• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

zamanla azalmıyor,her geçen gün artarak devam ediyor bu acı,ve tesellisi yok yalan..avutmuyor hiçbirşey...ölümü bekliyorum..
GEÇEMEYECEK ZATEN AMA RABBİM SABRINI VERECEK ALIŞACAKSIN ŞUANDA SANA NE DESEM BOŞ BİLİYORUM AYNI ACILARI BENDE YAŞADIM HALA YAŞIYORUM AMA ELİMİZDEN HİÇBİRŞEY GELMİYO :( ÖLÜMÜ BEKLİYORUM DA NE DEMEK LÜTFEN ASİ OLMA ARKADAŞIM SEN BÖYLE KONUŞUNCA O MELEK YAVRUNDA ÜZÜLÜYO UNUTMA BUNU :( EN KISA ZAMANDA RABBİM TEKRAR GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ :(

seni çok özledim oğlum. galiba hamilelik hormonlarıyla alakalı sürekli ağlayıp duruyorum. kardeşin henüz teşrif edip kendini ultrasonda göstermedi. şimdiden korkularım başladı 8 ay nası geçecek bilmiyorum. oysa sen öylemiydin ilk muaynede görmüştüm seni daha 12. hafatada cinsiyetini söylemişti doktor. bu bebiş biraz nazlı geliyo. baban galiba kız bu adını nazlı koycam demeye başladı. allahım inş. sağsalim kucağımıza alırızda senin acın biraz hafifler

Şu anda çok taze acım. Canım çok yanıyor. İnşallah dedipiniz gibi sabrı bulurum bir yerlerde...

bende aynı acıları yasadım canım 35 haftalıkken bebegim karnımda öldü .3,5 ay oluyo ama allahım sabrını veriyor yüce rabbim hiç bir kuluna tasayamayacagı yük vermez. zor oluyo oğlumun mezarına gidiyorum melegimi orada bırakmak cok zor bende gördüm oğlumun yüzünü ayak resmini cekmişlerdi dosyadan onu aldım zor ama dayanıyosun allahıma bol bol dua et sükür et biz belli sınavlardan gectik .biz secilmiş anneleriz.bu dünyada doya doya sevemedik öpemedik kokusunu içimize cekemedik ama cennette doya doya seveceğiz allahım meleklerimiz sefaatinden ayırmasın bizleri.allahım sabrımızı versin analı babalı hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.allah yar ve yardımcımız olsun.

yavrumun 40.haftada kalbi durdu karnımda.bugün tam altı ay oldu.ben iyimiyim?değilim ama diğer çocuklarım için ayaktayım.aklıma geldiğinde derin bir nefes alıyorum,sanki yavrumu kokluyormuş gibi.

yavrumun 40.haftada kalbi durdu karnımda.bugün tam altı ay oldu.ben iyimiyim?değilim ama diğer çocuklarım için ayaktayım.aklıma geldiğinde derin bir nefes alıyorum,sanki yavrumu kokluyormuş gibi.
cnmm ne güzel senin başka çocukların varmış onlarla teselli olursun :) rabbim tüm melek annelerine sabır versinnn...

Arkadaşlar bende sizler gibi melek annesiyim 5 ay önce 38 haftalık bebeğimin o küçük kalbi karnımda durdu.sezeryan ile doğum yaptım.çok zor günlerdi sanki zaman durdu ve hiç geçmicek gibiydi karnım gibi hayatta boştu.kendi ellerimle yıkayıp serdiğim eşyalarını yine kendim kaldırdım.ama sıkıntıyı veren Rabbim dayanma gücünüde veriyor.şimdi daha iyiyim çok şükür dua edin bol bol biz melek annesiyiz özeliz bence bebeklerimizi görücez Allah izin verirse. Rabbim tez zamanda hayırlııs ile hepimiizn kucağını doldursun herkese çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar bende sizler gibi melek annesiyim 5 ay önce 38 haftalık bebeğimin o küçük kalbi karnımda durdu.sezeryan ile doğum yaptım.çok zor günlerdi sanki zaman durdu ve hiç geçmicek gibiydi karnım gibi hayatta boştu.kendi ellerimle yıkayıp serdiğim eşyalarını yine kendim kaldırdım.ama sıkıntıyı veren Rabbim dayanma gücünüde veriyor.şimdi daha iyiyim çok şükür dua edin bol bol biz melek annesiyiz özeliz bence bebeklerimizi görücez Allah izin verirse. Rabbim tez zamanda hayırlııs ile hepimiizn kucağını doldursun herkese çok geçmiş olsun.

