende çok heyecanlıydık, çok mutluyduk . İşte ne olduysa ulturasona girdiğimde oldu.
10 haftalık olman gerekirken sen hala 6 haftalıktın, kalbin atmıyordu artık ve o kesenin içinde yoktun. Doktorum kürtaj olman gerekebilir bebeğin yok dedi. O ses, o an.. Yavrum hayatımda yaşadığım en zor andı. Şok geçiriyordum.
Ulturasondan çıktığımda baban bembeyaz olmuş yüzüme bakıp sarıldı bana. Doktorun dediklerinin aynısını söyledim babacığına ama ben dediklerimi bile idrak edemiyordum. Tam 1 aydır, 1 ay önce hastaneden çıktığımız zamandan beri yoktun sen. Cennetteydin canım yavrum.
Kürtajla aldılar seni benden. Uyutmadılar beni. Senin benden çıkan her parçanı gördüğüm an içim ezildi. Ben doğumhanede baban taa odada beni bekliyordu ama ona kadar gitmiş bütün bağırışlarım, bırakın diye yalvarışlarım. Sanki seni kaybetmenin verdiği acı üzüntü bana yetmezmiş gibi bir de öyle bir acı yaşadım. Hayatımda çektiğim en büyük fiziksel ve psikolojik acıydı meleğim.. Kürtajdan yaklaşık bir saat sonra ağlaya ağlaya uyudum ve rüyamda seni gördüm. Bana tek bir şey söyledin ve ben uyandığımda babanla sarılıp dakikalarca ağladık canım yavrum. Bana "Anne ben melek oldum" dedin. O an öyle karışık duygular hissettim ki.. Bizden ayrılmanın üzüntüsü acısı, cennette bir melek olduğunun verdiği mutluluk..
Sen benden alınalı tam 25 gün oldu.. Geceleri hiç uyuyamıyorum meleğim. Hep aklımdasın. Yanımda olduğunu hissediyorum ve seni bu hayattaki hiçbir şeyi sevmediğim kadar çok seviyorum. Allah'ım seni yanına aldı, cennetine aldı.. Benim masum günahsız meleğim..

Benimki daha çok yeni çok uğraşıp zor elde ettiğimiz bir mutluluğun bu kadar çabuk kaybetmenin verdiği üzüntü, acı var hala içimde. Düşmanıma vermesin Rabbim.. Çift Rahimliyim üstelik. Tekrar hamile kalmak için baya beklemem ve tedavi görmem gerekecek sanırım. Allah herkese sabır versin.. Allah evlat acısını yeryüzündeki hiçbir canlıya göstermesin..

çok üzüldüm boğazım düğüm düğüm oldu rabbim sabır versin ..

Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun. Allah hepimize hazinesinden sonsuz sabırlar versin. Ben de bebeğimi tam 89 gün önce kaybettim. Tarifi imkansız ,tedavisi mümkün olmayan bir acı bu!

öncelikle Allah (cc) bebeğini, yavrusunu meleğini kaybetmiş tüm annelere sabır versin.

bebeğim 20 günlükken ben de onu kaybetme korkusu yaşadım. boynundaki bir şişliği lenf bezi şişmesi olarak gören doktorlar bizi onkoloji servisine yolladılar. sürekli ağlıyordum. o kadar tahlil ve ultrasonun sonunda bizi onkolojiye sevk ettiklerinde dünyam kararmıştı. ailem beni teselli etmeye çalışıyordu ama ben gizli gizli ağladıklarının farkındaydım. kızarmış ve şiş gözler saklanamıyor maalesef. onkolojiye gittiğimizde doktor bebeğimi muayene etti ve tekrar ultrason istedi. bir uzmanla görüştü ve bizi direk ona yönlendirdi ve acil ultrasonumuz çekildi. sonucu alıp hemen doktora gittik. daha doktor sonuçlara bakmadan ağzını açmadan benim gözlerimden yaşlar süzülmeye başlıyordu. doktor sonuca baktı ve bu lenf bezi değil. doğumda kas zedelenmesi olmuş ve zamanla şişmiş. sizin bizlik işiniz yok. tekrar buraya gelmenize de gerek yok. yeni doğan servisine gidin sizi fizik tedaviye sevketsin dedi. oğlumun boyun kası zedelenmişti doğumda. ben buna çok sevinmiştim. böyle birşeye sevineceğimi söyleseler inanmazdım.

benim yaşadığım bu bir haftalık süreç beni çok yıprattı. bebeğimi kaybetme ihtimali bile beni kahretti. bunun ihtimali bile bu kadar acı verirken, siz bebeklerini kaybeden anneler nasıl bir acı içindesiniz tahmin edemiyorum. yüce Allahım size dünyanın en büyük sabrını versin inşallah. yaşadıklarınızı ve mektuplarınızı okurken ağladım. sizleri teselli edecek tek söz onların cennette sizi bekliyor olması. Allah (cc) yardımcınız olsun. sizler ve melekleriniz için dua edicem...

