Tüp Bebek Merkezleri cerrahpaşa ya da çapa da tüp bebek yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi RasyonelmarT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canm merhaba tedavın hayırlı olsun buyuk bır ihtimalle igne tedavısıyle aşılamaya geçersınız başa dönmezsınız yanı bende geçen yaz ilk tup bebek tedavım çapada oldu ama tutmadı şuan özel bır merkeze başvurdum bahçecı fulya tup bebek :8:

saol canım teşekkür ederim.inşallah beni dinlerler ve aşılamaya geceriz.ben aşılama maliyetli olduğu için bir de devlette tüp hakkı elde etmek için gidiyorum.özelde ne yazık ki mnasraflı.sen raporlu mu yaptırıyorsun*sorun neydi sizde?

saol canım teşekkür ederim.inşallah beni dinlerler ve aşılamaya geceriz.ben aşılama maliyetli olduğu için bir de devlette tüp hakkı elde etmek için gidiyorum.özelde ne yazık ki mnasraflı.sen raporlu mu yaptırıyorsun*sorun neydi sizde?

canım raporlu degıl bır hakkım daha var devletten yararlanmak için ama tüp bebek merkezı içime sinen bır yer oldugundan karar verdım evet malıyetı yuksek kredı çektık ne yapalım eşımde sperm azlıgı var bendede çok yumurtam oluyor ama istenılen buyukluge ulaşmıyor igneden başka.....

canım raporlu degıl bır hakkım daha var devletten yararlanmak için ama tüp bebek merkezı içime sinen bır yer oldugundan karar verdım evet malıyetı yuksek kredı çektık ne yapalım eşımde sperm azlıgı var bendede çok yumurtam oluyor ama istenılen buyukluge ulaşmıyor igneden başka.....

eşlerin problemi aynıymış desene...
ya bu devletin sağladıgı haklar kaç tane biliyormusun?2 defa aşılama 2 defa tüp die biliyorum doğru mu?

eşlerin problemi aynıymış desene...
ya bu devletin sağladıgı haklar kaç tane biliyormusun?2 defa aşılama 2 defa tüp die biliyorum doğru mu?

aşılamayı 3kez yapıyorlar dıye bılıyorum ben aşılamalarımı devlette yaptırmadım 2 aşılama yapıldı daha sonra çapaya başvurduk tahlıller takıp derken 3 4 ay geçmiştı daha sonra tüp bebege karar verıldı böyle oldu canım ilk aşılamanda sonuç alırsın inşşşşşşşşşşşş

Mrb bende çapaya gidiyorum.baana dr tural ismaliov baktı.sizin doktorlar kim acaba....allah herkese en kısa zamanda hayırlı bebekler verir inşallah

Mrb bende çapaya gidiyorum.baana dr tural ismaliov baktı.sizin doktorlar kim acaba....allah herkese en kısa zamanda hayırlı bebekler verir inşallah

canım o an orda hangi doktor varsa o bakıyor sana.bana o da denk geldi onun dışında 2 ayrı doktor var onlar da denk geldi....senin de hayırlıolsun.çapada işler biraz yavaş işlio inşallah sonuç alırız

benim eşimin dün sperm değerlerini aldık.ürolojiye gönferdiler. Morfoloji %0 norma % 100 anormal çıktı.Galiba teratozosperm indeksi demişler. altta ...hareket 41 sayı 31 milyon.sabahtan beri araştırıyorum nette tam birşey bulamadım.bu konuda bilgisi olan varmı? arkadaşlar sizin sorunlar neydi.

canım o an orda hangi doktor varsa o bakıyor sana.bana o da denk geldi onun dışında 2 ayrı doktor var onlar da denk geldi....senin de hayırlıolsun.çapada işler biraz yavaş işlio inşallah sonuç alırız

mrb canım çok saol.bizim morfoloji 0 çıktı.ürolog bölümünde muayene olacak.ne olacak bilmiyorum.canım siz hangi aşamadasınız..çapa geç ilerliyor evet ama sonuçlar net veriyor.bizim daha önce başka yerde yaptığımız testlerde morfoloj %4 çıkmıştı...

