• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor.
Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyiyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar.
Ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden
anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti.
Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,
ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,
ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem
bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah,
bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca
başka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak
ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.
anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir
bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi
hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde
seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...
yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...
şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim..
Zeynebim bu mektubu sen mi yazmıştın yavruna. ‘Evladı vefat etmiş anneye öneriler’ topiğinde Ay-hal Ay-hal arkadaş paylaşmış, okumuştum.Çok etkileyici,isabetli bir yazı.Allah razı olsun

hamzam06 hamzam06 Canım benim samimiyetimize güvenerek birsey hatırlatmak isterim.‘Keske kefen alıp dönecek kadar yasayabilselerdi’ yazmıssın ya profiline; öpüp kokladıktan sonra bebeğini kaybetmek cok daha zordur.(Rabbim öyle analara sabırlar,yüksek dereceler versin.)Ve yine bilirsin ki,her sözümüze dikkat etmeliyiz.Belki dua yerine gecer de kabul olur.Hani öyle hikayeler anlatılır ya cocugu olmayan biri olsun da hayırsız olsun,tek olsun da ölsün vs. demis ve hepsinin de istedigi olmus.Rabbimizden eksik birsey dilemeyelim,isteyince en iyisini isteyelim.Senin ve tüm kardeşlerimin dünya ve ahiret iyiligini istiyorum canım.İnşallah Latif Mevlam, senin ve tüm isteyenlerin, hayırlı,uzuuun ömürlü yavrularla doldursun kucaklarını
Tabi kardesim soylediklerine sonsuz katiliyorum rabbimden hep hayirlisini diledim dilerim de...
Ben o yazimda keske onlarin da fani dunyada yasayip ebedi dunyalarina donecekleri kadar zamanlari olsun isteyerek yazmistim yanlis anlasildim sanirim...
Tabi gorup koklayip belli bir zaman gecirip kaybetmek cok daha zordur ben bile dokuz ay karnimda tasidigim canim icin yaniyor kavruluyorum...
Oysa ki oyle bir veda etmeyi rabbim kimselere yasatmasin yasayanlara rabbim sabirlar versin...
Ben o yazimda keske bizim evlatlarimiz da her canli gibi dogup buyuyup yasayip ölselerdi demek istemistim...
Allah ne verirse hayirlisini versin insallah...
Rabbim der ki sizin hayir bildiklerinizde şer , şer bildiklerinizde hayırlar gizlidir siz goremezsiniz...
Yanlis anlasilma icin hakkinizi helal edin ❤

M MelegiminAnnesi canım başın sağ olsun. Rabbim bir daha evlat acısı göstermesin.Minik kızınla cennette buluştursun.Kaç yıllık evlisin? Başka çocuğun var mı canım?
32 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk bebeğimdi,ilk yeğendi,ilk torundu eşiminde benimde ailemde başka çocuk yoktu, herşeydi dünyaydı... İlk doğduğu an gördüğümde şükrettim Allaha ve dua ettim benden alma Allahım diye. Yüzüne bakarken ona olan sevgimden ağlardım. Tek tek parmaklarını öperdim emzirirken altını değiştirirken ayaklarından öperdim.

Tabi kardesim soylediklerine sonsuz katiliyorum rabbimden hep hayirlisini diledim dilerim de...
Ben o yazimda keske onlarin da fani dunyada yasayip ebedi dunyalarina donecekleri kadar zamanlari olsun isteyerek yazmistim yanlis anlasildim sanirim...
Tabi gorup koklayip belli bir zaman gecirip kaybetmek cok daha zordur ben bile dokuz ay karnimda tasidigim canim icin yaniyor kavruluyorum...
Oysa ki oyle bir veda etmeyi rabbim kimselere yasatmasin yasayanlara rabbim sabirlar versin...
Ben o yazimda keske bizim evlatlarimiz da her canli gibi dogup buyuyup yasayip ölselerdi demek istemistim...
Allah ne verirse hayirlisini versin insallah...
Rabbim der ki sizin hayir bildiklerinizde şer , şer bildiklerinizde hayırlar gizlidir siz goremezsiniz...
Yanlis anlasilma icin hakkinizi helal edin ❤
Canım kardeşim asıl sen hakkını helal et.Ben sadece senin vesilenle ‘Allahtan isteyeceklerimizin en iyisini isteyelim.Yaşanmış hikayelerdekimgibi eksik dilek dilemeyelim’ diye bir kez daha hatırlatmak istemiştim.Seni Allah için seviyorum canım.Rabbim elinden tutsun.Allaha emanet ol

