• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Canım kızım Canım Mihrimahımm. !!! Çok özledim seni çokkk.. 15 gün oldu sen gideli. Sen mucizemdin benim bebeğim. testte o çizgileri görünce ne yapacağımı şaşırmıştım. Babanla doktora gittik sen vardın kuzum içimdeydin. Çok sevinmiştk Allahıma binlerce kez şükürler olsun dedim . Seni bana göndermişti. Ama mutluluğum kısa sürdü yavrum. Rabbim senin cennet kuşu olmanı istedi. Bu dünyaya gelipte acılar üzüntüler çekmeni istemedi. Melek oldun gittin kızımmm. Arkanda kaldık babanla .. Baban daha dirayetli. Sakın üzülmediğini sanma içine ağlıyor baban . Beni teselli etmek için kendi acısını içine gömüyor... Bazen güldüğümüzde oluyor. Sakın seni unuttuğumuzu sanma kızım . Gülmek zorunda olduğum için gülüyorum. yoksa kendimi bi yere kapatıp seninle böyle konuşmak istemiyorum. Sen gittin hayatımdaki herşey gitti bebeğim.. Herşey ne kadar boşmuş meğer. Seni çok seviyorummm annemmmmmmm . Bana annelik heyacanını tattırdın . Seni çok seviyorum sakın unutma annem.:14::14::14::14::14:

Canımıniçi oğlum.sen benden gideli bugün 35 gün oldu.annen de babanda seni çok özledi.herşeyimizi sana göre planladığımızdan çok büyük boşluğa düştük bebeğim.bazan ne yapacağımızı bilemiyoruz.ama seni çok ama çok seviyoruz.allah I'm seni bizden daha çok sevdi meleğim.bigün yanmana olucaz.seni çok özledim bebeğim :((

Son düzenleme:
Yavrularinizin.mezarina gidebildiniz mi bn gidemedim 50gun oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sebepsiz yere bebeğini kaybedenlerdenim. 8 aylıktı ve çok sağlıklıydı. Aniden ateş bile sayılmayacak bir halsizlikle nöbet geçirir gibi oldu ve acile gittik. Nefes almasını sağlayamadılar. Kalbi durdu, beş gün yoğun bakımda günde bir iki kez kalbi durarak geçti. Sonunda kaybettiğimizi söylediler. Sebep yok. Gelmeyen bakmayan doktor kalmadı.
Cennette beklediğinden falan bahsediyorsunuz, bu dünyada onunla olamadıktan sonra, yürümesini, konuşmasını göremedikten sonra farazi bir vaat nasıl rahatlatıyor içinizi? Biliyorum yapacak bir şey yok kabullenmekten başka. Ama kabul edemiyorum. Şimdi hayat boyu bir yarım olmadan yaşayacağım. Hep eksik olacağım. Bu hayatı böyle geçirdikten sonra sonrası beni teselli edemiyor ne yazık ki.
Facebookta bebeğini kaybeden ebeveynlerin annelerin olduğu bir sürü grup var. İngilizceniz varsa grupların isimlerini verebilirim.
Bebeğinizi ya da çocuğunuzu kaybettikten sonra neler yaşadınız? Nasıl atlattınız? ya da atlatabildiniz mi? Ne kadar sonra tekrar çocuk sahibi oldunuz? Ne hissettiniz?

Merhaba Canım,

Ben de bebeğimi 4 Mayıs'ta kaybedene kadar bu siteye üye değildim. Düşüncelerin benimkilerle birebir aynı. Bu dünyada tam bir aile olarak onunla olamadıktan sonra hayatın anlamı ne? 10 yaşında bir kızım var. Kızımın heyecanla beklediği kaybettiğim bebeğimle, yanımdaki kızımın birbirlerine sevgilerini, oynamalarını hiç göremeyeceğim. Hani kötüler cehenneme giderdi? Hayatım boyunca başkalarının haklarını çiğnemedim, yalan söylemedim, hırsızlık yapmadım, iyi bir evlat, iyi bir eş, iyi bir anne oldum. Peki o zaman daha ölmeden neden cehennemi yaşamaya başladım? Ben de bunları soruyorum. Bana gelene kadar sınav vermesi gereken bir sürü insan varken ben en ağır acıyla mı sınava tabi oldum?

