• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

bunu doktor bana cocugun kalbi problemli, dogar dogmaz ölecek gebeligi sonlandirin dediginde defalarca okuyup aglamistim her kelimesini hissederek. Yine denk geldi ve yine defalarca hissederek agladim. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin.
Amin inşallah bu acıyı yaşayanlar birbirlerini en iyi anlayan olurlar..
Acını yürekten paylaşıyorum ve sabır diliyorum..

Acını yürekten paylaşıyorum ve
Acını yürekten paylaşıyorum ve sabır diliyorum..
Doktorun dedigini yapmadim bebegim su an iyi sukur. Ama bu yazi beni hep etkiledi. Icten hissettim okurken. Rabbim evladini kaybeden herkese sabir versin.

M MelegiminAnnesi Rabbim sabır,dayanma gücü versin arkadaşım.acı geçmiyor sadece bununla yaşamaya alışıyor insan.ben bebeğimi yolcu edeli bugün 1 sene oldu .neden kaybettiğimizi bilsek belki tutunacak dalımız olur ama yok.farkli yerlerde farklı zamanlarda benzer şeyler yaşamısız.senin ayrıntılı ultrasonda ne sorun çıkmıştı.

M MelegiminAnnesi Rabbim sabır,dayanma gücü versin arkadaşım.acı geçmiyor sadece bununla yaşamaya alışıyor insan.ben bebeğimi yolcu edeli bugün 1 sene oldu .neden kaybettiğimizi bilsek belki tutunacak dalımız olur ama yok.farkli yerlerde farklı zamanlarda benzer şeyler yaşamısız.senin ayrıntılı ultrasonda ne sorun çıkmıştı.
Başın sağolsun seninde Allah ebedi alemde buluşmayı nasip etsin.
Beyinde Ventrikül asimetrisi sol ventrikülde 9-10 mm çıkmıştı ilerlerse kötü demişti doktorumuz ilerlememişti yapısal demekki demişlerdi.
öyle kötü ki yokluğu dualar ediyorum rabbim sabır ihsan eylesin diye ama zor dayanıyorum. Zihnim meşgul olsun diye uğraşıyorum doğum iznim devam ediyor işe nasıl başlayacağımı düşünüyorum insanları görmek bile zor geliyor çoğu zman gelenlere kapıyı açmıyorum. Rabbimden tek isteğim sabır ve bitanecik kızımla cennette buluşmak o teselli ediyo biraz . burda başkalarına bizler imrenerek bakarken ebedi alemde kuzularımızın kokularını doya doya içimize çekme düşüncesi biraz rahatlatıyor.cennetin büyümeyen çocukları olacak bizim çocuklarımız.doğru söylüyorsun nedensiz yere kaybetmek insanı dahada delirtiyor rüyalarımızda görüyoruz şurda sıkıntısı varmış burda sıkıntısı varmış diye. Siz neler yaşadınız deşmek gibi olmazsa?

Sagol canim Allah razi olsun cennette buluşuruz insallh bebeklerimizle derler ya ahirette dünya yaşı ile 33 yaşinda olcaz diye ben 33 yaşında kaybettim bebegimi acisi oyle derin ki en az altinda kalmiş gibiyim.hayatta hep biseyler sebep olcak ya ben zaten takinti,endise,anksiyete,obsesif kompulsif var da var.yine bi donem takmisim biseyleri 47 kglara dusmustum.hamile kaldim.normal kilomdan 10 kg daha az.kanama ile başladi sonrası guzel gitti kendime alinan 25 kg bebegimde olusan gelisim geriligi.eli ayagi duzgun dogum yaptim.2 gecemiz beraberdi sonrasinda sarilik ve enfeksiyon kuvezdi idi degerleri düşmüstü o gun emzirme eğtimi icin kucagima verceklerdi sonrası ......

15 gün önce kollarımda bebeğimi kaybettim nedenini açıklayamadılar bile daha 30 günlüktü ve sapasağlamdı öyle canım yanıyor ki nefes alamıyorum, hergün tekrar ölüyorum. Hergün mezarına gidip minik bebeğimle konuşuyorum...dünya hergün başıma tekrar tekrar yıkılıyor. Yavruma kavuşacağım onun yanına gideceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Allah benim gibi bunu yaşayan herkese sabır versin. Günlerin gecelerin hiç bir anlamı yok artık...

Rabbim sabırlar versin. ne desek boş ne desek acını hafifletemeyiz. Allah dayanma gücü versin. Hepimizi yavrularımıza kavuştursun.

