Cesaret edemiyorum

gozde_gorkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
189
0
26
Balıkesir
Arkadaşlar ben daha önce hiç kimseyle flört etmedim.Teklif edenler oldu ama ben hep kendimi geri çektim.Şuan 17 yaşındayım.Daha 11 yaşındayken birine deli gibi aşık olmuştum.İlk aşık olduğum kişi oydu.Siz belki o yaşta aşk olmaz diye düşünebilirsiniz ama ne biliyim küçücük kalbimle sevmiştim onu.Neyse biz onunla çıkmamıştık.Konuşuyorduk.Bizi sevgili sananlar bile vardı.Ama o beni çok üzmüştü.Yalanlar söylemişti.O zamandan beri hoşlandığım kimseye açılamıyorum.Hep platonik takılıyorum.Bir adım atamıyorum.Bana adım atanlar olunca da cesaret edemiyorum reddediyorum.Geçen yaz çocukken sırılsıklam aşık olduğum çocuğu gördüm.Ama ona karşı içimde sevgi hissetmedim.Onu çoktan bitirdim içimde.O günlerde çok canım yanmıştı ama artık o günleri anlatırken gülüyorum.Canımı yakmıyor.Ama kimseye de açılamıyorum.Birinden hoşlansam bile en yakın arkadaşım dışında kimseye anlatamıyorum.Sanki söylesem hemen onun kulağına gidicek ve benimle dalga geçecekler gibi hissediyoruum.Ooof kızlar yardım edin.

canim iliskiye hazir olmakla da alakali bi durum bu. Ben liseyi bitirene kadar kimseyle hic bir yakinlasmaya hazir degildim ve hic yasamadim. 18 yasimdan sonra basladi karsi cinsle arkadasliktan ote yakinlasmalar. acele etme. daha cok gencsin

Acele etmiyorum.Sevgilim olsun diye de yanıp tutuşmuyorum.Ama kızıyorum kendime.Çekiniyorum,açılamıyorum.Sanırım reddedilme korkum var o yüzden cesaret edemiyorum

Canım bence boşver zamana bırak,daha gençsin de.Lise aşkları unutulmaz filan deniliyor ama ben buna katılmıyorum.Tüm lise hayatım boyunca deli gibi birisini sevmiştim sevgiliydik şimdiki aklım nasıl sevebildim bu çocuğu diyor.Asıl gerçek sevgi-aşk insan olgunlaşınca kendisini tanıyınca başlıyor.Kimseyle sevgili olma demiyorum yanlış anlama erkekleri tanıman lazım sonuçta.Ama kendi kendine de kızma.Daha senin önünde upuzun bir zaman var.

Evet haklısın aslında.Etrafımda sevgilisi olupta sürekli acı çeken bir sürü arkadaşım var.Öyle olmaktansa hiç olmasın daha iyi.Zaten zamanı geldiğinde kendiliğinden olacaktır.Olgunlaştıkça da cesaretsizliğim kendiliğinden gidecektir

Anlasilan sadik bir karekterin olmali..b
elki bilincinde degilsindir, senin icin hayatinda ciddi ve ozel seyler olmazsini isteyen birisisindir.
Bu yasda cok normal herkezi boyle red etmen. Ben 18,19 yasima kadar kimseye yuz vermedim, eyer bu kisilerin arasinda hos bir cocukmus bile dedigim olduysa.
Benim icin o yasda biri ile cikmak okadarda onemli degildi. Zaten hep kendimce korurdum kendimi korumayi gerek bulurdum.
Taki nisanlim 18,19 yaslarimda karsilasincaya kadar.. onunla bile dogru durust bir sey yasamamiz bir senemizi aldi.
simdi senelerdir beraberiz. Ilk ve son insallah.

Bence boyle seyler istediginde degil, kendiliginden olan seyler, hazir olman gerekiyor..
ister 17 ol, ister 25 ol belki kendini hala hazir hisedemeyenler bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…