Yazımı dilerim görebilirsin? Şimdi nasılsın diyemiyorum çünkü biliyorum ki bu acı 2 yılda bile azalmaz. Acı ilk günkü gibi kalıyor mu canım? Hayatına etkileri nasıl oldu? Beni bir kardeşin olarak görür yorumlarını yazarsan sevinirim canım. Aynı acıyı yaşayan birisi olarak kaybın için çok üzgünüm. Sevgiler,

Canim kizim annesinin ahseni babasının nisasi hep boyle sevdik seni icimdeyken doguma gittigim gun doktor bu bebegin kalp atisi yok zedelenmis dediginde neye ugradigimi sasirdim oysa biz o gun seni kucagimiza alip sevecegiz diye gelmistik doktora olmadi bebegim kavusamadik senle,epidural istedim doktordan kizimi gormek istiyorum dedim gorme dedi bir omur nasil bi bebekti kime benziyordu merakiyla yasamak istemiyorum dedim peki dedi doktor seni ameliyatla aldiklarinda yesil biortuye sardilar seni simsiyah saclarin kipkirmizi dudaklarin vardi bir bebek bu kadar keskin yuz hatlarina sahip olamazdi benim yavrum oldugun icin degil seni goren herkesin ortak fikriydi bu 9 10 aylik bebek goruntusu vardi sende o zaman anladimki seni mevla gercekten cennet icin yaratmisti 7 ay bitecek sen bizden ayrilali cok zor zamanlar gecirdim guzel kizim simdi dua ediyorum rabbim sana cennette ikram ve ihsanda bulunsun diye haber yolluyorum rabbimle sana onu cok sevdigimi ilet ona allahim diye teyzenin ruyasina girmissin melegim soyle anneme aglayip durmasin ben burda cok guzel bi yerdeyim diye aglamiyacagim diye soz verdim ama olmuyor guzel kizim kocaman bi bosluktayim dolmak bilmiyor simdi dua ediyorum rabbim bu dunyada sevip kokluyabilecegi m kardesler versin gun gelip hep birlikte cennette olalim diye

YUSUFUMMM YAVRUMMM CNM OĞLUM BUGÜN SENİN DOĞUM GÜNÜN YAŞIYO OLSAYDIN 1. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTIK AMA RABBİM SENİ BENDEN DAHA ÇOK SEVİYOMUŞ :( SEN ŞİMDİ CENNETTE KARDEŞLERİNLE BERABERSİN VE İÇİM RAHAT ÇÜNKÜ ORDA SANA VE KARDEŞLERİNE BENDE KAT KAT İYİ BAKIYOLAR :) ŞUNDAN EMİNİM SEN BENİ BABANI GÖRÜYORSUN HATTA KARDEŞİNİN VARLIĞINI BİZDEN ÖNCE SEN BİLİYORDUN RÜYAMA GİRİP HABERDE VERDİN :) SENİ O KÜVEZDE GÖRDÜĞÜM İLK O ANI HİÇ UNUTMUYORUM NE KADAR GÜZELDİN O SİMSİYAH SAÇLARIN KUTU GİBİ AĞZIN BURNUN MELEK OLACAĞIN NE KADARDA BELLİYDİ YAVRUM :) SENİ İLK BABAN GÖRMÜŞTÜ BANA ANLATIŞINI HİÇ UNUTAMAM ÇOCUK SEVMEYEN ADAM NASILDA SEVİYODU SENİ :) ANNESİNİN KUZUSU CNM OĞLUM YAVRUM 10 GÜNDE OLSA BANA ANNELİĞİ İLK SEN TATTIRDIN O MUHTEŞEM DUYGUYU SEN AŞILADIN BANA BEN İNANIYORUM Kİ BABAN VE BEN ALLAHIN SEÇTİĞİ KULLARINDANIZ ÜÇ TANE MELEĞİMİZ VAR SEN VE KARDEŞLERİN SİZ BİZE İNŞALLAH ŞEFAATÇİ OLACAKSINIZ İNŞALLAH BİZİ ALMADAN DA CENNETE GİRMEYECEKSİNİZ :) ŞUNU UNUTMA ANNEM BEN SENİ VE KARDEŞLERİNİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVİCEM SANMAKİ KARDEŞİM OLUNCA ANNEM BİZİ UNUTUR BU CAN BENDE OLDUĞU SÜRECE SİZ BNM KALBİMİN TAM ORTASINDA HÜKÜM SÜRECEKSİNİZ :) BUGÜN YANINA GELMEYİ MEZARINI ÖPÜP KOKLAMAYI SENİNLE KONUŞMAYI NE KADAR ÇOK İSTERDİM AMA GELEMİYORUM ANNEM KARDEŞİN VAR ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM TEKRARDAN GÜLDÜRDÜ ANNENİN YÜZÜNÜ AMA BABAN GELECEK BNM YERİME KONUŞACAK SENİNLE :) ALLAH İZİN VERİRSE KARDEŞİN DOĞSUN HEMEN KOŞA KOŞA GELİCEM YANINA SÖZ VERİYORUM YUSUFUM :(