Kizim melisa

Canim melisam seni ilk ogrendigim tarih 6 subat 2014 ama tam gercek olmasi icin 3 daha beklemem gerekti ve sen uc gun sonra kesinlestin ve bana dunyayi verdin tipki abin gibi sen benim icimde var oldunu bildim anda iste dedim kizim olcak ve olduda sen varlgina alistikca karnim buyudukce kipirtlarin arttikca beni babani ve abini buyuk heyecan kaplardi hele ki abin seni o kadar cok severdiki seni sevmeden uyumaz opmeden uyumazdi sen buyudukce bizide buyuttun ve heyecan kapladi senle cok zorluk cektik annem sen genede yasadigimiz sikintilara ragmen beni birakmadin taki 5 kasim 2014 sabah 10 kadar sen o her zaman ki hareketini tekmeleri atmadin bana sana seslendim annecim kizim dedim sen tepti vermedin dr. Gittik hemen ama acin icime dusmustu be kuzum sen benden artik gidecektin rabbimin yanina ama iste bunu icime anlatamadim hep dua ettik bir umut dedim bir kipirti bir tekme dedim ama rabbim benden cok sevmis seni kizim seni normal dogum yaptirarak aldilar benden o saclarin komur karasi uzun saclarin kucuk burnun tombik yanaklarin minicik elin ve ayaklarin seni cok istedim kucagima alip o cennet konunu alayim icime cekeyim ama vermediler kizim ama senin orda hareketsiz yatman o dogum odasindan cikip seni orda birakmam benim bir daha dunyami yikti 6 kasim sabah 7dd dogdun benim melek kizim ve o gjn seni bana emanet olarak veren rabbime geri gonderdim ben baban ve abin yikildik abin yemek yemedi seni cok beklemisti tipki bizim gibi sutlerim hep akti sana verip buyutecegim sutlerim hep gitti bitanem... seni baban ben ve abin cok seviyoruz annem hic unutmayacagiz seni. İsyan etmiyorum melisam seni bana verende allahimdi alanda sen bana rabbimin emaneti idin ben seni yine ona vercektim ama boyle oldu annem cok sukur annem yine rabbimin emaneti var bende abin yabimda sen rabbimde dua ediyorum annem mahserde seninle kovusmayi baban abin sen heo beraber canim kizim ... seni cok ama seven annen.. iyi ki rabbim bana seni vermis bana vu duyguyuda yasatmis mahserde bulusmak uzere annemmmm

