Central Hospital

ilknurcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
278
67
73
Kızlar Kozyatağı Central Hospital'a gidenler var mı?
Hangi doktora gidiyorsunuz?
Tavsiye eder misiniz?
Muayene ücretleri hakkında bilgi verir misiniz?

Bnde bu hastaneyi araştırıyorum .muayene ücreti sgk li90 tl ymis.dogum ücretlerini bizzat sormadim ama forumlarda herkes farklı bir fiyat söylemiş 2000-3000arasinda genel söylenen fiyatlar .bi kaç kişi den 1600de duydum.sanirim kişiye göre farklı fiyatlar verilmiş.

Bnde bu hastaneyi araştırıyorum .muayene ücreti sgk li90 tl ymis.dogum ücretlerini bizzat sormadim ama forumlarda herkes farklı bir fiyat söylemiş 2000-3000arasinda genel söylenen fiyatlar .bi kaç kişi den 1600de duydum.sanirim kişiye göre farklı fiyatlar verilmiş.

Ben gittim canım.
Muayene 90₺ evet.
Normal doğum 2300₺ diye biliyorum ama sormadım henüz soracağım. Sezaryan zorunlu 3500₺ isteğe bağlı 4100₺ bende yeni Doğum yapan bir arkadaşa sormuş bu şekilde söyledi.
Sezaryan neysede sonuçta ameliyat ama normal doğumun bu kadar yüksek ücret olması saçma 24 saat bile yatmıyorsun ekstra durumlarda tamam ama annenin mücadelesi tamamen.
Ben orada istiyorum bu ikinci doğumun olacak ama ücreti verip vermemekte kararsızım yalnızca bakalım tekrar birde hastaneden bilgi alacağım.

Back
X