YUSUFUMMM YAVRUMMM CNM OĞLUM BUGÜN SENİN DOĞUM GÜNÜN YAŞIYO OLSAYDIN 1. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTIK AMA RABBİM SENİ BENDEN DAHA ÇOK SEVİYOMUŞ :KK43: SEN ŞİMDİ CENNETTE KARDEŞLERİNLE BERABERSİN VE İÇİM RAHAT ÇÜNKÜ ORDA SANA VE KARDEŞLERİNE BENDE KAT KAT İYİ BAKIYOLAR :) ŞUNDAN EMİNİM SEN BENİ BABANI GÖRÜYORSUN HATTA KARDEŞİNİN VARLIĞINI BİZDEN ÖNCE SEN BİLİYORDUN RÜYAMA GİRİP HABERDE VERDİN :) SENİ O KÜVEZDE GÖRDÜĞÜM İLK O ANI HİÇ UNUTMUYORUM NE KADAR GÜZELDİN O SİMSİYAH SAÇLARIN KUTU GİBİ AĞZIN BURNUN MELEK OLACAĞIN NE KADARDA BELLİYDİ YAVRUM :) SENİ İLK BABAN GÖRMÜŞTÜ BANA ANLATIŞINI HİÇ UNUTAMAM ÇOCUK SEVMEYEN ADAM NASILDA SEVİYODU SENİ :) ANNESİNİN KUZUSU CNM OĞLUM YAVRUM 10 GÜNDE OLSA BANA ANNELİĞİ İLK SEN TATTIRDIN O MUHTEŞEM DUYGUYU SEN AŞILADIN BANA BEN İNANIYORUM Kİ BABAN VE BEN ALLAHIN SEÇTİĞİ KULLARINDANIZ ÜÇ TANE MELEĞİMİZ VAR SEN VE KARDEŞLERİN SİZ BİZE İNŞALLAH ŞEFAATÇİ OLACAKSINIZ İNŞALLAH BİZİ ALMADAN DA CENNETE GİRMEYECEKSİNİZ :) ŞUNU UNUTMA ANNEM BEN SENİ VE KARDEŞLERİNİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVİCEM SANMAKİ KARDEŞİM OLUNCA ANNEM BİZİ UNUTUR BU CAN BENDE OLDUĞU SÜRECE SİZ BNM KALBİMİN TAM ORTASINDA HÜKÜM SÜRECEKSİNİZ :) BUGÜN YANINA GELMEYİ MEZARINI ÖPÜP KOKLAMAYI SENİNLE KONUŞMAYI NE KADAR ÇOK İSTERDİM AMA GELEMİYORUM ANNEM KARDEŞİN VAR ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM TEKRARDAN GÜLDÜRDÜ ANNENİN YÜZÜNÜ AMA BABAN GELECEK BNM YERİME KONUŞACAK SENİNLE :) ALLAH İZİN VERİRSE KARDEŞİN DOĞSUN HEMEN KOŞA KOŞA GELİCEM YANINA SÖZ VERİYORUM YUSUFUM :KK43:
ağladım....:KK61: rabbim doğacak bebeğinizi size bagışlasın kardeşlerinin ömrünü ona versin....çok güzel bi annesiniz....umarım uzun yıllar mutlu sağlıklı bebeğinizle yaşarsınız....gidenler peygamber kucağında sizi izliyor....rabbim sabır versin hepimizin yavrusunu bize bağışlasın....:KK60:

YUSUFUMMM YAVRUMMM CNM OĞLUM BUGÜN SENİN DOĞUM GÜNÜN YAŞIYO OLSAYDIN 1. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTIK AMA RABBİM SENİ BENDEN DAHA ÇOK SEVİYOMUŞ :KK43: SEN ŞİMDİ CENNETTE KARDEŞLERİNLE BERABERSİN VE İÇİM RAHAT ÇÜNKÜ ORDA SANA VE KARDEŞLERİNE BENDE KAT KAT İYİ BAKIYOLAR :) ŞUNDAN EMİNİM SEN BENİ BABANI GÖRÜYORSUN HATTA KARDEŞİNİN VARLIĞINI BİZDEN ÖNCE SEN BİLİYORDUN RÜYAMA GİRİP HABERDE VERDİN :) SENİ O KÜVEZDE GÖRDÜĞÜM İLK O ANI HİÇ UNUTMUYORUM NE KADAR GÜZELDİN O SİMSİYAH SAÇLARIN KUTU GİBİ AĞZIN BURNUN MELEK OLACAĞIN NE KADARDA BELLİYDİ YAVRUM :) SENİ İLK BABAN GÖRMÜŞTÜ BANA ANLATIŞINI HİÇ UNUTAMAM ÇOCUK SEVMEYEN ADAM NASILDA SEVİYODU SENİ :) ANNESİNİN KUZUSU CNM OĞLUM YAVRUM 10 GÜNDE OLSA BANA ANNELİĞİ İLK SEN TATTIRDIN O MUHTEŞEM DUYGUYU SEN AŞILADIN BANA BEN İNANIYORUM Kİ BABAN VE BEN ALLAHIN SEÇTİĞİ KULLARINDANIZ ÜÇ TANE MELEĞİMİZ VAR SEN VE KARDEŞLERİN SİZ BİZE İNŞALLAH ŞEFAATÇİ OLACAKSINIZ İNŞALLAH BİZİ ALMADAN DA CENNETE GİRMEYECEKSİNİZ :) ŞUNU UNUTMA ANNEM BEN SENİ VE KARDEŞLERİNİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVİCEM SANMAKİ KARDEŞİM OLUNCA ANNEM BİZİ UNUTUR BU CAN BENDE OLDUĞU SÜRECE SİZ BNM KALBİMİN TAM ORTASINDA HÜKÜM SÜRECEKSİNİZ :) BUGÜN YANINA GELMEYİ MEZARINI ÖPÜP KOKLAMAYI SENİNLE KONUŞMAYI NE KADAR ÇOK İSTERDİM AMA GELEMİYORUM ANNEM KARDEŞİN VAR ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM TEKRARDAN GÜLDÜRDÜ ANNENİN YÜZÜNÜ AMA BABAN GELECEK BNM YERİME KONUŞACAK SENİNLE :) ALLAH İZİN VERİRSE KARDEŞİN DOĞSUN HEMEN KOŞA KOŞA GELİCEM YANINA SÖZ VERİYORUM YUSUFUM :KK43:

ben de kuzuma Yusuf ismini verdim, hiç göremedim yavrumu ama biliyorum çok güzeldi, Yusuf gibi güzeldi...
Allah hepimize dayanma gücü versin.
Bebeğinizi sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız inşallah.

keremime 9 aylıkken tam bir günde lösemi teşhisi kondu.evet bir anda,dünya başıma yıkıldı.tam 9 aysüren tedavi boyunca gülen yüzüyle hep bize destek oldu,güç verdi..5 haziranda ilik nakli için yattık hastaneye.1 temmuzdan sonra ilik çalışmaya başladı savaş açtı organlarına.ve oğlum günden güne eridi.gözümün önünde acı dolu 50 gün..son iki gününde bizi göremedi bile.feyatları hala kulagımda.yoğın bakımda üç gün ardından 19 ağıstosta artık dayanamadı daha fazla..o kadar güzel, gözleri gülen bebeğim yaşlı bi adam gibiydi,kemikleri sayılıyordu.52 gün oldu..ölümene üzülemedim acılarını hatırladıkça.yavrum neler çekti.yaşamak o kadar zor geliyor ki..her geçen gün ölüyorum...yürümeye yeni başlamıştı,ımmee,baba,dede diyordu.son günlerinde oturamadı bile..sütlerim mememde kaldı.tesellisi yok ama beterin beteri var arkadaşlar...o kadar çok acı çeken hasta çocuk gördüm ki..inanın görsrniz bir, halinize şükredersiniz..en azından yavrum acı çekmedi dersiniz.yeni kıyafetleri,ayakkabıları,bisikletleri,yatamadığı beşiği koca odası..en çok da ruhum yüreğim boş kaldı.anasını babasını kaybedene yetim, eşini kaybedene dul derler.canının parçasını evladını kaybedene ne denir??bilmiyorum.. hayat nasıl yaşanacak...