Kizim melisa

Canim melisam seni ilk ogrendigim tarih 6 subat 2014 ama tam gercek olmasi icin 3 daha beklemem gerekti ve sen uc gun sonra kesinlestin ve bana dunyayi verdin tipki abin gibi sen benim icimde var oldunu bildim anda iste dedim kizim olcak ve olduda sen varlgina alistikca karnim buyudukce kipirtlarin arttikca beni babani ve abini buyuk heyecan kaplardi hele ki abin seni o kadar cok severdiki seni sevmeden uyumaz opmeden uyumazdi sen buyudukce bizide buyuttun ve heyecan kapladi senle cok zorluk cektik annem sen genede yasadigimiz sikintilara ragmen beni birakmadin taki 5 kasim 2014 sabah 10 kadar sen o her zaman ki hareketini tekmeleri atmadin bana sana seslendim annecim kizim dedim sen tepti vermedin dr. Gittik hemen ama acin icime dusmustu be kuzum sen benden artik gidecektin rabbimin yanina ama iste bunu icime anlatamadim hep dua ettik bir umut dedim bir kipirti bir tekme dedim ama rabbim benden cok sevmis seni kizim seni normal dogum yaptirarak aldilar benden o saclarin komur karasi uzun saclarin kucuk burnun tombik yanaklarin minicik elin ve ayaklarin seni cok istedim kucagima alip o cennet konunu alayim icime cekeyim ama vermediler kizim ama senin orda hareketsiz yatman o dogum odasindan cikip seni orda birakmam benim bir daha dunyami yikti 6 kasim sabah 7dd dogdun benim melek kizim ve o gjn seni bana emanet olarak veren rabbime geri gonderdim ben baban ve abin yikildik abin yemek yemedi seni cok beklemisti tipki bizim gibi sutlerim hep akti sana verip buyutecegim sutlerim hep gitti bitanem... seni baban ben ve abin cok seviyoruz annem hic unutmayacagiz seni. İsyan etmiyorum melisam seni bana verende allahimdi alanda sen bana rabbimin emaneti idin ben seni yine ona vercektim ama boyle oldu annem cok sukur annem yine rabbimin emaneti var bende abin yabimda sen rabbimde dua ediyorum annem mahserde seninle kovusmayi baban abin sen heo beraber canim kizim ... seni cok ama seven annen.. iyi ki rabbim bana seni vermis bana vu duyguyuda yasatmis mahserde bulusmak uzere annemmmm

çok geçmiş olsun okurken gözyaşlarımı tutamadım kendi yaşadıklarım geldi aklıma Allah sabırlar versin sana ve eşine.Allah öteki evladına uzun ömürler versin