Canım kardeşim asıl sen hakkını helal et.Ben sadece senin vesilenle ‘Allahtan isteyeceklerimizin en iyisini isteyelim.Yaşanmış hikayelerdekimgibi eksik dilek dilemeyelim’ diye bir kez daha hatırlatmak istemiştim.Seni Allah için seviyorum canım.Rabbim elinden tutsun.Allaha emanet ol
Allah razı olsun canim benim
Tabi kul kulun yanlışını dogrulamalı
Dogru yola sevk etmeli o yuzden senden allah razı olsun canim
Sevgimiz karşılıklı inan ben de seni seviyorum yazılarında destegini hissediyorum
Hele bana o sabah ezanı kalkıpta dua etmen ; allah ne muradın varsa versin insallah duaların kabul olsun insallah...
Senin gibi selim dinini bilen annelere kadınlara bu dunyanin cok ihtiyaci var ; allaha emanet kardesim .

32 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk bebeğimdi,ilk yeğendi,ilk torundu eşiminde benimde ailemde başka çocuk yoktu, herşeydi dünyaydı... İlk doğduğu an gördüğümde şükrettim Allaha ve dua ettim benden alma Allahım diye. Yüzüne bakarken ona olan sevgimden ağlardım. Tek tek parmaklarını öperdim emzirirken altını değiştirirken ayaklarından öperdim.
Canım benim yüreğim yandı kavruldu.Rabbim minik kızınla ebedi cennetlerde kavuştursun,cennette doya doya sev öp kokla İnşallah.İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.Hepimiz öleceğiz ve önden gönderdiğimiz bebeklerimizin yanına gideceğiz güzel kardeşim.Ama güzel bir sabırla sabır göstermemiz lazım canım benim.Bir an önce ölmeyi isteyerek değil de Rabbimizden hayırlı uzun ömürler isteyerek sabretmeye çalışmalıyız. Rabbim sana da hayırlı uzun ömürlü yavrular versin.

Allah razı olsun canim benim
Tabi kul kulun yanlışını dogrulamalı
Dogru yola sevk etmeli o yuzden senden allah razı olsun canim
Sevgimiz karşılıklı inan ben de seni seviyorum yazılarında destegini hissediyorum
Hele bana o sabah ezanı kalkıpta dua etmen ; allah ne muradın varsa versin insallah duaların kabul olsun insallah...
Senin gibi selim dinini bilen annelere kadınlara bu dunyanin cok ihtiyaci var ; allaha emanet kardesim .
Allah senden de razı olsun kardeşim.Senin yazılarında da derin evlat hasretiyle birlikte; Allaha güçlü iman,gönülden bağlılık ve Allah sevgisini hissettim hep. İnan canı gönülden dua ediyorum.Rabbim; birbirimizi hiç tanımadığımız halde ,tertemiz kalp ile birbirimize ettiğimiz dualarımızı kabul edecek inanıyorum. Ve şimdi yine kalkıp tüm kardeşlerimize dua etmek istiyorum.Hayırlı geceler canım Allaha emanet olun

Zeynebim bu mektubu sen mi yazmıştın yavruna. ‘Evladı vefat etmiş anneye öneriler’ topiğinde Ay-hal Ay-hal arkadaş paylaşmış, okumuştum.Çok etkileyici,isabetli bir yazı.Allah razı olsun

Ben yazmadım çok önceden de okumuştum ,
forumda tekrar görünce paylaşmak istedim..
Bizi o kadar güzel özenli kelimelerle anlatmış ki,
paylaşmazsam olmazdı..

Allah senden de razı olsun kardeşim.Senin yazılarında da derin evlat hasretiyle birlikte; Allaha güçlü iman,gönülden bağlılık ve Allah sevgisini hissettim hep. İnan canı gönülden dua ediyorum.Rabbim; birbirimizi hiç tanımadığımız halde ,tertemiz kalp ile birbirimize ettiğimiz dualarımızı kabul edecek inanıyorum. Ve şimdi yine kalkıp tüm kardeşlerimize dua etmek istiyorum.Hayırlı geceler canım Allaha emanet olun
Allah razı olsun kardesim
Ettigin guzel dualar icin ve salih bir anne oldugun icin...
Rabbim senin de ne istegin varsa kabul etsin insallah ...
Allaha emanet olun saglicakla kalın....

