Central Hospital Kozyatağı

donurlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
138
2
96
44
İstanbul
Herkese merhaba.
Ben 6. haftasına girmiş yeni anne adayıyım. İlk olarak Kozyatağı Central Hospital'da görev yapan Kadın Doğum Uzmanı Meltem Sözdemir'e muayene oldum. Önümüzdeki hafta bebeğimin inşallah ilk kalp atışlarını duymak için tekrar Meltem Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Hakkında bilgi sahibi olan birileri varsa çok mutlu olacağım. Karar vermekte zorlanıyorum. Diğer tarafta Medipol Hastanesi'ndeki Mehtap Hanım'dan cok övgüyle bahsediliyor ama cok yoğun oldugu söyleniyor. Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.fisfisfis

Merhaba
Hayırlı olsun insallah. Kozyatağı Central hst duymadım. ama medipol u çok duydum. herkes övüyor. ben bile orayı düşünüyordum ama biraz pahalı. üsküdar uzakmı size bilemiyorum ama hospıtalturk te arkadaşım doğum yaptı çok memnun. kısmetse bende oraya gideceğim.

merhaba centralı bılmıyorum ama medıpol gdıyorum bende leyle hanıma.aslında bızde fındıklıda oturuyoruz kozyatagı bıze cok yakın ama dr dan memnun oldugum ıcın medıpolu terch edıyorm.onceden hospıtalturke gıtmıstım fıyatları muayene aynı medıpolle ıkısındede 50 ssk ama dogumu vs bılemıyorum.

Central Hosapital'i ben biliyorum ama kadın doğum doktorlarını bilmiyorum. Ben de Ümraniye'de Hisar Intercontinantal Hospital'e Filiz hanıma gidiyorum.

İlk gidişimde Meltem Hanım vardı, ilk muayenemi o yaptı. Salı günü ikinci muayene için (inşallah kalp atışını duyacağız) yine ondan randevu aldım. Evet, portakalçiçeği, cok samimi ve cok ilgili gözüküyor umarım yanılmamışızdır.

yanılmıyosun canım ben altı aylık hamişim dört aydır meltem hanıma gidiyorum ikinci doktorum ve esimle gidiyorum esim doktor konusunda cok titiz cok begeniyo oda ben sorunlu hamişlik gecirdigim için bi kac ilaç yazmak zorunda kaldı ve eczanecim bile cok güzel ilaç yazmıs sana doktorun dedi en önemlisi psikolojik olarak ve maddi olarakta cok rahatlatıyo haybeden bişey gerekmediği sürece istemiyo kendisi anlıyo benim bebegimin kordon dolanmasını böbreginin büyümesini kalp odacıklarını herseyini gösterdi genelde bu tür seyler renkli ultrasonda cıkar ama doktorum herseyi gayet iyi görüyo gösteriyo sebebini olacagı olmayacagı söylüyo bilmiyorum ben cok memnunum dogumumuda inşallah onda yapacagım gece bile gitsen dogumuna katılıyomus

Benim 6. haftam bitmek üzere. 4 haftalıkken central hospital'ın aciline gittim yoğun kasık ağrısı nedeniyle. Nöbetçi doktor vardı Özgür Bey diye bana dış gebelik olabilir, sol tüpte bir sorun var dedi. İki gün sonra Meltem Hanım'a gittim muayene için, keseyi gördü ve dış gebelik ihtimalin 30000 de 1, o da sen değilsindir herhalde diyerek rahatlattı baya. Düşük önleme için herhangi bir ilaç da yazmam ben hastalarıma dedi, düşmesi gerekiyorsa bebeğin doğal yollarla düşsün diye. Yaklaşımı baya hoşuma gitti. Ben de riskli gebelik grubuna giriyormusum miyomum yüzünden. O yüzden endişelendim biraz acaba hastane olarak yeterli donanıma sahip mi diye. Ama sen de ayrıntılı olarak görebiliyorsa herseyi deneyimi var baya demektir. Doktor hakkında yazdıklarına sevindim. peki bebişin nasıl şimdi? sorunlar var mı?

Bu arada senin de dediğin gibi hangi saatte olursa olsun doğum başladı mı hemen geliyormuş. tabi bazen ben gelene kadar bebek beklemiyor, hemen cıkıveriyor dedi ama zaten 24 nöbetçi doktor da bulunuyor sürekli.

canım meltem hanımı arastırdım bıraz ıyı dıyorlar
pekı fıyatlar nasıl bılgın varmı acaba

Ben emekli sandığı çalışanıyım, kesintilerden sonra benim ödemem greken ücretler şöyleymiş:
Normal doğum 650
İsteğe bağlı sezeryam 1500
Zorunlu sezeryan 1200

arkadaşlar bu bahsettiğiniz hastane nerde?hastane ve doktor araştırmaktan sıyırıcam valla.muayene ücreti nasıl peki?

Anadolu Yakası'nda
Kozyatağı'nda hastane. Ben 30 Ytl muayene farkı veriyorum ama kesintisiz fiyatını bilmiyorum

bız bugun central e gıttık goz ıcın herhangı bır fark odemedık butun muayenelerde fark ucretı yok ama kadın dogumda sadece usg ıcın ucret alınıyormus meltem hanıma gıtmeyı dusunuyorum gıdınce bılgı verırım

allah hepinizin bebislerini anali babali büyütsün, umarim sorunsuz hamile dönemi gecrirsiniz hepinizdegamyoncuiremsu

off bende ayni hastahanede amelyiat olcgim gelecek ay ama bi türlü pansiyon ve otel gibi bisey bulamadim otelin etrafindan ariyorum. maalesef almanyadayim yoksa gidip arardim bizzat. ya öyle bir yer taniomusunuz veya nasil bulabilicegimi bilyiormusunuz?? hic gitmedim, sizler bikackez gitmisinizdr belki gözünüze carpmistir :uhm:
yardim edebilirseniz cok sevinirim kafamçokkarıştı

Back
X