Meleğim Cennet kuşum Acısı Yüreğimde hiç bitmeyenim gözümdeki yaşım ..:( Oysa ne hayallerimiz vardı seninle.. ilk test yaptığım gün geldi aklıma babanın tatlı heyecanı 2 çizgiyle hayatımızı nasılda değiştirmiştin.. benki asi inatcı insanı bile tatlı bi kadın haline getrimiştin.. babanla hep tatlı kavgalarımız olurdu sana benzicek hayır bana benzicek diye zaman geçtikçe yerini hayaller aldı cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizdeki heyecanım doktorumuz kızınız olacak dediğinde babanın ve benm gözümdeki mutluluk gözyaşları evet benm prensesim olacaktı hayatımıza hoşgeldin meleğim :( çok zorlanıyordum huysuz bi kızdın evet bana benziyordun yemek yiyemezdm mide bulantısından sürekli ağrılarım gözyaşlarım şişmelerim sonra elimi karnıma koyduğumda hepsi geçiyordu..baban her gün 5 defa arayıp dikkat et kızıma aç kalmasın akşam şikayet ediyor derdi gülerdik .. akşama kadar seninle sohbet ediordum sende tekmelerinle eşilk ediyordun bana :( sonra peşinden isim krizlerimiz başladı babanla ben EVA olmalı ismi Baban hayır TANEM olacak babasının tanesi bitanesi cantanesi derdi 8Aylık zamanımız hazırlıklarımızla geçti herşeyini aldık hergördüğümü üstünde hayal ettim hele o aldığımız her cicinin üstüne kabarık kokoş saç bantların hepsi çok yakışacaktı sana tek eksiğimiz sendin sabırla bekliyorduk seni ..babanın doğum gününü kutladık gece ne kadar mutluyduk oysa nerden bilebilirdim doğum gününün bana unutturulmuyacak acısını :( :( Ani Bir kanamam olmuştu ama ne kanama canmdan can gitmişti sanki ambulansla gittiğim o günü doktorlarn hastayı kaybediyoruz ameliyathane hazırlansın diye bağırışları ve benm ne oluyor die eşime acılı gözlerle bakışım bişey olmucak dimi EVAMa dedim eşim merk etme bebeğimizle çıkıcaksın dedi ameliyata girdiğimde doktora kızımı yaşat ne olur diye yalvardım ve narkozla uyuya kalmşm.. uyandığımda odamdaydım pembe süslü balonlarla renklendirilmiş evama prensesime yakışır bir karşılama olmştu.. kendime geldiğimde eşime evam nerde dedim o iyi merk etme küvezde dedi ona bişey olmadı demi dedim çok iyi dedi doktorm gldi bebeğinz şuanda makineye bağlı ciğerleri gelişmemiş dedi herşeye hazırlıklı olun dediğinde tepkisiz aptallaşmıştm hiç bişeyi duymuyordum eşime dönüp dedim evamı grdnmü die fotoları vardı ve videosu EVAm kurban olduğum tıpkı Babasıydı.. ben ne zaman görcem dedim yarın dediler o gece sabah olmadı bana bir bebek ağladığında eşime bak çabuk bizim bebeğimiz o ben anneyim hissederim dedm evet o bnm bebeğimin ölüm çığlığıydı ben anneydim hissederdm gündüz 2 de doğan bebeğimi gece 2 de kaybetmiştm ama sölemediler ben sabaha kadar hayal kurmaya devm ettim.. herkesin haberi olmş suratlarında ağlama ifaedesi bnse mutluluktan gözlermn içi gülüyor evamı Tanemi bitanemi görcem die yakın bi arkadaşıma vermşler sen söle die bebeğimizi kaybettik onu görmek isdiormsn alıp götürces dediğinde Hayat bitmişti sanki sadece gülerek hayır yalan dedim sadece gerisini hatrlamıyorum ..Seninle Geldiğim hastaneden sensiz dönüyordum :( Evet Meleğim Artık yoksun annen yanlız annen üzgün annen bitmiş anenin gözünde artık yaş kalmamış insanlara küskün kırgn geçicek diorlar meleğim 6. ayına girdk geçmior meleğim kucağıma alamadım seni sütümü veremedim nasıl kokuyorsun bilemiorum benm kucağımda olmalıydın buz gibi mezarda değil kış gelmesn dedim Evam üşür bensz korkar diorum yoruldum artık özlemn canımı çok yakıyor seni süsleyemedim ama mezarın süslü bayram şekerlerini harçlığınıda koydm saç bantlarınıda taktm sen ölede güzelsn biliorum.. şuan yine o ninniyi dinliyorum Sana bebek diyemedim ak sütümden veremedim nenni evam diyip yine herzamnki gibi ağlıorum.. Rahat uyu Cennet Kuşum EVAM TANEM annen Seni hiç unutmayacak çok özledim meleğim ne olur artık rüyalarımada Gel olurmu bu Sana ilk mektubum asla son olmayacak Ağlamıcam diye söz veriyorum ama yapamıyorum beni affet olurmu.. Tek tesellim orda mutlusun ve bana emanettin gerçek sahibindesin bekle beni Meleğim Seni çok Seviyorum :((

bugün 30 gün oluyor sensiz kalalı...her an aklımdasın,canımdasın,benimlesin...bugün yanına geldik.ıslak ve soğuk toprağına dokundum,öylece baktım sadece...konduramadım yine orada olmanı...annenin içi yanıyor ...dinmek bilmiyor....zaman ilaç olamıyor...

yaşasaydın 8. ayına girecektin benim meleğim.sen ömür boyu benim içimde yaşayacaksın.aklıma geldiğinde göz yaşlarım kendiliğinden süzülüyor,hakim olamıyorum.seninle 9 aylık hamileliğimde o kadar çok anımız oldu ki canım yavrum,bunu kimse anlamıyor.
yolda yürürken bile diyorum ki;geçen sene bu zamanlar bu yolu oğlumla yürüyordum.
o kadar çok yazılacak şey var ki içimden geçen.sen benim canımsın,hasretimsin ,canına can katamadığım yavrumsun ,seni seviyorum...
Allahıma hergün dua ediyorum,benim cennet kokulu yavruma benzeyen bir kardeş ver ki bize onun yerine onu koklayayım.
canım yavrum senin için hazırladığım herşey olduğu gibi duruyor ,dokunamıyorum.seni çok özledim ciğer parem benim...