Ben yazmadım çok önceden de okumuştum ,
forumda tekrar görünce paylaşmak istedim..
Bizi o kadar güzel özenli kelimelerle anlatmış ki,
paylaşmazsam olmazdı..
Evet Canım gerçekten benim de düşündüğüm,hissettiğim ama yazıya dökemediğim duygu ve düşüncelerimi çok özenli ifade etmiş kardeşimiz.Yazandan da ,paylaşandan da Rabbim razı olsun.Allah yavrularını cennete yollamış tüm annelerin yardımcısı olsun.Makamlarını yüksek etsin.Hayırlı,uzun ömürlü yavrular versin

M MelegiminAnnesi canım benim sana birşey söylemek istiyorum.Kadınlar kulubünde bir arkadaşın bebeği 2017 Temmuzda 2 aylıkken vefat etti.1 yıl sonra 2018 Ağustos’ta tekrar bebeği doğdu.Şimdi çok sevinçli.Rabbim sana da en yakın zamanda hayırlı uzun ömürlü bebekler versin canım.Verecektir de inanıyorum.Ama ne olur kendini çok yıpratma canım.Sağlığın sana lazım.Hem düşün ki hepimiz öleceğiz.Kimi biraz önce kimi biraz sonra.Ama mutlaka hepimiz ölen yakınlarımızın yanına gideceğiz arkalarından.Gidenler gitti de biz kalacak mıyız?Hepimiz yolcuyuz.Ama ne zaman gideceğimizi bilmiyoruz.Canım benim bir nebze olsun acını hafifletmek için yazdım.İnşallah faydalı olmuşumdur.Ben de yıllar önce ilk 4 yavrumu anne karnındayken cennet öncüsü yolladım.En büyüğü 7 aylıktı.Ölü doğurdum yavrumu.Çok zordu gerçekten.O sıralar çok acı çekerken Rabbim beni rüyalarla teselli etmişti hamdolsun.Ölü doğumumdan iki buçuk yıl sonra kavuştum ilk yavruma Allaha sonsuz şükürler olsun .Diyeceğim o ki lütfen kendini acılara salma.Toparlanmaya çalış.Minik kızının ömrü o kadarmış.Tarifsiz bir acı anlıyorum.Ebediyette buluşup hiç ayrılmazsınız İnşallah.Rabbim tekrar tekrar hayırlı uzun ömürlü yavrular verir sana İnşallah.Dua et Rabbinden iste Canım . Allaha emanet olun

Acılar dinmeyecek yüreğimdeki sızı asla geçmeyecek. Nicelerinin yaşamadığı, düşündüğünde bile aklını kaybedebileceği bir acıyı yaşamak... nice nice hayallerle alınmış pembe pembe minicik giyilmemiş giysiler, el bile sürülmemiş oyuncaklarla birlikte geride kalan umutlar,hayaller,yaşanacaklar... boğazda bir yumru nefes almak imkansız zaten alsanda anlamsız... Herkesin hayatına devam etmesi zoruna gidiyor yavrum bebekli evleri görmek canını yakıyor insanın. Herkes çocuğunu arabalarında, kıcağında gezdiirirken bizimse hergün senin mezarına giderken akıttığımız göz yaşları, zihnimde deli sorular. Oysa ne hayallerle almıştık bebek arabanı “aman sarsmasın” diye ince ince düşünerek bir kere bile gezdiremeden yavrum seni toprağa vermek. Doğduğun gün sabaha kadar seni izlemiştim aman birşey olurda göremem diye. Yatağında yatarken kafanı çevirip yatırdığım tarafa dönüp yatardım sana birşey olurda göremem diye. Nefesini kontrol ederdim nefes alıyo mu almıyo musun diye. Bilemedim ki kuzum ellerimde gideceğini. Daha 2 saat önce göğsümde uyutup senle birlikte uyurken akşama kollarımda olmayacağını bilemedim ki ben şimdi benim acımı ne hafifletebilir ki nefesine,sesine hasret kalmayı ne hafifletir ki. Öyle özledim ki öyle hasretimki sana güzel yüzlü sarı papatyam.Üstünde olan son giysilerini koklamaya korkar oldum kokun üstünden gider diye. Senden kalan tek şey onlar bana.odan boş, evimiz sessiz,ben sensiz. Ya Rabbi bu nasıl büyük bir acı bu nasıl bir sınav...Uyu diye ninniler söylerdim şimdi uyan diye çığlıklar atıyorum...seni yoğun bakıma götürürken bana son kez tek gözünü açıp veda eden bakışın nasıl aklımdan çıksın. “ Allah verdi, Allah aldı” diyoruz elhamdulillah iman ediyoruz ama can parçam canımdan canımın gitmesini nasıl sindireyim ben bilmiyorum ki. Yaşam bir zulüm gibi artık. Beni sen almaya gel minik prensesim tamam mı hergün bunun için dua edyorım. Ebedi alemde senden hiç ayrılmamayım diye dua ediyorum kuzum Allaha. Birgün daha geçti senle kavuşacağımız günden. Biz sen doğ diye çok bekledik çok heyecanlandık çok sabırsızlandık orda zaman mevhumu yok şimdi sen bekle bizim gelceğimiz günü... seni çooookkk seviyorum anneeemm seni çoookk özlüyorum...

