• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Certain test-3 gün gecikme

Momof3baby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
99
Puanlar
98
Merhaba kızlar.Birkaç gün önce awox test yapmıştım çok çok silik çizgi çıkmıştı sonra hiç yapmadım.Şuan 3 gün gecikmem var pek gecikmem olmaz genelde günü gününe olurum.Bu testi gün içinde yaptım çok sıkışık değildim.İlk 5 dk da çooook silikti zor görünüyordu ama 1 saat sonra böyle oldu bu kadar belirgin kuruma çizgisi olur mu sizce ? Bu markada yalancı pozitif gören oldu mu?

Eklentiler

• IMG_6255.webp
    IMG_6255.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_6250.webp
    IMG_6250.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba kızlar.Birkaç gün önce awox test yapmıştım çok çok silik çizgi çıkmıştı sonra hiç yapmadım.Şuan 3 gün gecikmem var pek gecikmem olmaz genelde günü gününe olurum.Bu testi gün içinde yaptım çok sıkışık değildim.İlk 5 dk da çooook silikti zor görünüyordu ama 1 saat sonra böyle oldu bu kadar belirgin kuruma çizgisi olur mu sizce ? Bu markada yalancı pozitif gören oldu mu?
Yani silik görmenizin üstünden 3 gün geçmiş daha koyulaşması lazımdı ayrıca 1 saat sonra olması bana pek güvenilir gelmedi ya da en kötü ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsunuz

Bence tekrar test yapın. Ben niyeyse erken testlerde daha silik cizgi gördüm kaset testlerde daha netti

Back
X