Meleğim Cennet kuşum Acısı Yüreğimde hiç bitmeyenim gözümdeki yaşım ..:KK43: Oysa ne hayallerimiz vardı seninle.. ilk test yaptığım gün geldi aklıma babanın tatlı heyecanı 2 çizgiyle hayatımızı nasılda değiştirmiştin.. benki asi inatcı insanı bile tatlı bi kadın haline getrimiştin.. babanla hep tatlı kavgalarımız olurdu sana benzicek hayır bana benzicek diye zaman geçtikçe yerini hayaller aldı cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizdeki heyecanım doktorumuz kızınız olacak dediğinde babanın ve benm gözümdeki mutluluk gözyaşları evet benm prensesim olacaktı hayatımıza hoşgeldin meleğim :KK43: çok zorlanıyordum huysuz bi kızdın evet bana benziyordun yemek yiyemezdm mide bulantısından sürekli ağrılarım gözyaşlarım şişmelerim sonra elimi karnıma koyduğumda hepsi geçiyordu..baban her gün 5 defa arayıp dikkat et kızıma aç kalmasın akşam şikayet ediyor derdi gülerdik .. akşama kadar seninle sohbet ediordum sende tekmelerinle eşilk ediyordun bana :KK43: sonra peşinden isim krizlerimiz başladı babanla ben EVA olmalı ismi Baban hayır TANEM olacak babasının tanesi bitanesi cantanesi derdi 8Aylık zamanımız hazırlıklarımızla geçti herşeyini aldık hergördüğümü üstünde hayal ettim hele o aldığımız her cicinin üstüne kabarık kokoş saç bantların hepsi çok yakışacaktı sana tek eksiğimiz sendin sabırla bekliyorduk seni ..babanın doğum gününü kutladık gece ne kadar mutluyduk oysa nerden bilebilirdim doğum gününün bana unutturulmuyacak acısını :KK43: :KK43: Ani Bir kanamam olmuştu ama ne kanama canmdan can gitmişti sanki ambulansla gittiğim o günü doktorlarn hastayı kaybediyoruz ameliyathane hazırlansın diye bağırışları ve benm ne oluyor die eşime acılı gözlerle bakışım bişey olmucak dimi EVAMa dedim eşim merk etme bebeğimizle çıkıcaksın dedi ameliyata girdiğimde doktora kızımı yaşat ne olur diye yalvardım ve narkozla uyuya kalmşm.. uyandığımda odamdaydım pembe süslü balonlarla renklendirilmiş evama prensesime yakışır bir karşılama olmştu.. kendime geldiğimde eşime evam nerde dedim o iyi merk etme küvezde dedi ona bişey olmadı demi dedim çok iyi dedi doktorm gldi bebeğinz şuanda makineye bağlı ciğerleri gelişmemiş dedi herşeye hazırlıklı olun dediğinde tepkisiz aptallaşmıştm hiç bişeyi duymuyordum eşime dönüp dedim evamı grdnmü die fotoları vardı ve videosu EVAm kurban olduğum tıpkı Babasıydı.. ben ne zaman görcem dedim yarın dediler o gece sabah olmadı bana bir bebek ağladığında eşime bak çabuk bizim bebeğimiz o ben anneyim hissederim dedm evet o bnm bebeğimin ölüm çığlığıydı ben anneydim hissederdm gündüz 2 de doğan bebeğimi gece 2 de kaybetmiştm ama sölemediler ben sabaha kadar hayal kurmaya devm ettim.. herkesin haberi olmş suratlarında ağlama ifaedesi bnse mutluluktan gözlermn içi gülüyor evamı Tanemi bitanemi görcem die yakın bi arkadaşıma vermşler sen söle die bebeğimizi kaybettik onu görmek isdiormsn alıp götürces dediğinde Hayat bitmişti sanki sadece gülerek hayır yalan dedim sadece gerisini hatrlamıyorum ..Seninle Geldiğim hastaneden sensiz dönüyordum :KK43: Evet Meleğim Artık yoksun annen yanlız annen üzgün annen bitmiş anenin gözünde artık yaş kalmamış insanlara küskün kırgn geçicek diorlar meleğim 6. ayına girdk geçmior meleğim kucağıma alamadım seni sütümü veremedim nasıl kokuyorsun bilemiorum benm kucağımda olmalıydın buz gibi mezarda değil kış gelmesn dedim Evam üşür bensz korkar diorum yoruldum artık özlemn canımı çok yakıyor seni süsleyemedim ama mezarın süslü bayram şekerlerini harçlığınıda koydm saç bantlarınıda taktm sen ölede güzelsn biliorum.. şuan yine o ninniyi dinliyorum Sana bebek diyemedim ak sütümden veremedim nenni evam diyip yine herzamnki gibi ağlıorum.. Rahat uyu Cennet Kuşum EVAM TANEM annen Seni hiç unutmayacak çok özledim meleğim ne olur artık rüyalarımada Gel olurmu bu Sana ilk mektubum asla son olmayacak Ağlamıcam diye söz veriyorum ama yapamıyorum beni affet olurmu.. Tek tesellim orda mutlusun ve bana emanettin gerçek sahibindesin bekle beni Meleğim Seni çok Seviyorum :KK43:(