Canım.. o kadar iyi anlıyorum ki aynılarını yaşadım.. oğlum gittikten 10 gün sonra mezarlığa 3üz bebekler geldi. Allahım dedim ben bir tanesine bu kadar dayanamazken bu bebeklerin annesi kim bilir nasıl acı yaşıyor.. üç ay sonra nihayet anneyle tanıştım. Bebekleri 4'üzmüş. Biri 12.haftada düşmüş. Diger 3ünden biri 22. Haftada dogup, digeri 23. Haftada dogmuş ve 10 gun yaşamıs. Kalan bjri ise 24. Haftada dogup vefat etmiş... Kadin 4 evladini da normal dogum yapip hepsini teker teker kayip etmiş.. Derdin siniri yok Rabbim kaldiramayacagimiz yük vermesin.

Canım.. o kadar iyi anlıyorum ki aynılarını yaşadım.. oğlum gittikten 10 gün sonra mezarlığa 3üz bebekler geldi. Allahım dedim ben bir tanesine bu kadar dayanamazken bu bebeklerin annesi kim bilir nasıl acı yaşıyor.. üç ay sonra nihayet anneyle tanıştım. Bebekleri 4'üzmüş. Biri 12.haftada düşmüş. Diger 3ünden biri 22. Haftada dogup, digeri 23. Haftada dogmuş ve 10 gun yaşamıs. Kalan bjri ise 24. Haftada dogup vefat etmiş... Kadin 4 evladini da normal dogum yapip hepsini teker teker kayip etmiş.. Derdin siniri yok Rabbim kaldiramayacagimiz yük vermesin.
Amiiin ....
Allah sabir versin o anneye de ...

Buzluğumun bir çekmecesini tamamen sütümle doldurmuştum. Oğlum belki birkaç damla içti ama rızkı çok boldu. Artık sagıp sagıp lavoboya döküyorduk.. oglum öldüğü gün aglaya aglaya sütümü sağdım. O gitmişti ama sütü hala gögsümdeydi.. ilk kez ona dokundugumda elleri çok üşümüştü. O zaman anladim ki, o kesin artik geri dönmezdi.. yumuşacikti minicik ayaklari. Yaşamasına engel olan böbrekleri karnini iyice şişirmiş, mos mor etmişti. Allahım nasil dayanilmaz bir acı.. mezarlikta gasilhanede yıkama görevlisiyle birlikte yıkadık bebegimi.. gömülürken mezarinin başinda oturdum. Hayirla git oglum, dedim. Biz de gelicez. Sakın korkma, gittigin yer cok guzel. Hayirla git oglum... Bu cumleyi cok tekrarlamisim ama farkinda degildim.
Şimdi bir hamile gördüğümde yüreğim yanıyo. Hemen evime gidip saatlerce agliyorum. Bir bebek gordugumde, bebek arabasi gordugumde icim alev alıyor. Çok zor.. Çogu zaman kendimi isyanin kiyisinda buluyorum ama diyorum ki, Allahim daha kotulerini yasayanlara sabir ver...
Canım kardeşim acın çok büyük , tarifsiz... anlıyorum.Allahım acını hafifletsin.Kalbine ferahlık versin.Rabbim cennette kavuştursun oğlunla.Mevlam doya doya emzireceğin,öpüp koklayacağın hayırlı uzun ömürlü yavrular versin sana da.Sen de bebeğini kucağına alırsın,bebek arabasında gezdirirsin sevinçle İnşallah yakın zamanda .Allah yardımcın olsun canım kardeşim

