• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Gözyaşlarımın samimiyetini buraya yansıtabiliyosam ne mutlu..
Amin inşallah, tek hayalim o..
Şu sessiz evime bi' ses gelmesi..
Bebeğimin sesi..

Rabbim nasip eder inşallah..
Allah razı olsun..
Yansımazmı hiç yaşadıklarımızı hislerimizi en iyi tercüme eden dile döken sensin😔😔
Evine o güzel sesler gelecek ve de Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek sana hayırlı evlatlar inşaAllah kardeşim.. az kaldı..🙏🙏

Yansımazmı hiç yaşadıklarımızı hislerimizi en iyi tercüme eden dile döken sensin😔😔
Evine o güzel sesler gelecek ve de Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek sana hayırlı evlatlar inşaAllah kardeşim.. az kaldı..🙏🙏

Allah razı olsun.. Her zaman hislerinize tercüman olacağım burada, bir gün kucağım dolsa da yavrumla abisini her zaman anacağız.. Rabbim nasip etsin cümle isteyenlere.. Az kaldı diyorsun ya , içime su serpildi sanki, sağolasın..

Bebeğimi kaybedeli bikaç hafta olmuştu yiyenlerim TRT çocuk izliyordu alma atım yuvarlandı ninnisi caldı "sana meme veremedim dedi " ben orda kahrettim sen bu videoyu paylaşınca o günü hatırladım Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı çok zor...😔😔

Allah razı olsun.. Her zaman hislerinize tercüman olacağım burada, bir gün kucağım dolsa da yavrumla abisini her zaman anacağız.. Rabbim nasip etsin cümle isteyenlere.. Az kaldı diyorsun ya , içime su serpildi sanki, sağolasın.. [/CENTER
Allah sendende razı olsun canım..
Bizde her zaman takipçin olacağız ve inşallah mutluluklarını da yazdığın paylaştığın günlere şahit olacağız.. 🙏🙏
Kucağının dolduğu günleri Rabbim göstersin tez vakitte inşallah sana ve buradaki tüm melek annelerine nasip etsin sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar bağışlasın bahşetsin..🙏🙏

Bebeğimi kaybedeli bikaç hafta olmuştu yiyenlerim TRT çocuk izliyordu alma atım yuvarlandı ninnisi caldı "sana meme veremedim dedi " ben orda kahrettim sen bu videoyu paylaşınca o günü hatırladım Allah kimseye yaşatmasın evlat acısı çok zor...😔😔
Gözyaşlarıma hakim olamiyorum ki o kadar guzel bir ninniymis ki ya da biz cok doluyuz.evladim yanimda cok şukür keske sizlerinde yanında olsaydı 😔😔🙏🙏

Gözyaşlarıma hakim olamiyorum ki o kadar guzel bir ninniymis ki ya da biz cok doluyuz.evladim yanimda cok şukür keske sizlerinde yanında olsaydı 😔😔🙏🙏
Bende dinlediğimde çok ağladım yüreğim yandı kavruldu..😔😔
Allah evladını bağışlasın sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah senin evladına da bütün evlatlara da inşallah..🙏🙏
Ben 2016/ mart ayında evladımı kaybettim
7 tüp bebek tedavisi sonrası 2019 temmuz ayında Tekrar bebeğim oldu çok şükür Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Öncelikle melek annelerıne inşallah..

Allah evladını bağışlasın sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah senin evladına da bütün evlatlara da inşallah..🙏🙏
7 tüp bebek tedavisi sonrası 2019 temmuz ayında Tekrar bebeğim oldu çok şükür Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
amin sizinde aynı dileklerimle inş...bebeğiniz vardı değil mi ben kendimi, çok emek harcadım zannederdim ama sizde benden fazla emek harcamışsınız ve bebeğinize kavuşmuşsunuz kendiniz için ne güzel bir yol çizmişsiniz ve bebeğini kucağına almışsın çok takdir edilesi yaptıklarınız :nazar: :nazar: :nazar:
bebeğinizi Allah bağışlasın 1 yaşına girecek demek oyy maşallah öperim onu nice güzel yaşları olsun Allah buradaki arkadaşlara ve isteyenlere aratmadan bebeğini versin inş

amin sizinde aynı dileklerimle inş...bebeğiniz vardı değil mi ben kendimi, çok emek harcadım zannederdim ama sizde benden fazla emek harcamışsınız ve bebeğinize kavuşmuşsunuz kendiniz için ne güzel bir yol çizmişsiniz ve bebeğini kucağına almışsın çok takdir edilesi yaptıklarınız :nazar: :nazar: :nazar:
bebeğinizi Allah bağışlasın 1 yaşına girecek demek oyy maşallah öperim onu nice güzel yaşları olsun Allah buradaki arkadaşlara ve isteyenlere aratmadan bebeğini versin inş
Allah razı olsun canım cok sagol güzel duaların için.. bizde seni ve bebegını öpüyoruz teyzesi..😘😘
Kim olsa yerimde eminim aynısını yapardı
Helede evlat sahibi olup onu kaybettık ten sonra yana yana evlat hasretıyle uğraşıyorsun profiline biraz baktım sende bilirsin tüp bebek ne zor zahmetli ama hepsine değer..
İnşAllah canım Allah aratmadan kolaylıkla nasip etsin melek anneleri evlatlarını çok beklemesin inşallah..🙏🙏

Sana yazamıyorum annem,
sana yazacaklarımı şarkılar söylüyor...

"Ne zalım ayrılıktır her gün ağlatır beni.. "

Haziran/2020

Yine eskilere götürdün
Birde İlkay Aydın dı galıba sen paylaşmıştın ilk burada duydum adını "heveslik eyledim " türküsü ne çok ağladım o şarkıda birde bu ninni gözümde yaş akıtmadan söyleyemedim hiç 😔😔😔

"Heveslik eyledim yavru yitirdim
O da hayal ile düşümüş meğer
Yavrumu gözümden ayırmam derdim
Kurduğum hayeller boşumuş meğer
Bunu böyle yazan elbette haktır ... "

Ben bu türküyü dinlediğim zaman çok üzülürdüm
evlat acısı yaşayacağımı bilmediğim zamanlar..
Boş beşik türküsü de hakeza öyle..

Allah evladiniza uzun sağlıklı omur versin 🤲 Umarım sizin kadar güçlü olabilirim iki kaybım var ve sanki dünya başıma yıkıldı bir daha hiç ayağa kalkamayacağım gibi hissediyorum

Back
X