Ne çok evlat acısı yaşayan varmış. İnsan başına gelmeyince hic bilmiyor. 5.5 ay evvel ben de bebegimi kaybettim. Bizimkinden sonra bu süre içinde 42 tane daha bebek geldi oğlumun yanına mezarlığa. Her gün bir başka ev, bir başka annenin yüreğine ateş düşüyor...
2 ay boyunca her gün mezarlığa gidip geldim. Tek başıma. Hiç korkmadan. Hiç kendimden beklemediğim cesaretle. Sonra akrabalarim beni ruyalarinda görmeye başladı. Bu yüzden hala sürekli gidiyorum ama seyrelttim..
Evladıma bir kere dokunamadım. Bir kere öpemedim. Sesini bir kere küvez içinden duydum.. çok zor yogun bakim kapilarinda beklemek. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin... Evladini ugurlamak durumunda birakmasin..
Bu gece de yine aglamak icin yataktan sessizce kalktim, eşim uyanmasin diye, uzun sure aglayinca sizin yorumlarinizla teselli buldum.
Anladim ki yalniz degilim... Degiliz.

evet ne çok varmış bebeğini kaybeden. Başa gelmeyince bilmiyor insan. tam 3 yıl oldu o ateş bizim evimize düşeli.
Rabbim sabır versin hepimize.

Miraç’ım Asel’im, bal kızım, prensesim..
Nar tanem, nur tanem, birtanem..

Sensiz geçen 20. Günü bitirdik bu gece saat 1:23 te. Doğsaydın yaşasaydın ne mutlu bir saat olacaktı bizim için. Şimdi ise ömrümce içimde bir acı olarak kalacak 7 kasım saat 1:23.

Kokusunu duyamadığım cennet kokulu yavrum. Öyle zor ki seni özlemek, sarılamamak, öpememek. Kucağıma o minik soğuk bedenini verdiklerinde neden sarılmadım öpmedim diye defalarca pişman olmak. Öyle zor ki.. Ama sana zarar veririm narin bedenini incitirim diye korktum yavrum. Minicik bir dokunuşla soğuk yanağına dokunduğum anı aklıma öyle kazıdım ki her gün aklıma getirip seninle hasret gideriyorum melek yavrum.

Doktorun ne dediğini ne yaptığını bile algılayamadan sana kavuşmanın heyecanıyla giderken, babanın neden gözyaşlarına boğulduğunu anlayamadım. Neden bağırarak ağladığını neden böyle bir acı yaşadığını bilemeden “kızımla birlikte geleceğiz üzülme kocam” deyişimi hala şimdi gibi hatırlıyorum. Ah güzel kızım melek kızım. Çoktan bizden ayrılmışsın da bana söylememişler.

Hastanede bebek ağlamalarıyla uyanırken, odaya gelen tecrübesiz hemşirelerin “bebek nerede?” Sorularına cevap veremezken, hastaneden kucağımız boş ayrılırken seni özledim yavrum. Hastaneden çıkıp mezarlığa, minik toprak yığınına gittiğimizde içimin ayrılan her bir parçasını yanında bıraktım cennet kokulum. Toprağını severken orada yattığını bilmek soğuk toprağa bırakmış olmak yüreğimi dağladı. Sütüm geldiğinde seni besleyememek, sana veremediğim sütümün bana verdiği fiziksel acıdan çok ruhuma batmasını kime anlatabilirim ki?

Seni kucağıma verdikleri battaniyeye sarılıyorum kızım sen varsın gibi. Dünyalık tek kullandığın eşya o oldu onca şey içinde güzel kızım. Pembe yıldızlı battaniyeni sevdin mi miniğim?

Rüyalarıma gir artık gül kokulum, hasretliğim. 20 gün oldu annene gel uykusunda mutlu et onu birtanem. Güzel yüzünü göreyim. İçimin yangınına bir nebze su serp bu hasretliğe dayanayım.

Rabbimin cennetinde beni bekle kızım. Sana layık rabbime layık bir kul olarak geleceğim inşallah. Sana kavuşmak hayali o kadar güzel ki, şimdi ölsem üzülmeyeceğim. Seni çok seviyorum nur tanem, bal kızım. Miraç Asel’im.

Miraç’ım Asel’im, bal kızım, prensesim..
Nar tanem, nur tanem, birtanem..

Sensiz geçen 20. Günü bitirdik bu gece saat 1:23 te. Doğsaydın yaşasaydın ne mutlu bir saat olacaktı bizim için. Şimdi ise ömrümce içimde bir acı olarak kalacak 7 kasım saat 1:23.

Kokusunu duyamadığım cennet kokulu yavrum. Öyle zor ki seni özlemek, sarılamamak, öpememek. Kucağıma o minik soğuk bedenini verdiklerinde neden sarılmadım öpmedim diye defalarca pişman olmak. Öyle zor ki.. Ama sana zarar veririm narin bedenini incitirim diye korktum yavrum. Minicik bir dokunuşla soğuk yanağına dokunduğum anı aklıma öyle kazıdım ki her gün aklıma getirip seninle hasret gideriyorum melek yavrum.

