Cep telefonu kişisel alan mı?

Bence sizde çok umursamayın yeni evliyseniz normal insan takıyor ya acaba neden vermiyor diye ama şuan çok memnunum bencede tlfn bi noktada kişisel alan benim kız gruplarında bile bazen çok olmayacaklar muhabbetlwr dönüyor ve bu benim arkadaşlarımla özelim yani ya eşim alıp okusa diye sürekli mesjlrı silmekte çok sinir bozucu 😂

Telefonu çaldırabilirsiniz, düşürebilirsiniz bi yerde unutabilirsiniz. Ne demek bu şifre niye var?

Biz şifrelerimizi biliyoruz ama karıştırmıyoruz birbirimizin telefonunu. Bunun kişisel alan olmasıyla alakası yok, merak etmiyorum, işkillenmiyorum. Güven önemli.

Ha telefon kişisel alan mı, evet en kişisel alan hatta.

biz ortak is yaptigimiz icin ve is genelde telefondan/bilgisayardan yurudugu icin ikimizinki birbirine senkron calisiyor. benim telefonum sevgilimin bilgisayarina senkronize durumda, onunki de benim. yani istesem su an bilgisayardan direkt telefonuna baglanir her seye bakarim ama gerek gormedim. onun da baktigini zannetmiyorum. ikimizin de face id’de birbirimiz de variz yani sifre durumu yok.

ama bu senkron durumu olmasaydi ve kendisi bana ver telefonunu kurcalayayim deseydi telefonu kafasinda kirmak suretiyle verirdim. 🥰

Aynı fikirde olmayanları anlıyorum gerçekten ama neden konuma beğenmedim ifadesi konuluyor bunu anlamadım :) herkes fikirlerinde özgür değil mi, ben zaten sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için açtım bu konuyu.
Hep bu kadar alıngan mısınızdır? O ifadeler niye var sizce? Yorum yapmak istemediğimizde ifade ile tepki vermemiz için. Davranışınızı beğenmemişler ki beğenmedim ifadesi bırakıyorlar. Ben ifade bırakmak yerine yorum yazdım mesela. Yorum yazmak istemesem beğenmedime basar geçerdim.

telefon şifrelerimizi biliriz, bilgisayar şifrelerimizi biliriz. bilgisayarı açtığında her şey otomatik kayıtlı zaten. bu "al kontrol et ve aldatmadığıma güven" diye değil bizde, işlevsel sebeplerden böyle.
ama sizin mesajınızı okurken irrite oldum. "ben meraklı biriyim istediğim zaman karıştırabilirim" çok tacizkar bir cümle böyle söylese şifre mifre vermezdim.
"benden daha özelin olamaz" da çok itici niye olmasın efendim? evlenince birey olma hali bitmiyor. bu çok kısıtlayıcı bir bakış. eşimden özelim tabi ki var ve bu "başka bir adam" değil.
ayrıca aldatsa yine aldatır sadece biraz daha fazla kafayı kullanması gerekir. aldatılmamanın yolu "hafiye" gibi yaşamak değil bence.

Aynı fikirde olmayanları anlıyorum gerçekten ama neden konuma beğenmedim ifadesi konuluyor bunu anlamadım :) herkes fikirlerinde özgür değil mi, ben zaten sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için açtım bu konuyu.
e tamam dusunceleri merak etmissiniz, onlar da begenmedim atmis yani sizin gibi dusunmuyorlar. cok basit bir cevap aslinda.

Sosyal medya hesaplarını da bilmiyorum hatta kendisi de bilmiyormuş otomatik şifrelerden alıyor, not defterine not almış birkaç kez denk geldim yani gerçekten mantıklı şifreler değil, otomatik alınmış belli. Öyle olunca değiştirdiği zaman da bilemiyorum. Kaldı ki ben kendi telefonumdan açınca o ayarlardan görebiliyor hangi cihazdan girilmiş....
Yani şöyle onun soayal medya hesapları zaten telde açık ben de sürekli bakarım arkadaşlarına neler paylaşılmış falan. O da benim intaya bakar
Sadece kk ya bakmıyor 😃

Eşimin telefonunu, bilgisayarını karıştırmadım hiç. Bazen whatsappını benim bilgisayarımda açık unutur. Ona bile bakmam. Açık olduğunu görünce direkt çıkış yapıyorum.
O da benim özelimi karıştırmaz. Hiç şahit olmadım, gizli gizli yaptığını da düşünmüyorum.
Yani evet, telefon, bilgisayar kişisel alandır. Kimse "ay karıştırmak istiyorum" deyip karıştıramaz.