keremime 9 aylıkken tam bir günde lösemi teşhisi kondu.evet bir anda,dünya başıma yıkıldı.tam 9 aysüren tedavi boyunca gülen yüzüyle hep bize destek oldu,güç verdi..5 haziranda ilik nakli için yattık hastaneye.1 temmuzdan sonra ilik çalışmaya başladı savaş açtı organlarına.ve oğlum günden güne eridi.gözümün önünde acı dolu 50 gün..son iki gününde bizi göremedi bile.feyatları hala kulagımda.yoğın bakımda üç gün ardından 19 ağıstosta artık dayanamadı daha fazla..o kadar güzel, gözleri gülen bebeğim yaşlı bi adam gibiydi,kemikleri sayılıyordu.52 gün oldu..ölümene üzülemedim acılarını hatırladıkça.yavrum neler çekti.yaşamak o kadar zor geliyor ki..her geçen gün ölüyorum...yürümeye yeni başlamıştı,ımmee,baba,dede diyordu.son günlerinde oturamadı bile..sütlerim mememde kaldı.tesellisi yok ama beterin beteri var arkadaşlar...o kadar çok acı çeken hasta çocuk gördüm ki..inanın görsrniz bir, halinize şükredersiniz..en azından yavrum acı çekmedi dersiniz.yeni kıyafetleri,ayakkabıları,bisikletleri,yatamadığı beşiği koca odası..en çok da ruhum yüreğim boş kaldı.anasını babasını kaybedene yetim, eşini kaybedene dul derler.canının parçasını evladını kaybedene ne denir??bilmiyorum.. hayat nasıl yaşanacak...
CNMM RABBİM YARDIMCIN OLSUN BNM ACIM SENİNKİNİN YANINDA HİÇ KALIR ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN BNMDE ŞÜKRETTİĞİM NOKTA EN AZINDAN YAVRUM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİMEDİ ACI ÇEKİŞİNİ GÖRMEDİM 5 GÜN HASTA KALDI VE O BEŞ GÜN BEN NELER ÇEKTİM :( SEN EŞİN BEN VE SENİN BNM GİBİ MELEK ANNELERİ BABALARI ÇOK ŞANSLILAR BEN ONA İNANIYORUM YAVRULARIMIZ BİZE CENNETİ MÜJDELİYORLAR İNŞALLAH :) RABBİM SABIR VERSİN ACIN DAHA ÇOK TAZE GEÇMEYECEK AMA DİNECEK İNŞALLAH :(

bn görmeye bile cesaret edemedim hergün kendimi sucladım ne yaptım niye böyle oldu niye oglumu kucagıma alamadım 4 ay gecti bana kızdımı acaba neden rüyama gelmiyo her fırsatta gidiyorum içim acıyo niye orda yatıyo bebegim isyan etmek bagırmak istiyorum yasayan bi ölü gibiyim hiç mutlu olamıyorum yeniden hamileyim ama bi türlü sevemiyorum korkuyorum oda abisi gibi giderse kaderimizde ne varsa onu yasıcaz tek tesellim bi gün oglumu görücek olmam o gunu sabırsızlıkla bekliyorum