Doktorun ne dediğini ne yaptığını bile algılayamadan sana kavuşmanın heyecanıyla giderken, babanın neden gözyaşlarına boğulduğunu anlayamadım. Neden bağırarak ağladığını neden böyle bir acı yaşadığını bilemeden “kızımla birlikte geleceğiz üzülme kocam” deyişimi hala şimdi gibi hatırlıyorum. Ah güzel kızım melek kızım. Çoktan bizden ayrılmışsın da bana söylememişler.

Hastanede bebek ağlamalarıyla uyanırken, odaya gelen tecrübesiz hemşirelerin “bebek nerede?” Sorularına cevap veremezken, hastaneden kucağımız boş ayrılırken seni özledim yavrum. Hastaneden çıkıp mezarlığa, minik toprak yığınına gittiğimizde içimin ayrılan her bir parçasını yanında bıraktım cennet kokulum. Toprağını severken orada yattığını bilmek soğuk toprağa bırakmış olmak yüreğimi dağladı. Sütüm geldiğinde seni besleyememek, sana veremediğim sütümün bana verdiği fiziksel acıdan çok ruhuma batmasını kime anlatabilirim ki?

Seni kucağıma verdikleri battaniyeye sarılıyorum kızım sen varsın gibi. Dünyalık tek kullandığın eşya o oldu onca şey içinde güzel kızım. Pembe yıldızlı battaniyeni sevdin mi miniğim?

Rüyalarıma gir artık gül kokulum, hasretliğim. 20 gün oldu annene gel uykusunda mutlu et onu birtanem. Güzel yüzünü göreyim. İçimin yangınına bir nebze su serp bu hasretliğe dayanayım.

Rabbimin cennetinde beni bekle kızım. Sana layık rabbime layık bir kul olarak geleceğim inşallah. Sana kavuşmak hayali o kadar güzel ki, şimdi ölsem üzülmeyeceğim. Seni çok seviyorum nur tanem, bal kızım. Miraç Asel’im.
Rabbim sabır versin Allah rahmet eylesin cnm hepimiz bu acı yoldan geçtik tek ilacın olan minik kardeşi inş en kısa zamanda hayatınıza girer .

Rabbim sabır versin Allah rahmet eylesin cnm hepimiz bu acı yoldan geçtik tek ilacın olan minik kardeşi inş en kısa zamanda hayatınıza girer .
Amin canım Allah razı olsun. Sizin de başınız sağolsun. Bi kardeş çok istiyorum ama düşününce de üzülüyorum kızıma haksızlık olacakmış gibi. Onu unutmak için bu yolu seçiyormuşum gibi hissediyorum

Amin canım Allah razı olsun. Sizin de başınız sağolsun. Bi kardeş çok istiyorum ama düşününce de üzülüyorum kızıma haksızlık olacakmış gibi. Onu unutmak için bu yolu seçiyormuşum gibi hissediyorum
Sağol cnm Hissettiklerin o kadar normal ki anlıyorum seni onu unutmak yolu değil asla böyle olmasını iskemezdin ama yine de Allah’ın izniyle o duyguları hissetmeye hakkın var kızını unutmadan haksızlık yapmadan

Sağol cnm Hissettiklerin o kadar normal ki anlıyorum seni onu unutmak yolu değil asla böyle olmasını iskemezdin ama yine de Allah’ın izniyle o duyguları hissetmeye hakkın var kızını unutmadan haksızlık yapmadan
İnşallah canım eminim hamile kalırsam yeni bebeğimi de çok seveceğim ikisinin yeri ap ayrı olacak ama şimdi daha çok kısa bir zaman geçmiş olduğu için beynim allak bullak. Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.

Amin canım Allah razı olsun. Sizin de başınız sağolsun. Bi kardeş çok istiyorum ama düşününce de üzülüyorum kızıma haksızlık olacakmış gibi. Onu unutmak için bu yolu 5seçiyormuşum gibi hissediyorum
Benim 6 aylık öldü karnımda ilk bebeğim. Senin ki kadar büyük degildi ama mezarı da var 2 sene matemini en derinden yaşadım. Unutmadım hiç her an aklımdaydı. Simdi bir oğlum oldu sükürler olsun. Ben bu evladımı melek abisinin koruduğuna inanıyorum. Acın cok yeni cok taze. Gecmeyecek de gececek diye düşünme. Onunla yaşamaya alışacaksın sadece. Ta ki evladını kucağına alana kadar. Sonra bir boşluk kalıyor ve hic kapanmıyor o boşluk. Hepsinin yeri ayrı çünkü kalbindekinin yeri ayrı kucağındakinin yeri ayrı. Ama dünyalar senin oluyor artık. O yüzden rabbim nasip etsin acı ceken melek annelerine hayırlı ömürlü bir evlat. Tek teselli olacak sey bu. Baska ilacı yok bu acının.

Benim 6 aylık öldü karnımda ilk bebeğim. Senin ki kadar büyük degildi ama mezarı da var 2 sene matemini en derinden yaşadım. Unutmadım hiç her an aklımdaydı. Simdi bir oğlum oldu sükürler olsun. Ben bu evladımı melek abisinin koruduğuna inanıyorum. Acın cok yeni cok taze. Gecmeyecek de gececek diye düşünme. Onunla yaşamaya alışacaksın sadece. Ta ki evladını kucağına alana kadar. Sonra bir boşluk kalıyor ve hic kapanmıyor o boşluk. Hepsinin yeri ayrı çünkü kalbindekinin yeri ayrı kucağındakinin yeri ayrı. Ama dünyalar senin oluyor artık. O yüzden rabbim nasip etsin acı ceken melek annelerine hayırlı ömürlü bir evlat. Tek teselli olacak sey bu. Baska ilacı yok bu acının.
Sağol canım benim senin de başın sağolsun çok zor gerçekten. Geçmesini de istemiyorum mutlu olduğumda kızıyorum bile kendime bazen. Senin evladın toprağın altında sen nasıl annesin gülebiliyorsun diyorum. Ama ne yapalım hayat devaö ediyor. Ve onlar çok güzel bir yerde inşallah. Bu teselli sayesinde yaşıyor insan. Umarım bir çocuğum olur ve ben de birgün sizler gibi başka annelere umut olurum teselli veririm herşeyin daha iyi olacağını söylerim.

Sağol canım benim senin de başın sağolsun çok zor gerçekten. Geçmesini de istemiyorum mutlu olduğumda kızıyorum bile kendime bazen. Senin evladın toprağın altında sen nasıl annesin gülebiliyorsun diyorum. Ama ne yapalım hayat devaö ediyor. Ve onlar çok güzel bir yerde inşallah. Bu teselli sayesinde yaşıyor insan. Umarım bir çocuğum olur ve ben de birgün sizler gibi başka annelere umut olurum teselli veririm herşeyin daha iyi olacağını söylerim.
Öyle canım o kalbinde seninle birlikte mezara kadar kalacak. Ama hayat devam ediyor. Allah dogup büyüttükten sonra acılarını gostermesin cok cok zor. Umudunu hic yitirme senin de evladın kucağında olacak insallah.

Bugün 3 gün oldu oğlum, toprak altinda 3 gün... O kadar hevesle beklemistim ki seni herseyin hazirdi besigin bos kaldi kiyafetlerin sahipsiz kaldi hersey aci olup batti icime... Tam 32 gün yogun bakim kapisinda bekledim seni hergün umutla girdim o kapidan. Acaba kucagima alip cikabilecekmiyim dedim ama cikamadim. Gece yarisi cenazeni getirdi baban. Oysa ne hayallerim vardi. O kücük gözlerini ve süt emmeni asla unutmayacagim. Gögsumde sütün kaldi ama sen yoksun, o kadar acitiyorki icimi. Simdi sabirla zamanin gecmesini bekliyorum acim belki hafifler diye. Ama sürekli nefesim kesiliyor. Babanin "basimiz sagolsun" dedigi an hep aci olarak kalacak icimde...

Bugün 3 gün oldu oğlum, toprak altinda 3 gün... O kadar hevesle beklemistim ki seni herseyin hazirdi besigin bos kaldi kiyafetlerin sahipsiz kaldi hersey aci olup batti icime... Tam 32 gün yogun bakim kapisinda bekledim seni hergün umutla girdim o kapidan. Acaba kucagima alip cikabilecekmiyim dedim ama cikamadim. Gece yarisi cenazeni getirdi baban. Oysa ne hayallerim vardi. O kücük gözlerini ve süt emmeni asla unutmayacagim. Gögsumde sütün kaldi ama sen yoksun, o kadar acitiyorki icimi. Simdi sabirla zamanin gecmesini bekliyorum acim belki hafifler diye. Ama sürekli nefesim kesiliyor. Babanin "basimiz sagolsun" dedigi an hep aci olarak kalacak icimde...
:KK42: Rabbim cennette kavuştursun cennet öncüsü oğluna canım kardeşim.Ve kucağını hayırlı,uzun ömürlü yavrularınla doldursun en yakın zamanda inşallah

Back
X