CENTRAL HOSPİTAL da doğum yapan ve dr.başak hanıma giden varmı kızlar

Bugün Cengizhan Kolataya muayene oldum ve hiç memnun kalmadım.Ağzından cımbızla laf alıyorsunuz 5-6 haftalık hamilesin dedi fakat bebeğin kalp atışlarını duymam lazım duyamıyorum dedi.Sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım öylece sustu hiç yorum yapmadı.Bende siz sustukça korkuyorum bir sorunmu var diyince bir zahmet konuşup,3 gün sonra gelin tekrar bakalım ozaman kalp atışlarını duyalım dedi.Ama insanı çok tedirgin eden bir susması ve çok az konuşması var eğer benim gibi ilk gebeliğiniz ise asla gitmeyin derim.
FatmaNur ve Başak Hanım iyi diye duydum fakat çok dolu olduklarından 1-2 ay sonrasına randevu veriyorlar,
Pazartesi Yaren Tuba Bektaş'a aldım randevuyu bakalım o nasıl inşallah iyidir.

Bugün Cengizhan Kolataya muayene oldum ve hiç memnun kalmadım.Ağzından cımbızla laf alıyorsunuz 5-6 haftalık hamilesin dedi fakat bebeğin kalp atışlarını duymam lazım duyamıyorum dedi.Sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım öylece sustu hiç yorum yapmadı.Bende siz sustukça korkuyorum bir sorunmu var diyince bir zahmet konuşup,3 gün sonra gelin tekrar bakalım ozaman kalp atışlarını duyalım dedi.Ama insanı çok tedirgin eden bir susması ve çok az konuşması var eğer benim gibi ilk gebeliğiniz ise asla gitmeyin derim.
FatmaNur ve Başak Hanım iyi diye duydum fakat çok dolu olduklarından 1-2 ay sonrasına randevu veriyorlar,
Pazartesi Yaren Tuba Bektaş'a aldım randevuyu bakalım o nasıl inşallah iyidir.

Figen hanımı da tavsiye ederim 36. haftamdayım çok memnunum.

Yakin zamanda central hospitalda dogum yapan var mi acaba?

Normal dogum 2070 tl dediler muhasebeden bana, ancak bir kisiden duyduguma gore normal dogum yapmis arkadasi, tansiyon olcme, refakatci kalma parasi falan, ucrete eklenmis 4000 tl odemis cikmislar. Tabii bu duyum, gerceklik payi var mi acaba, bilgisi olan arkadas varsa yardimci olabilir misiniz?

Yakin zamanda central hospitalda dogum yapan var mi acaba?

Normal dogum 2070 tl dediler muhasebeden bana, ancak bir kisiden duyduguma gore normal dogum yapmis arkadasi, tansiyon olcme, refakatci kalma parasi falan, ucrete eklenmis 4000 tl odemis cikmislar. Tabii bu duyum, gerceklik payi var mi acaba, bilgisi olan arkadas varsa yardimci olabilir misiniz?
yarın central hospital da yatış yapacağım 40+4üm. suni sancıyla normal doğum olacak inşallah. bize de 2070 dediler ve 250 lira suit oda ücreti var. taburcu olunca yazarım ne kadar ödediğimizi.

yarın central hospital da yatış yapacağım 40+4üm. suni sancıyla normal doğum olacak inşallah. bize de 2070 dediler ve 250 lira suit oda ücreti var. taburcu olunca yazarım ne kadar ödediğimizi.
Tamam canim, allah yardimcin olsun, saglikla, mutlulukla alirsin insallah bebegini kucagina.

F food_eng arkadasim dogum yaptin mi? Nasilsin? Bebegin nasil?

Hastane nasildi? Doktorun kimdi seni ? Ben basak hanimin takibindeyim. Haftaya gelebilir dedi bana da. Ne kadar ucret odediniz hastaneye?

Merhaba arkadaşlar 40 artı 6 da normal doğum yaptım. Pazartesi yatisim oldu. Çarşamba taburcu oldum. Ama bebeğim yogun bakımda. Daha kavusamadık. Solunumu hizliydi sonra enfeksiyon çıktı. Geç doğan bebeklerde normalmis. Zor geldi kızım ugrastirdi biraz. Figen hanımın hastasıyım. Toplam 3610 lira odedik. 500 lira epidural ve 2 gece kaldığımız için 500 lira suit oda ücret farkı var. Bu 1000 lira dışında yüzde 5 indirim yaptılar eşim doktor olduğu için. Bebek taburcu olurken yogun bakım ücreti alacaklar mi bilmiyorum.

central hospital dr.yaren tuba bektaş ile ilgili yorum yapmak istiyorum arkadaşlar

Tıbbi konularda iyi araştıran, düzenli kontrol olan bilinçli bir bireyim üstelik avukatım
2 yıllık evliyim çocuğum yok geçen yıl miyom ameliyatı oldum

beni düzenli takip eden doktorumun artık iyileştin rahim toparladı yumurtlaman gayet iyi denemeye başlayabilirsiniz demesi üzerine bebek çalışmalarına başladık. Doktorum bu hastaneden değil kendi kliniği var. Gebelik öncesi bazı tahliller istedi sigortam geçtiği için centralda yaptırmak istedim.Tabi mecburen doktorun yazması gerekti ve boşluğu olan tek doktor oydu rastgele randevu aldım.

Muayene etti ben de şuursuzca muayene oldum bana 4,5 cm kistin var çikolata kisti olabilir hamile kalmanı zorlaştırır diğer ay kontrol edelim dedi. Ben şok oldum :bicak:çünk bu muayeneden 1hafta önce kendi doktorum bana yumurtamı gösterip ayın elemanı bu bak çatlamak üzere falan dedi. Haftasına bu doktor kistim olduğunu iddia etti (belki folikül kistiydi yumurtam çatlamadı ve kist oldu olabilir ama çikolata kisti diyip pat diye hamile kalmanı zorlaştırır demesine deli oldum)

Moralim bozuldu mu evet kendi doktoruma ultrason fotosunu attım korkulacak bişry değil çikolata kistine benzemiyor dedi. Ben yine de dr.yaren tubaya ay basında gideyim bakalım kisti yine görecek mi dedim. Gecenlerde gittim istediği tarihte gitmemişim homurdandı biraz bu sefer baktı baktı kist yok dedi üstünde çok durmadan senin tüplerin iltihaplı su toplamış mr çektir laparoskopiyle tüpünü almamız gerekecek dedi:duduk:Ama tüpü alırsak bi taraf komple iptal olacak dedim, küçümseyrek e zaten şuan da iptal dedi!!!

Ben yine deli oldum yarın kendi doktoruma görüneceğim doğru teşhis olduğunu sanmıyorum bi kisti bile yanlış gördü hemen çikolata dedi. şimdi benim gibi çocuksuz bitine mr görmeden tüpünü alıcaz diyebilen üstelik bunu pat diye soyleyen kaba bir kadın.

Tamamen şanssızlıktı ona gitmem, böyle insanlar doktor olmamalı kesinlikle tıbbi bilgi bi kenara insanlarls iletişim çok önemli kesinlikle tavsiye etmiyorum

Back
X