Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Rabbım hepinize sabır versin Şu mübarek günde dualarınız kabul olsun sizinde kucaklarınız boş kalmasın inşallah inanın yazılanları okuyamadım bir kaç satırdan sonra çok zor bu acıyı yürekte taşımak sabır versin

saol canım allah razı olsun ınsallah kandılın yuzu suyu hurmetıne dualarımız kabul olur rabbım kucaklarımızı bos bırakmaz ınsallah

meleğimaşkım dolaşıyodum senin yazını okudum...........inanılmazüzüldüm yaşadığın şeyler çok acı biliyorum çünkü bende yaşadım..16 haftalık hamileydim güle oynaya dr gittim..hem cinsiyetini merak ediyorum....muayenede dr biterslik var suyun azalmış dedi.......inan dünya başıma yıkıldı.....sonra büyük ultrason falan ..meğer böbrekleri gelişmemiş doğsada yaşamazmış ..bebeğimi doğurttular sonra bi kutunun içinde verdiler bize ve ben dört sene olmasına rağmen mezarına bi kere bile gidemedim.........sabret güzelim o zaman bende dünyaya küsmüştüm şimdi güzel allahım bize hiç düşünmediğimiz halde ..bir melek daha gönderdi.......4 aylık inşlah sanada nasip eder..

:teselli: arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum gözyaşlarımı tutamadım .allah hepinize sabır versin .allah hiçbir anneye evlat acısı göstermesin.

benm bebegm daha dogmamştı 2 aylık hamileydm ama rabbm birdaha nasipetti şuan 4 aylık bi kızım var Bebegime mektup yazdgım 1ci oldum ama bebegimi kaybettim ne işe yararr Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

zamanlı zamansz beni terk eden umutlarım gibi sende beni terk ettin küçügüm oysa ne hayaller kurmuştum sennde içinde oldgun seni kucagıma alışımm saçlarını okşayışım yanaklarına ilk öpücügümü kondrdgum ilk adımlarında ellerini tutugmm...galiba hiç bir zamn yaşanmayacak bir duygu olarak kalacak içimdeee seni içmde öldüren zamna inatt hiç te adil olmayan bu dünyaya gözlerini açmamana seviniyorum aslındaaa sen o kadar masumkenn seni korumak için seni sevmem yetmeye bilirr sana anlatamzdm bazen görmen gereksedebazı şeylerii sadece bakmanla yetinmen gerektgini hayatın zorlugunu sana anlatamazdm minik ellerinle benm ellerimi tuttgn gibi başkalarınnkini tutamayacagınıı şeker tadında sana verdgm sevgiyi başkasınn sana zehir gibi tattracagınıı belkide senn bu acılarıı yaşamandan korktugum içnn senn sancını çekmiyorumm ben bebegimm biliyorum ki seni kollarıma aldgm gün bütün dünyam sen olacaksn acım tatlım herşeyim sensin..... ama yinede seninle gelecek bütün derdi gamı ve kederi özlüyorum ben bebegim dogmalıydn hayallerimin içinden sunmalıydm karşılıksz sevgimi sana sevgiyi dostlugu payşşlaşmayıı ögretmeliydmmm...... annen olmalıydmmm şimdi yitik bir hayalimsn sende terk ettin beni düşleyiptee gerçekleştremeyen hayallerim gibiiiii.... ama bilki annen seniii çok seviyor bebegimm coksekeriremsu

--------------------------------------------------------------------------------

meleğimaşkım dolaşıyodum senin yazını okudum...........inanılmazüzüldüm yaşadığın şeyler çok acı biliyorum çünkü bende yaşadım..16 haftalık hamileydim güle oynaya dr gittim..hem cinsiyetini merak ediyorum....muayenede dr biterslik var suyun azalmış dedi.......inan dünya başıma yıkıldı.....sonra büyük ultrason falan ..meğer böbrekleri gelişmemiş doğsada yaşamazmış ..bebeğimi doğurttular sonra bi kutunun içinde verdiler bize ve ben dört sene olmasına rağmen mezarına bi kere bile gidemedim.........sabret güzelim o zaman bende dünyaya küsmüştüm şimdi güzel allahım bize hiç düşünmediğimiz halde ..bir melek daha gönderdi.......4 aylık inşlah sanada nasip eder..

