İlk idrarla yapmak doğru sonuç verir. Ama üzerinden 10 gün geçmiş olmuş olsa silik bile olsa çıkardı.arkadaşlar merhaba, yeni katıldım konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim.
adetlerimi genellikle ortalama 35 gün periyodunda oluyorum, bu hesaplamaya göre 10 gün gecikti ve geri çekilme yöntemi kullandığımız için hamilelik riskim olduğunu düşünüyorum. bugün certain hamilelik testi yaptım sadece 5 dk bekledim ve tek çizgi belirdi. ancak tuvaletimi bekletmeden test yaptım, testin yanlış sonuç vermesine yol açar mı bu? gecikmenin başladığı günden itibaren sürekli adet olacakmış hissi yaşıyorum, 3-4 gündür de sağ kasığımda ağrı hissediyorum. Şuan için bebek düşünmek için uygun koşullarda değiliz, sizce teste güvenmeli miyim? yardımcı olacak deneyimli arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
10 gunluk gecikmeyle silik bile olsa cikardi canm gebelik yoktur bence stresten hava degismnden hersydn etkileniyor adet döngüsü rahat ol sen baktn bi kac gun daha olmadin kan verrsin daha kesin sonuc olur ama gebelik oldgnu dusunmyrmarkadaşlar merhaba, yeni katıldım konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim.
adetlerimi genellikle ortalama 35 gün periyodunda oluyorum, bu hesaplamaya göre 10 gün gecikti ve geri çekilme yöntemi kullandığımız için hamilelik riskim olduğunu düşünüyorum. bugün certain hamilelik testi yaptım sadece 5 dk bekledim ve tek çizgi belirdi. ancak tuvaletimi bekletmeden test yaptım, testin yanlış sonuç vermesine yol açar mı bu? gecikmenin başladığı günden itibaren sürekli adet olacakmış hissi yaşıyorum, 3-4 gündür de sağ kasığımda ağrı hissediyorum. Şuan için bebek düşünmek için uygun koşullarda değiliz, sizce teste güvenmeli miyim? yardımcı olacak deneyimli arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
İlk idrarla yapmak doğru sonuç verir. Ama üzerinden 10 gün geçmiş olmuş olsa silik bile olsa çıkardı.
10 gunluk gecikmeyle silik bile olsa cikardi canm gebelik yoktur bence stresten hava degismnden hersydn etkileniyor adet döngüsü rahat ol sen baktn bi kac gun daha olmadin kan verrsin daha kesin sonuc olur ama gebelik oldgnu dusunmyrm
Cnm ben henüz hamile kalamadım ama az çok burda okuduğum kadarıyla cvp vereyim eger 10 günlük bir geçikme söz konusuysa gebelik varsa teste çıkması lazım ama istisnalar var kesin sonuç almak istiyosan kan testi yaptır derim ..Her hangi bir belirti var mı ?arkadaşlar merhaba, yeni katıldım konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim.
Neden seninki geri pozitif mi oldu ki canimm
Cnm ben henüz hamile kalamadım ama az çok burda okuduğum kadarıyla cvp vereyim eger 10 günlük bir geçikme söz konusuysa gebelik varsa teste çıkması lazım ama istisnalar var kesin sonuç almak istiyosan kan testi yaptır derim ..Her hangi bir belirti var mı ?
Merhaba canim rica ederimm Kendimden örnek vereyim kuzum ..adetime 8 9 gun kala test yaptim evde ama lavaboda baktim negatif kabina koydum kaldirdim ama atmadim .. Sonra aradan 4 5 gun gecti teste bi bakayim dedim baktim ki silik cizgi var :) o cizgi ne zaman olmuştu bilmiyorum sabah test yaptim pozitif.. Yani diyecegim o ki varsa cikardi bence sende:)merhaba, cevapladığınız için teşekkür ederim.
yok hayır pozitif olmadı, ben zaten yalnızca 5 dk bekleyip tek çizgi görüp attım testi. adet olma hissi geçmiyor ve 10 günlük süre çok uzun geldi. bazen negatif görüp hamile çıkan arkadaşlar oluyormuş, evde yapılan testlere güvenmeli miyim diye sormuştum
Valla biz düşünüyoruzda uygulamaya koyamıyoruz 3 senedir :)merhabalar :) adetlerimi düzenli gördüğüm söylenemez ama Son zamanlarda 35 güne kadar inebilmiştim. gecikme tarihinden beri adet olacakmış gibi hissediyorum, sağ kasığımda ağrı var 3-4 gündür. ve adet olmam gereken günlerde bacaklarımda orta şiddette bir ağrı yaşadım. şimdilik böyle, ben hamilelik düşünmüyorum ama siz düşünüyorsanız umarım istediğiniz gibi olur her şey :)
Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sana canim :)Valla biz düşünüyoruzda uygulamaya koyamıyoruz 3 senedir :)inşallah yoktur ozaman cnm olacağını sanmıyorum bak adetlerinde de geçilmeler oluyomuş valla ben üç senedir test yapıyorum bu güne kadar hiç yanılmadı doğruluk payı çok yüksek ..
Merhaba canim rica ederimm Kendimden örnek vereyim kuzum ..adetime 8 9 gun kala test yaptim evde ama lavaboda baktim negatif kabina koydum kaldirdim ama atmadim .. Sonra aradan 4 5 gun gecti teste bi bakayim dedim baktim ki silik cizgi var :) o cizgi ne zaman olmuştu bilmiyorum sabah test yaptim pozitif.. Yani diyecegim o ki varsa cikardi bence sende:)
Valla biz düşünüyoruzda uygulamaya koyamıyoruz 3 senedir :)inşallah yoktur ozaman cnm olacağını sanmıyorum bak adetlerinde de geçilmeler oluyomuş valla ben üç senedir test yapıyorum bu güne kadar hiç yanılmadı doğruluk payı çok yüksek ..
Saol cnm sen de sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah :)Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sana canim :)
İnsallah canım amin :) yer gök dua üstüneSaol cnm sen de sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah :)
Amin cnm cümlemizin inşallah :)inşallah tez zamanda gerçekleşir, allah gönlünüze göre versin :)
Aynen öyle cnm bir ara her gördüğümden dua istiyodum senden de istiyim bari bizde dua edin bebişinle hamilelerin duası kabul olur diolar :)İnsallah canım amin :) yer gök dua üstüne
Ederim insallah canim :) bat ne zaman .. İnsallah Rabbim gonlundeki hayreyleyip onune cikarsin :)Aynen öyle cnm bir ara her gördüğümden dua istiyodum senden de istiyim bari bizde dua edin bebişinle hamilelerin duası kabul olur diolar :)
Bu ay boş cnm tedaviyi durdurmak zorunda kaldık eşim tatile gitti bu ay rahatım yani hiç gün saymıyorum :)Ederim insallah canim :) bat ne zaman .. İnsallah Rabbim gonlundeki hayreyleyip onune cikarsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?