- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi Namutenahii
Sevgilimle telefonlarımızda şifre var. Çalınır, bir yerde unutulursa vs diye şifrenin varlığından ben hiç rahatsız olmadım. Birbirimizin telefonuna ihtiyacımız olursa şifreyi açıp veririz, birbirimizle bırakırız da telefonlarımızı. Bazen de birlikte uzanıp birimizin telefonundan tabletinden birlikte sosyal medyaya bakarız, haberleri okuruz vs. Telefon gizlemek söz konusu olmaz aramızda.
Ben kk’daki yorumlarımı görmemesi için biraz uğraşıyorum gerçi
. Bunca yıldır nickimi bile öğrenmedi. Ondan gizlediğim tek şey bu
. Ama onun telefonunu açık şekilde benimle bırakmakta hiç sakınca görmemesi benim hoşuma gidiyor. Telefonu her zaman ortadadır. O meşgulken telefonu çalarsa ona sorarım telefonunu getireyim mi, kim arıyor bakayım mı vs diye. Onun onayı olmadan kim arıyor diye bile bakmam.
İlk görüştüğümüz zamanlar aramızda güven sorunları oldu. Bizim ilişkimiz direkt duygusal başlayan bir ilişki de değildi. O dönemlerde çok kurcaladım telefonunu. Zamanla bundan bıktım, kendimi böyle yıpratamam, ya ona güvenmeyi öğrenirim ya da ayrılırız dedim. Güvenmeyi öğrendim. Şimdilerde şifresini görüp öğrensem bile kurcalamıyorum.
Ben kk’daki yorumlarımı görmemesi için biraz uğraşıyorum gerçi

İlk görüştüğümüz zamanlar aramızda güven sorunları oldu. Bizim ilişkimiz direkt duygusal başlayan bir ilişki de değildi. O dönemlerde çok kurcaladım telefonunu. Zamanla bundan bıktım, kendimi böyle yıpratamam, ya ona güvenmeyi öğrenirim ya da ayrılırız dedim. Güvenmeyi öğrendim. Şimdilerde şifresini görüp öğrensem bile kurcalamıyorum.