Çok heyecanlıyım bebeğim. Bir o kadar da korkuyorum yokluğundan. Elimi göbeğime götüremiyorum, sevemiyorum seni dilediğim gibi. Düşündüğüm de gözlerim doluyor. Kızarıveriyor hemen.
Orda mısın bilmiyorum. Hemen kıpırda istiyorum “ ben burdayım anne korkma” demeni istiyorum. Sana masallar okuyayım, içimden şarkılar söyleyeyim, benim bebeğimin canı ne istemiş hadi anne onu yesin diyeyim istiyorum. Ama dedim ya korkuyorum bebeğim orada karnımın için de değilsen, bunu kendime bile itiraf edemiyorum.
Anneannen, babaannen, dedelerin, teyzen,halan,dayın ve amcan.. kocaman bir ailen olacak. Bir sürü kuzenin var bebeğim.. Kalabalık ve güzel bir aile ile büyüyeceksin. Anneannen sana yelek ördü. Görmelisin,yaşayıp onu giymelisin. Küçücük.. Minnacık.. Aynı senin gibi. Ne olur bebeğim gitme, yalvarırım bizi terk etme.. bak hepimiz seni bekliyoruz, senin dokunuşlarına hasretiz.
Baban elini göbeğime götürüyor, okşuyor. Eğilip küçük bir buse konduruyor sana. Yorma kendini diyor ben silerim, ben süpürürüm, ben yemeği yaparım.. Merdivenleri yavaş in çık, bir şey mi unuttun seslen ben getiririm diyor. Masaj yapıyor bana,dinlendiriyor. Beni sevdiği gibi seni de çok seviyor. Lütfen bebeğim bizi sensiz bırakma.
Anneannene göre ikiz olacakmışsınız. Kız bebeğe Ada, erkek bebeğe anneanne bakacakmış. Ada sana kıyafetlerini ve oyuncaklarını ayırıyor. Paylaşmak güzel diyor…
Herkesin beklentisi, benim isteğim,babanın davranışları…
Lütfen gel olur mu,
Sensiz olmayı yaşatma bize…

merhaba kader arkadaşlarım bende oğlumu hasan ömerimi kaybedeli 6gün oldu 2ay8günlüktü vefat etti canım giştti yavrum gitti mektup yazmaya bile yüreğim dayanmıyor 19aralık gece 4 5 arası vefat etti bebeğim yüreğim yanıyor oadar güzel bir bebektik,i herez bu dünyanın bebeği değilmiş dediler öleceği gün annesini güldürdü gitti gözlerimin içine bakarak rabbim dayanma gücü ver hiçbiryere sığamıyorum ben yavrumu ogün banyo yaptıracaktım ölüm banyosunu yaptırdım yanıyorum arkaşlar dayanamıyorum rabbim sizlerede sabır versin $Görüntü2247.webp

hasan ömerim anem seni çok özledim sütlerin kaldı annem oson gülüşlerin kaldı yavrum gözlerimde o2ay ne güzeldi yavrum hançer saplı yüreğim rabbim dayanma gücü ver dayanamıyorum bugün 6gün oldu hasan ömerim annem seni özledim son sevmelerimmiş son bakışımmış yü
reğim acıyor annem seni çoo özledim

merhaba kader arkadaşlarım bende oğlumu hasan ömerimi kaybedeli 6gün oldu 2ay8günlüktü vefat etti canım giştti yavrum gitti mektup yazmaya bile yüreğim dayanmıyor 19aralık gece 4 5 arası vefat etti bebeğim yüreğim yanıyor oadar güzel bir bebektik,i herez bu dünyanın bebeği değilmiş dediler öleceği gün annesini güldürdü gitti gözlerimin içine bakarak rabbim dayanma gücü ver hiçbiryere sığamıyorum ben yavrumu ogün banyo yaptıracaktım ölüm banyosunu yaptırdım yanıyorum arkaşlar dayanamıyorum rabbim sizlerede sabır versinEki Görüntüle 907697

ne desek boş yüreğin şimdi yanıyor çok iyi biliyorum senin bebeğin orda melek seni cennete bekleyecek arkadaşım yüce rabbim bizi melek anne olarak seçmiş ama senin acın benimkinden daha ağır göremediğim bebeğim için hergün ağlıyorum sadece mezarını öptüm yüce rabbim kimsenin kaldıracağı bir acı vermesin sanada sabır versin meleğinin kardeşini tez zamanda göndersin sana dualarım seninle

merhaba kader arkadaşlarım bende oğlumu hasan ömerimi kaybedeli 6gün oldu 2ay8günlüktü vefat etti canım giştti yavrum gitti mektup yazmaya bile yüreğim dayanmıyor 19aralık gece 4 5 arası vefat etti bebeğim yüreğim yanıyor oadar güzel bir bebektik,i herez bu dünyanın bebeği değilmiş dediler öleceği gün annesini güldürdü gitti gözlerimin içine bakarak rabbim dayanma gücü ver hiçbiryere sığamıyorum ben yavrumu ogün banyo yaptıracaktım ölüm banyosunu yaptırdım yanıyorum arkaşlar dayanamıyorum rabbim sizlerede sabır versinEki Görüntüle 907697

allah sabır versin meleklerimiz bizi cennette bekleyecek kuzularımızı orada doyunca seveceğiz :43:

Back
X