• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri cerrahpaşa ya da çapa da tüp bebek yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi RasyonelmarT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım senin için hayırlısı olsun umaraım hreşey gönlünce olur bende çapaya gitmeyi düşününyorum benim 2.denemem olacak ama karar veremedim hangi merkezi seçsem diye sen ssklımı yaptırıyorsun ve rapor çıkartıyorlarmı ve ne kadar ücret alıyorlar yazarsan çok sevinirim

canım ben çapaya ilk defa gittim. ssklıyım. ne muayenede ne de tahlıllerde hiç para ödemedim. ben daha önce başka yerlerde 3 ay yumurtlama takibi bi de aşılama yaptırdım tüp bebek aşamasına gelemedim ama çapada ssklılara tüp bebek raporu veriyorlar.

merhaba arkadaşlar bende doktor arıyorum çapadan dığer arkadaşların dediği gibi yardımcı olursak bırbırımıze sevinirim ben bır tanesıne mayene oldum muayenesı 200 ytl ama pek elektrık alamadım o yuzden araştırıyorum hala

arkadaslar bırbırımıze yardımcı olalım lutfen
capaya bazı tahlıller ıcın gıdecegım dusuklerım var
ıyı bır prof bulmak ıstıyorum ılgılenebılecek.
tup bebekl raporunda mesela cok beklenıyormu
bıgı verebılecek arkadaslar esırgemeyın bızden

canım ben cerrahpaşada tekrarlayan düşükler için testler yaptırdım.önce muayene ettiler smir testi yaptılar,ultrasyona aldılar.daha sonra bazı testler istediler aç gitmek lazım,10 gün sonra test sonuçları çıkıyor.ben oradaki dr.ilgisini beğendim tl.randevu aldım özel dr.gitmedim.sadece 70 milyon test sonuçlarına ödedim.tüp bebek içinde raporu oradan çıkartman gerekiyor dışarıdan rapor kabul etmiyorlar.tedavi masrafı için 2 milyar ilçlar hariç tutuyor ilçlarında maliyeti kişiye göre değilşiyormuş.ben orada yaptırmaktan vaz geçtim özel hastaneleri geçmiş fiyat olarak.raporsuz ne kadar olur dediğimizde 6 milyarı buluyor dedi dr.

cerrahpaşa da kist ameliyatı olanlar ve tüp bebek yaptıranlar,bilgilerimizi paylaşalım,orada ameliyat olacağım ,araştırıyorum,sonuç nasıldı,ameliyatı prof.larmı yapıyor uzman doktorlarmı?pozitif sonuç alanlar varmı?

merhaba arkadaşlar ben 2 aşılamamı cerrahpaşada yaptırdım ve ikiside negatifle sonuçlandı benle olan arkadaşımın üçüncü denemesinde tuttu ve şimdi doğumuna bir hafta kaldı ilk tüp bebeğide cerrah paşada yaptırdım oda negatif sonuç verdi ama ilaçlara devam edilmemi söylediler çünkü daha adet olmadım adetimi 10 dün geçiyorum yarın tekrar kan testi verecem hastanedeki iki arkadaşımın ikinci denemesiydi onlarınki pozitif çıktı ben hastaneden memnunum zaten prflere göstermeden hiçbirşeye karar verilmiyo heşey onlara danışılıyo ben ssk lıyım ve toplam üç bin tuttu masraflarım arkadaşlar aslında bize bağlı birazda bizim moralimiz çok bozuk olduğu için biraz ilgi düşse hemen moraller sıfır oluyo ve orayı terk etmek istiyoruz benim buda tutmassa ikinciyide orada yaptıracağım ve donuk yumurtalarım var daha az masraf olacak ve okadar ilaç kullanmak zorundada kalmayacağım ben tavsiye ederim acaba aranızda negatif çıkıpta ilacına devam eden varmı sonrada pozitif sonuç alan merak ediyorum da

kızlar ben çapada tedavi görüyorum transferim oldu salı tahlil var tüp bebek ekibini gerçekten tavsiye ederim doktorundan memuruna kadar hepsi çok iii ve pozitifler benim doktorum prof faruk buyru

bende çapaya gitmeyi düşünüyorum ama hastaneyle ilgili hiç bilgim yok

bu çapanın aşılama bölümüne nasıl gidiliyor nereden randevu alıyoruz bana acil bilgi verebilirmisiniz