bn görmeye bile cesaret edemedim hergün kendimi sucladım ne yaptım niye böyle oldu niye oglumu kucagıma alamadım 4 ay gecti bana kızdımı acaba neden rüyama gelmiyo her fırsatta gidiyorum içim acıyo niye orda yatıyo bebegim isyan etmek bagırmak istiyorum yasayan bi ölü gibiyim hiç mutlu olamıyorum yeniden hamileyim ama bi türlü sevemiyorum korkuyorum oda abisi gibi giderse kaderimizde ne varsa onu yasıcaz tek tesellim bi gün oglumu görücek olmam o gunu sabırsızlıkla bekliyorum
cnm öncelikle başın sağolsun aynı kaderi paylaşıyoruz bnmde yavrum 10 gün yaşadı 1 sene ooldu ve bende senin gibi tekrar hamileyim ve bunun için hergün şükrediyorum. tamam yaşadıklarımız çok zor bir anne için dayanılması güç bişey ama rabbim bize bunu nasip etti ve bizi imtihan ediyor bunun bilincine vararak acımızı yaşamamız gerekiyor dimi :) ve karnımdaki bebeğine de haksızlık ediyorsun sevemiyorum ne demek oda senin kanın senin canın ve sana acını unutturacak olan o karnındaki bebek emin ol. ben şuanda tamamen yeni bebeğime odaklandım ve onunla kendime geliyorum unuttum mu unutmadım unutmuycamda yusufum bnm lik gözağrımdı senin dediğin gibi onunla ve kardeşleriyle kavuşacağımız günü bekliycem ama tabi buda rabbim nasip ederse olacak biz tövbe haşa yaratana isyan edersek devamlı sorgularsak rabbim nasip eder mi hiç düşündün mü? hep diyorum bizler melek anne babaları şanlı kullarız ve öbür dünyada kurtarıcılarımız var ve bu rabbimin rızasıyla olacak inşallah :) allahım yar ve yardımcın olsun melek annem bu evladını sana bağışlasın ve çektiğin acıları hafifletsin :)

merhabalar;
ilk defa yazıyorum benimde 20 ağustosta bebegim karnımda öldü suni sancıyla aldılar bebegimi benden.35 haftalıktık yalnız bebegimin kordonu haftasına göre yaslıydı.17 ağustostda doktora gittiğimde hersey yolunda dedi doktor 22 ağustosta sezeryanla bebeği doğurturuz demişti doktorum ama meleğim.20 ağustosta bıraktı beni.otopsi sonucu temiz cıktı.kan pıhtılaşması varmı die testler yaptırdı.1 ay sonra test snuclarını alacağım.o kadar hazırlık yapmıstım hayaller kurmustum.ama olmadı.bebegimin ne hayallerle kucagıma almak varken ölüsünü gördüm meleğimin saçları burnu gözümün önünden gitmiyo rüyama girsin die dua ediyorum allahıma.mezarına gidiyorum.ufacık bedeni nasıl yatıyo o toprağın altında meleğimin .allahım hepimize sabır versin

ilk mucizem benim canım oğlum anneni bırakıp gideli tam 1 sene oldu bugün. benim için kasım ayı nasıl geçer derken allahım 2. bi mucize yolladı bana. hemde senin anneni bırakıp gittiğin ayda meleğim. ama sevinemiyorum bile heran o da beni bırakıp gidecek gibi geliyor çok korkuyorum oğlum tekrar ynı acıları yaşamaktan. allahım inş. onu bana bağışlar. senin acın 1 sene olmasına rağmen ilk günkü kadar taze en çok çevreden söylenenler beni üzüyo oğlum senin için ağlamama bile izin vermiyorlar ne var sanki yüzünü bile görmedin diyorlar ama öyle değil bebeğim ben senin varlığını hissettim sen benim canımdın ve hep öyle olcaksın ilk göz ağrım benim

ilk mucizem benim canım oğlum anneni bırakıp gideli tam 1 sene oldu bugün. benim için kasım ayı nasıl geçer derken allahım 2. bi mucize yolladı bana. hemde senin anneni bırakıp gittiğin ayda meleğim. ama sevinemiyorum bile heran o da beni bırakıp gidecek gibi geliyor çok korkuyorum oğlum tekrar ynı acıları yaşamaktan. allahım inş. onu bana bağışlar. senin acın 1 sene olmasına rağmen ilk günkü kadar taze en çok çevreden söylenenler beni üzüyo oğlum senin için ağlamama bile izin vermiyorlar ne var sanki yüzünü bile görmedin diyorlar ama öyle değil bebeğim ben senin varlığını hissettim sen benim canımdın ve hep öyle olcaksın ilk göz ağrım benim
CNMMM BNMM GÖZÜN AYDINNN RABBİM ACINI HAFİFLETSİN BU YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN :)

Rabbim hepimize sabirlar versin... Bende melegimi kizimi 7 aylikken kaybettim hastaydi yawrum ne acilar cekti anlatamam o hastane odalarinda ;( ama en cokta yuregimin acisi dagliyor beni hergun daha beter oluyor yuregimin atesi kizimin ozleminden hasretinden.... Rabbim hastanede olan yawllura yardim etsin Evlat acisinida bir daha tattirmasin ne size ne kimseye ... Saglicakla sabirla huzurla kalin Rabbim yureginize dayanma sabir suyuyla ferahlatsin.Uzulmeyin unutmayin ki meleginiz her an sizi goruyor oda anne hasretiyle yasiyor cennete ...