M muvazene sacidem sacidem Allahım daha büyük kayıplarla sınamasın. Allah sizlerdende razı olsun. Tekrar aynı şeylerin yaşanmasından korkuyorum. Çünkü hamileliğimin 3.ayında 2 kez düşük tehlikesi atlattım aylarca yattım ve o kadar çok dua ettikki rabbim bize bağışladı kuzumu diye sevindik, sonra ayrıntılı usg de bi sıkıntı var dediler ne olursa olsun kabulüm doğurucam dedim, kuzumun sağlıklı doğduğu gün bayramdı benim için şükrettim sağlıklı doğmasına. O kadar çok özlüyorum ki. Dayanmaya çalışıyorum ama çok zor çoook çok zor. Allah kimseye yaşatmasın K Kahvekolik-R Allah annenizede sabırlar versin eminim aklından bir saniye bile çıkmıyordur evlatları. Ya Rabbi ne büyük bir acı. Acısını sen verdin gücünüde sen ver

M muvazene sacidem sacidem Allahım daha büyük kayıplarla sınamasın. Allah sizlerdende razı olsun. Tekrar aynı şeylerin yaşanmasından korkuyorum. Çünkü hamileliğimin 3.ayında 2 kez düşük tehlikesi atlattım aylarca yattım ve o kadar çok dua ettikki rabbim bize bağışladı kuzumu diye sevindik, sonra ayrıntılı usg de bi sıkıntı var dediler ne olursa olsun kabulüm doğurucam dedim, kuzumun sağlıklı doğduğu gün bayramdı benim için şükrettim sağlıklı doğmasına. O kadar çok özlüyorum ki. Dayanmaya çalışıyorum ama çok zor çoook çok zor. Allah kimseye yaşatmasın K Kahvekolik-R Allah annenizede sabırlar versin eminim aklından bir saniye bile çıkmıyordur evlatları. Ya Rabbi ne büyük bir acı. Acısını sen verdin gücünüde sen ver
Amin canım kardeşim amin.Rabbim acını hafifletsin.Kalbine sükunet versin.Hüzünlerini sevince çevirecek hayırlı uzun ömürlü yavrular versin sana.Allahın lütfu bol.Vefat eden yavrun da seni cennete çekmek için bekliyor inşallah annesi.Hiçbir şey boşa gitmez bu dünyada.Onun için ben cennete yolladığım bebeklerime ‘kayıp’ demiyorum.Belki de en büyük kazancımız bizim için cennete öncü olarak yolladığımız minik yavrularımız.Hani Rabbim buyuruyor ya Bakara 216.Ayetinde: ‘Olur ki hoşunuza giden bir şey hakkınızda şer olabilir, olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey hakkınızda hayır olabilir.Allah bilir siz bilmezsiniz.’ Rabbimin sözleri büyük teselli bizlere. Allahtan en hayırlısını istemeye devam edeceğiz.Allah kendisinden istenilmesinin sever.Onun için canım kardeşim korkma.Allahtan iste en hayırlısını.Bir daha birşey olmaz inşallah yavrularına.Allahım size bağışlar inşallah bundan sonraki bebişlerini

Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor.
Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyiyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar.
Ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden
anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti.
Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,
ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,
ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem
bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah,
bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca
başka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak
ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.
anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir
bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi
hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde
seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...
yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...
şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim..
bunu doktor bana cocugun kalbi problemli, dogar dogmaz ölecek gebeligi sonlandirin dediginde defalarca okuyup aglamistim her kelimesini hissederek. Yine denk geldi ve yine defalarca hissederek agladim. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin.

Back
X