Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri Daha öyle dedi Dr tek kelime etmemiş. Kararsız kaldım bi sorayım dedim teşekkür ederim.devam ediyor musunuz siz ali bey e.muayene ücreti dışında ekstradan ücret alıyor mu detayli ultrason icin?2li test yapiliyor kadin dogumdan 12 hafta ustu gebelik bolumune randevu aliniyor
Ali benian a ayrintili ultrasona gitmistim herseyi ayrintisina kadar inceledi ama tek kelime etmedi belki bana denk gelmistir
Hastanede çalışan birine sordum bugün ikili tarama kan testini yapamiyoruz usg de inceleme yapılıyor dedi.dedi sanırım kaldırdılar mi acaba .siz ne zaman yaptır nistiniz ikili testiniziRandevu olarak ilk randevulari oneririm saat 11 randevuma 2 de girdim ilk gittigimde
Sadece ayrintiliya girdim 100-120tl civari muayene ucreti odedim sadeceBiri Daha öyle dedi Dr tek kelime etmemiş. Kararsız kaldım bi sorayım dedim teşekkür ederim.devam ediyor musunuz siz ali bey e.muayene ücreti dışında ekstradan ücret alıyor mu detayli ultrason icin?
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. .Sadece ayrintiliya girdim 100-120tl civari muayene ucreti odedim sadece
Merhaba bende sorabilir miyim 2. Düzey detaylı ultrason için nasıl randevu aldınız kadın hastalıkları ve Doğum bölümünden 4-12 haftalık hamilelik sonrası olarak mı yoksa Prof. Dr. Ali Benian kadın hastalıkları olarak mı bilemedim bir türlü 1 hafta sonrasında bende almak istiyorumSadece ayrintiliya girdim 100-120tl civari muayene ucreti odedim sadece
Bu arada bende ikili testimi orda yaptırdım 12. Haftamda yapıyolar gebe polikliniğinden randevu almanız yeterli kan testi olarak sadece 1 tüp kan veriliyor onu da orda yapıyolar 1 hafta içinde sonucu alabiliyorsunuzHastanede çalışan birine sordum bugün ikili tarama kan testini yapamiyoruz usg de inceleme yapılıyor dedi.dedi sanırım kaldırdılar mi acaba .siz ne zaman yaptır nistiniz ikili testinizi
Kadin hastaliklarini secince isimleri yaziyor galiba 12 haftayi secmeye gerek yoktu sanirimMerhaba bende sorabilir miyim 2. Düzey detaylı ultrason için nasıl randevu aldınız kadın hastalıkları ve Doğum bölümünden 4-12 haftalık hamilelik sonrası olarak mı yoksa Prof. Dr. Ali Benian kadın hastalıkları olarak mı bilemedim bir türlü 1 hafta sonrasında bende almak istiyorum
TeşekkürlerKadin hastaliklarini secince isimleri yaziyor galiba 12 haftayi secmeye gerek yoktu sanirim