beni gözyaşlarıma boğdun biliyorum teselli edicek söz yok ben 2 aylık karnımda kaybettiğim yavruma hala ağlıroum. 8 ay oldu bemnimde

tek dileğim biran önce bizim gibi gözü yaşlı kadınlara rabbim birazn önce sağlıklı evlatlar nasip eyleee.... çok üzgünüm

beni gözyaşlarıma boğdun biliyorum teselli edicek söz yok ben 2 aylık karnımda kaybettiğim yavruma hala ağlıroum. 8 ay oldu bemnimde

tek dileğim biran önce bizim gibi gözü yaşlı kadınlara rabbim birazn önce sağlıklı evlatlar nasip eyleee.... çok üzgünüm
Canım benm bizde böyle imtihan ediliyoruz demekki Rabbm birgün bizimde yüzümüzü güldürür inş

Meleğim...

Daha dün elim karnımdaydı sen vardını bilmek dahi nasıl huzur veriyordu. Sonra uyku tutmadı içime kara bulutlar çöktü.Dua ettim sana bişey olmasın diye. Sevdim seni.Bırakma anneyi dedim. Duymuyordun beni değil mi kızım? Duysan bıakmazdın anneyi? Sana hasret anneyi bırakıp uçmazdın cennete... yazamıyorum Mihrimah'ım...ay yüzlüm..Yüzünü göremediğim cennet kokusunu içine çekemediğim yavrum. Balam. Cennetim meleğim. Gitmeseydin anneni bırakmasaydın.

bende 3 sene önce 10 aylık oğlum u kaybettim sonra Allah ikiz verdi sabrın sonu selamet zaten bu acının tek çaresi sabır
banada herkes bir daha olur bunu unutursun diyodu ben asla unutamam diyordum ama şimdi ikizlerim var oğlumada onun ismini koydum aradabir aklıma geldikçe ağlıyorum ama şimdi iki evladım var onlara sarılıp kokluyorum hepsinin kokusu aynı
lütfen kendinizi bırakmayın bünyeniz toparlanınca yine deneyin evet bu acı bambaşka tarifi yok hele benim gibi kucağına alıp kokusunu içine çekenler için daha zor
sabır sabır sabır:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Sizin yazali bayagi olmuş ama bana yardimci olursanız çok sevinirim.nasıl atlattiniz o günleri.ben yapamiyorum.yavrumu 5 aylik olmasına 3 gün kala kaybettim.2 hafta yogun bakimda kaldi.minik kalbi dayanamadi.simdi herkes yine olur diyor.ama bana bilmiyorum yavruma haksizlil olur gibime geliyir

Back
X