çerkezköy özel irmet hastanesinde doğum yapanlar yapacaklar var mı?

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
merhaba kızlar inşallah burayı takip eden aynı hastaneye gittiğimiz arkadaşlar vardır da birbirimize destek oluruz. doktorlarımızı da paylaşırız ben doktorumdan hala emin olamadım bunu konuşma fırsatı buluruz :anneadayı:

Allh analı babalı büyütsün canım.Bende salih beye gitmeye karar verdim doğum nekadar tuttu bi diyat verebilirmisin?

Allh analı babalı büyütsün canım.Bende salih beye gitmeye karar verdim doğum nekadar tuttu bi diyat verebilirmisin?
sagolasın canım allah seni de bir avazda kurtarsın. salih bey de çok iyi bir doktor ama randevu bulmak sıkıntı olabiliyor. sezeryan doğum bebeğin ilk kontrolleri bir hafta sonraki kontroller falan hepsi dahil 970 tl tuttu. aslında 1100 tl idi ama bizim öğretmen indirimimiz vardı biraz düştüler.

Teşekkür ederim canım bende öğretmenim indirimden nasıl yararlanıyoruz birde ikili test fiyatları nasıl abartı bir durum yok sanırımm... :)

öğretmen olduğunu söyle onlar yapıyor öğretmen kartımı istemişlerdi benim onu görmeden ikna olmuyorlar sanırım :)
ikili teste 22 tl ödemiştik biz çok uçuk fiyatlar değildi.

Slm arkadaşlar. ben Salih beyin hastasıyım.1 ,5 yıldır ona gidiyorum.Aralık ayında aşılama yaptırdım.Tutmadı.nasip değilmiş.sizde durum nedir.

Kızlar merhabalar, ben agustos ayında taşındim kapakli ya ve optimed de rahime bekar hanim efendi ye gittim hiç memnun kalmadı.burda komşumun gelini irmet de ahmet ve Sezer beyin çok iyi olduklarını söyledi. 3 düşük yaşadım,tüm testlerim yapıldı eşimin ve benim temiz çıktı ama olmuyor deli olucam

Moralini bozma canım.herşeyde vardır bir hayır.seni yönlendirmek istemem.Benim bir tanıdığım senin gibiymiş.salih beye gitmişler çocukları oldu.Allah tez zamanda çocuk isteyen herkesin yüzünü güldürsün.

Moralini bozma canım.herşeyde vardır bir hayır.seni yönlendirmek istemem.Benim bir tanıdığım senin gibiymiş.salih beye gitmişler çocukları oldu.Allah tez zamanda çocuk isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
kızlar merhaba
bende irmet hospital sezer beye gidiyorum ve cok memnunum sizede tavsiye ederim... çok tedbirli ilgili bebişlerimizin sağlığı için baya bi tedbirli davranıyor özellikle ilk zamanlarda.

merhaba bende ahmet beye gdiyorum hem bu sabah sezer beye gittim ahmet bey izinliydi memnun kaldım ondan da hangisine devam etsem bilemedim 5 haftalık hamileyim
bende 12 haftalık hamileyim sezer beyden çok memnunum. tercih sizin... çünkü sizin bu aralar çok önemli kese görünmesi kesenin dolması bi takım tahliller yapılacak iyi doktorla ilerlemeniz bebeğiniz ve sizin açınızdan daha iyi olacaktır ... iyi günler hepinize

evet haklısnız ama ahmet beyden de çok memnunum o da çok titiz işinde ama çok yğun oluyor acil durumlarda ulaşmak mimkün olmayabilir..kese göründü zaten benim 4 haftalıkken yarın 6 haftalık olacak cuma tekrar gideceğim bakalım görünecek mi bebek

Merhaba arkadaşlar ben de irmette Salih beye gidiyorum 36+5 haftadayım doğuma az kaldı sayılır ben Salih beyden çok memnunum çok ilgili inşallah doğumda da öyle olur aranızda daha önce irmette doğum yapan var mı

X