Cerkes veya cerkes adeti bilenlerden yardim!

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
48
Ankara
Kuşlar selam. Benim işyerinde arkadasim var eşinden ayrilmis bir bayan. Bir de oğlu var. Yaklasik bir senedir biriyle görüşüyordu,adam cerkesmis ve daha önce hic evlenmemiş. Yaşça da arkadasimdan büyük. Arkadasim o evlilik konusu açmadan acamiyor ama gelecekle ilgili plan da yapmak istiyor. Sorun ise; CERKES BİR ERKEK BOSANMİS VE CERKES OLMAYAN NİR KADİNLA EVLENİR Mİ? Kiz çok bunalmis,arazi agliyor resmen. Ne yapsam diyor. Seviyor devam etmek istiyor ama evlilik olmadan da çok surdurmesini ailesi ve çevresi hoş karsilamiyor. Sorumun kesin bir cevabi var midir sizce?
Not: erkek,adetlerine bagli fakat ailesi çok kati adetler uygulamiyormus. Hic evlilikten bahsetmiyor bir de.. Ama ayni evde yaşamaktan vs..bahsediyormus

Cerkes geliniyim ve hersey ayip cerkeslerde simdi bunu esime sordum hos karsilanmayacagni soyledi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benm kayinvalidemlerde cok yok adetlere uyma ama koye gidince asiri bunaliyorm hemen herseye haynapa*ayip) deyip duruyolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bir çerkez kızıyım ben pek bilmem ama bnm babam halamlar amcamlar çok iyi bilirler çerkez adetlerini hatta babam ana dili gibidir çerkezce
Babamlar kafkasyadan afyona gelmişler orda köylerde belki hala devam ediyodur adetler ama artık eskisi gibi değil hele ki köyde yaşamıyosalar ailesi
Çerkezler zten erken yaşta evlnmezler evlilik yaşı hep 40 larına yakın olur annemle babam evlendiğinde annem daha 21 yaşıdaymış babaneme bu çocuğu nerden aldın diyolarmış hatta
Ama tabi ki çerkezler de en önemli şey saygıdır büyükler otur demeden oturamazsın ayakta dikilirsin yemeği ilk önce büyükler yer sen en son yersin konusamazsın söz verilmeden ama bunlar tabi artık eskide kalmış annem gayet oturur muhabbet eder yemek yer
Sıkıntı yapmasın arkadaşın saygılı davrandığı sürece hiç bir sorun olmaz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende cerkezim.cerkeslerde beraber yasamak cok hos karsilanak bi durum degil.adetler zordur ama artik eski adetler yok.ama cerkes olmak cok guzel bisey.bizde saygi on plandadir

Back
X