sagolasın canım benım allahım senın darını banada nasıp eder ınsallah cok ıstıyorum allah sana bagıslasın ınsallah bebegını

:CüvCüv:
allah sanada sabır versın tez zaman da kucaklarımız dolar ınsallah

canım amin inşallah bidaha talhalarımız ve kayralarımız olur ama hayırlı olsunlar yani sabır ben cok insan tanıyoum ki 20 sene çocuk isteyen sonrada ard arda çocukları olan yani olur ALLAH dilerse sabır isyan etme yeter ALLAHTAN umudu hiç bi zaman kesme
biz daha genciz olur inşallah :CüvCüv:

Bebeğini kaybeden tüm anneler Allah sabır versin hepinize....Allahım meleklerinizi meleklerinin yanına almışşş...ınanın çok üzüldüm ağlamaktan okuyamadım bile doğru düzgün :( Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı olarak bebişlerinizi göndersinde acılarınız biraz olsun hafiflesin inşallah :Saruboceq:

iyi dilekte bulunana bütün arkadaşlardan ALLAH RAZI OLSUN umarım herkes annelik duygusu tadar ALLAH IM SABIR İHSAN EYLESİN CÜMLEMİZE....

benim canım kızım annen seni çok özlüüyor karnımda benimleymişsin gibi tepki vericekmissin gibi babana kızdıgımda bana tekme atıp anne seni dinliyorum dermişsin gibi doktora gittigimde kendini herzamanki gibi saklıyacakmıssın gibi seninle geçirdigimiz 6 ay bir ömürdü melegim heranın bana anneligin ne demek oldugun ögrettin ilk göz agrım biricik minnacık yavrum mekanın cennet olsun elbet bir kavuşacagız sen herzaman yüregimin en başındasın seni çok ama çok seviyorum cennet kokulum...

meleğim kuzum senden ayrılalı cok zaman oldu ama sen hala bendesın kuzum oylesıne cok ozledımkı senı acım bırturlu dınmek bılmıyor tez zamanda kardesını gonder cennetten bana yavrum onun kokusuyla senı bınkere daha yasayım ıcımde cok mutsuzum hergunum sensızlıge hergunum mutsuzzluga gıdıyor sen yoksun ben senı cok ıstıyorum kollarımda olmanı ahırette kavuscaz yavrum senı cok seven annen:Saruboceq::gitme::gitme:

basınız sagolsun allah hepinize sabır versin kızlar melekleriniz icin cok üzüldüm yazdıklarınızı okurken acınızı yuregimde hissetim allah rahmet eylesin :Saruboceq:

Melegım bugun senınle ne gÜzel vakıt geÇırdık benı dınlemen bıle mutlu ve rahat oldugunu bılmek bıle benı ınankı Çok mutlu edıyor rahat uyu bebegım annen hep senınle olacak

kızlar size üzülmeyin diyemiyorum ama metanetli olun çünkü önünüzde kocaman bi ömür var inanın bebekleriniz olucak bu acıyıda kalplerinize gömüceksiniz tabiki unutulmaz ama bununla yaşamaya alışmak zorundasınız yeni bi hamilelik için geç değilki stresten uzak durmalısınız bunu kendiniz ve rahminize düşmeye hazırlanan bebeğiniz için yapın beyaz melek senin yazılarını geçenlerde gördüm okudum başına gelen çey çok acı ama allah bi daha yaşatmasın otlar kullanmışsın bende okudum senin sayende bende başladım sende ümidini kaybetme gene hamile kalıcaksın inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın canım

lütfen kendinizi salmayın

amin canım inşallah faydasını görürsün canım inşallah allahım nasip edecek inancımı yitirmedim bizimki sadece yazıp içimizi döküp rahatlamak ..

meleğim senden oncekı kardeslerını de cennete kuş olarak gondermıstım.:çok üzgünüm:
geldıgınde sevıncım kursagımda kaldı tam anlamıyla sevınmeye bıle korktum;cunku sen de benden ayrılacaksın dıye endıselıydım.keske olmasaydı ama Rabbım senı de aldı cennetine kuşum.

sen barı kardesının saglıkla gemesı ıcın rabbıme duacı ol annemcım;MELEKLERIN DUASI KABUL OLUR.....

Back
X