Eşiniz fake hesap açmış sanırım. Bu sebeple güvenmiyor olabilirsiniz ve bence çok haklısınız. Ama o güveni sağlamanın yolu adamın her şeyini didik didik etmek değil.
Yapacak olan her türlü yapıyor istediğini gördüğünüz gibi.

Hep bu kadar alıngan mısınızdır? O ifadeler niye var sizce? Yorum yapmak istemediğimizde ifade ile tepki vermemiz için. Davranışınızı beğenmemişler ki beğenmedim ifadesi bırakıyorlar. Ben ifade bırakmak yerine yorum yazdım mesela. Yorum yazmak istemesem beğenmedime basar geçerdim.

Beğenmeyince neden beğenilmediğini açıklanmasını isterim şahsen çünkü bir soru soruyorum fikir alış verişi yapmak istiyorum. İnsanların her tepkisini alınganlıkla itham eden bir üsluba gerek yoktu.

Telefon şifresi bilinmeyen eş mi olur ya😳
Ben bilmiyorum 😂 eşim defalarca diyor bu şifrem ne telefonu ellemisligim var ne şifreyi kafamda tutmuslugum var ,sevgiliykende merak etmezdim şimdide aynı hiçbir zaman merak etmedim .🤷🏻‍♀️başka isim yok ,bende istemem benim telefonuma girilmesini.

Beğenmeyince neden beğenilmediğini açıklanmasını isterim şahsen çünkü bir soru soruyorum fikir alış verişi yapmak istiyorum. İnsanların her tepkisini alınganlıkla itham eden bir üsluba gerek yoktu.
Oldu herkes size neden beğenmediğini açıklasın bi de 😂

Hatta site yönetimine önerin bunu ifade bırakanlara mesaj yazma zorunluluğu getirsinler 😂😂😂

Çok zor bir insan gibi göründünüz benim gözüme valla.

Hatta site yönetimine önerin bunu ifade bırakanlara mesaj yazma zorunluluğu getirsinler 😂😂😂

O zaman boşuna konu açıyoruz burda :) beğenen beğensin beğenmeyen beğenmesin öyle saçma bişey olsun.

O zaman boşuna konu açıyoruz burda :) beğenen beğensin beğenmeyen beğenmesin öyle saçma bişey olsun.
Aktif üyesiniz 5 yıldır, ilk kez mi konu açtınız? Forumun mantığını bu kadar anlamayan bir üyeyle ilk kez karşılaşıyorum.

Konunuza bir sürü cevap yazılıyor zaten. Kimse cevap yazmıyor sadece ifade bırakıyor olsa haklı kadın diyeceğim de... Yeterli gelmedi heralde cevaplar 😂 ya da çoğunluk sizi desteklemediği için rahatsız oldunuz.

Ben bir üyenin yorumuna "komik" emoji birakmistim. Özel mesaj atip "cok mu komik mesajim gulmussun vs" şeklinde hesap sormuştu. 😬😬😬

Benim telefonumda da,eşimin telefonunda da şifre var.
Ama eşimin telefon şifre sebebi telefon cebindeyken rehberden arama yapması.
Benim sebebim de aynı.
Eşim internet özürlü wp dahil hiç bir uygulama kullanmıyor.hayat eve sığar uygulamasi da dahil 🙈
Zaten telefonun sıfırlanması,uygulama ayarlamasını falan benim yapmam lazım eşim bana lazım değil boşver diyor.
Eşimin telefonunu kurcalamam.
Arada eşim benim telefonu alır sosyal medyayı takip eder,haberlere bakar.senede 1 kez aklına gelirse.
En rahat olduğum konu bu olabilir.
Ama eşim internetten hiç anlamadigi için kk yanlış anladı🙈erkek var,herkese yorum yapılıyor,gerçek isim,cinsellikte de erkekler var falan zannetti açıkladım şimdi problem yok.
Ben kurcalama işlerine normal bakmiyorum.be im telefonumun kurcalanmasini da istemem.

Uzun uzun açıkladım konu sahibi yeterli olur mu 🤭🤗😊

Back
X