bende tüp bebek için cerrahpaşaya gideceğim ama işlemler nasıl dr lar nasıl hiçbişey bilmiyorum kimse bu başlığa bişiler yazmamış :(((

pek hareketli bi topik değil eama belki birileri girer yazar diye şansmıı deneyim dedim bende bu iki hastanenin tüpbbebek üniteleri hakkında doktorları hakkında bilgi istiyorum belki orda tedavi olmuş birileri okur da yazar

bu arada kızlar ben dün itibariyle negatifi gördüm yenisini düşünmeye başladım bile onun için soruyom maddi olarak özel zor bi daha

ben cerrahpaşadayım canım ama tüpe geçemedim henüz aşılama prosedürünü tamamlamaya çalışıyorum

ben cerrahpaşadayım canım ama tüpe geçemedim henüz aşılama prosedürünü tamamlamaya çalışıyorum

teşekkürler arkadaşım cevabına aynı ekip mi yapıyor tüp bebeğide bilgin varmı arkadaşım tüp bebek ünitesindemi yapılıyo aşılamada nasıl bir ekip memnunmusun rabbim senin aşılamanı da tamamına erdirsin :49: tüp bebeğe hiç geçmeden kavuş evladına inşallah:emir_bebek:

yok canım ikisi farklı ekip ,aşılama endokrin servisinde yapılıyor genel olarak memnunum ben ilgilerinden muayenelerden falan ama benim için tek sıkıcı yanı devlet olduğu için biraz fazla beklenebiliyor bir sorunla karşılaşıldığında çünküdosyayı proflar görmeden kesinlikle göndermiyolar
burdan çıkartılan raporla özellerde nası yapılıyo işlemler bilmiyorum ama işlemleride devlette yapmak istiyorsan önce eşlerin ikside muayeneden geçiyo ve mecburen iki aşılama yapıyolar bana hiç tavsiye edilmediği halde bile bu prosedüre uymak zorunda kalıyorsun sonra tüpe gönderiyolar
ama tüp bebek kısmınada baktım ben orasıda gayet düzenli ayrı hemşireleri doktorları olan bi bölüm benim ilk aşılamam olmadı mesela ama devam etmeyi düşünüyorum burda
sen nerde tedavi gördün

sağol verdiğin bilgiler için arkadaşım :16: ben fertijin tüpbebek merkezindeydim en baştan beri bu işte başka doktorum olmadı tek doktorum seval taşdemirdi bi de doktor iğne hastane korkum var işin kötüsü orda herkes bana korkularımı bilerek yaklaşıyordu onedenle oraya bağlanmıştım sevip güveniyordumda doktoruma ama bu yolda elde avuçta ne varsa bitti şimdi mecburum maddi olarak sgk ya artık korksam da çaresi yok tıp benden ümidi kesene kadar ben evlattan ümidi kesmiyorum ne yapayım allah hepimizin yardımcısı olsun irşallah

cerrahpaşa ya da çapa'da şu an ya da yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören, güncel bilgisi olan kimse yok mu?

uzun süre olmuş pek yazan yok bu topikte...belki birielri görür de cevap verir.bizde çapa infertilite polikiliniğine başladık.eşimden sperm testi yenilenmesi istendi.bende tahlillerimi adetin 3. günü vercem.o ay boş gececek ancak merak ettigim şu...ben daha önce yumurta takibi klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum.ne yazık ki tutmadı.çapada direk aşılamaya geçerler mi acaba?yoksa en baştan mı başlıcaz?klomen bana cevap vermiyor ne yazık ki...

uzun süre olmuş pek yazan yok bu topikte...belki birielri görür de cevap verir.bizde çapa infertilite polikiliniğine başladık.eşimden sperm testi yenilenmesi istendi.bende tahlillerimi adetin 3. günü vercem.o ay boş gececek ancak merak ettigim şu...ben daha önce yumurta takibi klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum.ne yazık ki tutmadı.çapada direk aşılamaya geçerler mi acaba?yoksa en baştan mı başlıcaz?klomen bana cevap vermiyor ne yazık ki...

canm merhaba tedavın hayırlı olsun buyuk bır ihtimalle igne tedavısıyle aşılamaya geçersınız başa dönmezsınız yanı bende geçen yaz ilk tup bebek tedavım çapada oldu ama tutmadı şuan özel bır merkeze başvurdum bahçecı fulya tup bebek :8:

Back
X