Güzel oğlum,
3 gün oldu sen gideli...Çok değil sadece 3 gün önce içimdeydin. Geceleri uyumadan önce sıcaklığını hissedersin belki diye mutlaka ellerimi karnıma koyuyordum, seninle konuşuyordum... Şimdi yine ellerim karnıma gidiyor seninle konuşurken bebeğim, ama sen yoksun.

Bebeğim olmadı. Yaşatamadım seni. Yapamadım işte. Ne kadar kızsan, isyan etsen haklısın. Ne oldu da sıvın o kadar azaldı? Ne yaptım? Karnımı çok şiddetli olmasada masaya çarpmıştım bir kere, herkes bir şey olmaz dedi ama acaba ondan mı oldu annem? Ya da yanlış bir şey mi yedim, sana zararı olan? Ne olursa olsun koruyamadım seni annem, görevimi yerine getiremedim. Biliyorum.

Geldiğin anı çok net hatırlıyorum bir tanem. Balık gibi kaydın içimden. Apar topar aldılar seni. Göstermek istemediler bana ama ısrar ettim bebeğim. Bu kadarını sana borçluydum. Ne kadar acı verecek olsa da seni ölene kadar hatırlamak, beynime kazımak için görmek istedim. Bir buzdolabından çıkardılar meleğim seni... Ellerini, ayaklarını, o güzel parmaklarını, tırnaklarını inceledim. Allah'ım ne kadar da güzeldin. Nasıl bir mucizeydin. O güzel dudakların hafif aralıktı meleğim...
Senin içmen için süt üreten göğüslerimi bandajlarla sımsıkı sardılar yavrum. O bandajı her gördüğümde de ağlıyorum. Sen içecektin o sütten bebeğim, içiremedim.

Meleğim affet anneni... Yarın seni bahçemize gömeceğiz. Bir ağaç dikeceğim yanına, hangi ağacı istersin bebeğim?

Güzel oğlum,
3 gün oldu sen gideli...Çok değil sadece 3 gün önce içimdeydin. Geceleri uyumadan önce sıcaklığını hissedersin belki diye mutlaka ellerimi karnıma koyuyordum, seninle konuşuyordum... Şimdi yine ellerim karnıma gidiyor seninle konuşurken bebeğim, ama sen yoksun.

Bebeğim olmadı. Yaşatamadım seni. Yapamadım işte. Ne kadar kızsan, isyan etsen haklısın. Ne oldu da sıvın o kadar azaldı? Ne yaptım? Karnımı çok şiddetli olmasada masaya çarpmıştım bir kere, herkes bir şey olmaz dedi ama acaba ondan mı oldu annem? Ya da yanlış bir şey mi yedim, sana zararı olan? Ne olursa olsun koruyamadım seni annem, görevimi yerine getiremedim. Biliyorum.

Geldiğin anı çok net hatırlıyorum bir tanem. Balık gibi kaydın içimden. Apar topar aldılar seni. Göstermek istemediler bana ama ısrar ettim bebeğim. Bu kadarını sana borçluydum. Ne kadar acı verecek olsa da seni ölene kadar hatırlamak, beynime kazımak için görmek istedim. Bir buzdolabından çıkardılar meleğim seni... Ellerini, ayaklarını, o güzel parmaklarını, tırnaklarını inceledim. Allah'ım ne kadar da güzeldin. Nasıl bir mucizeydin. O güzel dudakların hafif aralıktı meleğim...
Senin içmen için süt üreten göğüslerimi bandajlarla sımsıkı sardılar yavrum. O bandajı her gördüğümde de ağlıyorum. Sen içecektin o sütten bebeğim, içiremedim.

Meleğim affet anneni... Yarın seni bahçemize gömeceğiz. Bir ağaç dikeceğim yanına, hangi ağacı istersin bebeğim?
allah sabır versın canım bende yasadım aynı seyleri 6 ay önce ölcem sandım ama sabrını veriyo rabbim

Back
X