• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesaret verir misiniz:)

pembeinek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
433
605
103
Merhabalar, benim durumu biliyorsunuz, hakkında konu açmıştım.
Ben ona ders sonu gidip ofis saatiyle dersimin çakıştığını ona başka ne zaman soru sorabileceğimi sormuştu.o da şimdi mesela sorabilirsiniz:) demişti ben de yanımda değil diye sallamıştım.O da beni odamda gördüğünüz her zaman gelip sorabilirsiniz.zaten meşgulsem meşgulüm derim sorun değil o, demişti.
Bir de bu adam samimi bir kişiliğe sahip.Dün derste biri watsons marka peçete vermiş istedi diye.O da demiş ki "Dün watsonsa gittim kepek önleyici şampuan sordum yok dediler nasıl olmaz dedim sonra gratise gittim orda varmış ama bence beni kandırdılar watsonsda" diye.
Evet biraz salak :D
Bir kere de öhöhö din akşam tasarruf yapmak için kombiyi kapatmıştım sanırım hasta oldum bir daha yapmicam" demişti.
Sevince hiç itici gelmiyor itici olduğunu bildiğim hareketleri.Dün kantine yemek yiyordu üst kısımdaki masaya oturdum aramız yukardan 1m.Yemek yerken izledim o da gayet normal insanmış:) Bir de bir kot giyiyor g*tünden düşüyor.Grandtuvalet geliyor çarşambaları dersi olduğundan nasıl yakışıklı.Bir insana spor bu kadar yakışmaz sanırım takım elbise ile yatmasını isteyeceğim evlenince :D
Neyse şaka bir yana çok uzattım.
Şimdi ben bugün şık giyindim falan odasına giderim diye, baktım şimdi diğer asistan olan kadın var.Benim tek yakalamam gerek onu yoksa utançtan hiç konuşamam.:confused:
Zaten karnıma ağrı girdi, kalbim nasıl çarpıyor.Gidip ehe ben de sizin gibi okulda kalmak istyorum ceza ile de ilgileniyorum ne yapmalı, siz neden seçtiniz merak ediyorum bla bla...

Çok mu aptalca?Ben kendime gelince salağa bağlıyorum hep böyle.Söze nasıl girmeli pat diye önündeki sandalyeye oturup "okulda kalmak istiyorum vs" desem eee? Gibi bakıcak orda onu boğmak isteyeceğim daha fazla konuşamayacağım kafamda deli sorular:(
Tecrübeli ablalar bana flörtleşmeyi öğretin:KK22:

Ya ben bu işin tek bi kişinin girişimiyle olacağına inanmıyorum. Özellikle de karşıdaki erkek olunca. . O istese zaten yanaşır, kur yapar. . Biz gibi değil ki ''seviyorsa, hoşlanıyorsa gelsin'' desin. .

Ay sen böyle anlatınca lisedeki kız arkadaşım geldi aklıma
Öğretmenimiz teomana benziyordu dün resimlerini toplardı teomanın bigün dersde ayaklarına doğru attı adam eğildi toplamak için buda biletek kafasını eğilirkwn adama kasıtlı vurdu.
Sonra ay hocam aynı dizilerdeki gibi olmadımı
Buarada teomana resmen aşığım demişti adam kıpkırmızı ee kendine farkında benzerliğinin bütün sene adama zarf attı durdu sonra nemi oldu.
Onuda sonra anlatırım
:KK48:

Şuan evliler

Ya ben bu işin tek bi kişinin girişimiyle olacağına inanmıyorum. Özellikle de karşıdaki erkek olunca. . O istese zaten yanaşır, kur yapar. . Biz gibi değil ki ''seviyorsa, hoşlanıyorsa gelsin'' desin. .
Haklısınız ancak öncesinde iletişim kurmam, kendimi farkettirmem gerekir ki hoşlanacağı varsa hoşlanabilsin.Öyle değil mi? Ben 200 kişiden biriyim onun için, kendimi tanıtmalıyım, sohbet etmeliyim.Ama ah işte biraz cesaret

Haklısınız ancak öncesinde iletişim kurmam, kendimi farkettirmem gerekir ki hoşlanacağı varsa hoşlanabilsin.Öyle değil mi? Ben 200 kişiden biriyim onun için, kendimi tanıtmalıyım, sohbet etmeliyim.Ama ah işte biraz cesaret

Tabi orası da öyle ya ne bilim. Erkekler o konuda çok odun. O yüzden böyle yazdım. 3 sene beni anlayamayan, burnunun dibinde de olsam beni fark etmeyen biri olmuştu. Ondan sonra böyle düşünüyorum.

Bi de özellikle sizin ilginizi anladıktan sonra bi öyle bi böyle yapıp sizi merdaneli çamaşır makinesi gibi çeviren tipler de var.

Ama tabi ki herkes aynı değil ve her durum tabi ki benimki gibi son da bulmaz. .

Öğretmenimiz teomana benziyordu dün resimlerini toplardı teomanın bigün dersde ayaklarına doğru attı adam eğildi toplamak için buda biletek kafasını eğilirkwn adama kasıtlı vurdu.
Buarada teomana resmen aşığım demişti adam kıpkırmızı ee kendine farkında benzerliğinin bütün sene adama zarf attı durdu sonra nemi oldu.
Onuda sonra anlatırım

Şuan evliler
Şaka yapıyorsunuz! işte her şeyin ilacı bir tutam cesaret:)
Lise hocasıyla bile oluru varsa üni asistanıyla hayli hayli mümkün:)
Ah ne yapacağım

Açıkçası şaşırdım çocukla ilgili evlilikleri ilgili daha içinde olmadan engin bilgilere sahipsin lakin bizzat içinde olduğun ortamların acemisi misin, inanmam

Onuda sonra anlatırım

Şuan evliler
ay inanmıyorum çoook hoşuma gitti

Şimdi hevesini kırmak istemem, bunlar tatlı telaşlar ama... Bence özel bir çaba içine girme, seni farketmesini sağlamak istiyorsan da kendin olarak yap bunu yani kafandan sorunlar uydurma gerçek bir sorun varsa iletişim kur onunla. Umarım hayallerin gerçek olur ama takım elbise ile yatmasını istemek teorikte çok iyi bir fikir değil:-)

anlatımın çok tatlı canım ama başka bir bahane bul mesela şu konuyu anlamadım tarzı git konuşmaya gir. sonra dersin bnde kalmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerek diye :)

Verıyorum al :KK76: tamam cok kotu oldu.. :KK14:

Karsınızdakı ınsanı baska biri olarak dusunursenız heyecanınız bır nebze azalabilir.. Ama duygularınızı acma konusunda hıc acele etmeyın derım..

pembeinek, gecen konunu da okumustum, yorum yapmamistim ama :)
bak senin durumunun pekcok ornegi var, okuluna da bagli gerci biraz ama bizim okulda ogrenci asistan iliskileri gayet normal goruluyordu. o yuzden o konuda cekincen olmasin. zaten araniz en fazla 3-5 yas. Bu yaslarda da cok normal.
Ben de arkadaslara katiliyorum, kendin gibi ol. Onun yanina gidecegim diye ozel olarak makyaj yapma, ozel giyinme. