• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Genetik testler için falan beklemek gerekiyor zaten yok ben en az 7 ay falan beklemem gerektiğini düşünüyorum. Acısını bastırmak için derken şuan herşey yarım kaldı yavrumu hiç kucağıma alamadım emziremedim bütn eşyalarını almıştık hepsi yarım kaldı bunları tamamlarsam biraz soğur içim diye düşündüm bilmiyorum sağlıklı bir düşüncemi bundanda emin değilim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eylesin inşallah sizede yavrunuza salık sıhhat versin Rabbim inşallah
Ben 28.haftaya kadar hiç bsey almadım hepsinde korkudan. Her şey zamanını bekliyor, inşallah bir sonraki gebelikte sağlıkla kucağınıza alirisniz yavrunuzu siz de 🙏🏻 Acı geçmiyor ama Rabbım dayanma gucunu veriyor, yoksa nasıl geçer günler geceler

Ben 28.haftaya kadar hiç bsey almadım hepsinde korkudan. Her şey zamanını bekliyor, inşallah bir sonraki gebelikte sağlıkla kucağınıza alirisniz yavrunuzu siz de 🙏🏻 Acı geçmiyor ama Rabbım dayanma gucunu veriyor, yoksa nasıl geçer günler geceler
Amin inşallah🙏🏻 benim ilk bebeğim içimde hep korku vardı herkes herşeyin fiyatı artıyor neden almıyorsunuz diye ben beklemek istedim 8 aydan sonra eşyalarını aldım ama Rabbim yine nasip etmedi.

Back
X