mrb canım çok saol.bizim morfoloji 0 çıktı.ürolog bölümünde muayene olacak.ne olacak bilmiyorum.canım siz hangi aşamadasınız..çapa geç ilerliyor evet ama sonuçlar net veriyor.bizim daha önce başka yerde yaptığımız testlerde morfoloj %4 çıkmıştı...

valla aynen bizim de öle...benim de eşimin morfoloji yüzde 0 çıktı.doktor tam 2 kere daha testi tekrarlamamızı istedi.yani toplamda 3 kez sperm testi verdi.üçünde de morfoloji sıfır.özelde yaptırdıklarımızda yüzde 11 çıkmıştı.özelde de 3 kez farklı merkezde yaptırdık.üçünde de 11 çıktı.bizde anlamadık.eşimden ayrıca kan tahlili, doppler usg istediler.hepsi normal çıktı.elle muayenede normal çıktı.veee asıl bomba..ERKEK FAKTÖRÜ YOKTUR die rapor verdiler eşim için.bir sonraki adete aşılama için raporumuz çkıkacak.biz eylül ayında ilk kez başvurmuştuk.bütün tahlilerin toplanması aşılama aşaması ocak ayını buldu.

çapadan aşılama kararı verildi.şimdi adetine 10 gün kala evrakları ver dediler.rapor çıkacak.şimdi benim anlamadığım bu rapor 3aşılama için de geçerli mi.yoksa bir aşılama için.bilen varsa lütfen cevap verir misiniz.diyelim ki adetim erken oldu ozman neyapacağım.

Merhaba arkadaşlar bende 3 ay önce çapa da çikolata kisti ameliyatı oldum. Tüp bebek yaptirmamiz gerekiyo. Eşim de varikoselden ameliyat olmustu.capaya devam etmek istiyorum.nerden başlamak gerekiyor ilk aşamada neler yapiliyor.cvp verirseniz cok sevinirim

ben çapada 2 defa tüp bebek yaptırdım bütün işlemelerimide oraya yaptırdım tüp bebek evresine hatta ilaç kullanmaya başlayana kadar çok sinirleniyorsunuz herşey çok geç ilerliyor canınızı sıkıyorlar lakin prof. lar o kadar iiiiler ki anlatamam çok ilgileniyorlar ama memurlar yeni doktorlar hiç ilgilenmiyor zaten canınızı sıkan o sanki hocalar memur memurlar doktor zannedersiniz orda eger düşünüyorsanız biraz sabır dedigim gibi hemşireleri ve hocaları çok çok iii ben çok memnundum tavsiye ederim birde tek hoca bakmıyor her ay bir hoca degişiyor hangisine denk gelmirsen hepsi bir birinden iii sorularınız olursa yanıtlayabilirim.

ben de buralara yeni katıldım.. tüp bebek yaptırdık biz de 1 sefer ama olmadı. özel hastaneydi. çok da ilgilendiler. şimdi devlete gitmeyi düşünüyoruz ama bayan doktor denk gelir mi nasıl olur çok tedirgin oluyorum. sonuçta hastalık tedavi süreci ama bayan doktorda bile kendimi çok kasıyorum, erkek doktorla hiç yapamam. yapıp böyle yapacak bişeyim yok. o yüzden bayan doktorların olduğu yerlere bakıyoruz. yardımcı olursanız sevinirim

merhaba bayanlar ben çapada tüp bebek yaptım yaşım 25.

bugun transferimin 9.günü yarın kan testi yaptırıcamm sormak istediklerinizi bana sorabilirsiniz benim doktorumun adı ercan baştu..

:emir_bebek:

merhaba bayanlar ben çapada tüp bebek yaptım yaşım 25.

bugun transferimin 9.günü yarın kan testi yaptırıcamm sormak istediklerinizi bana sorabilirsiniz benim doktorumun adı ercan baştu..

:emir_bebek:

merhaba didodido öncelikle hastaneden memnun musun ve tüp bebek sürecinde hastaneye ne kadar sıklıkla gidiliyor her seferinde eşlerinin ikisinin de gitmesi gerekiyor mu bilgi verebilir misin?

Merhaba bende bugun capaya geldim bundan once ozelden 3 deneme yaptim olmadi nasil ilerliyor isler capada bilgisi olan yardim edebilirmisiniz lutfen

Benden hormon tahlili istediler esimden semen analizi ne kadar surer tahliler acaba

Back
X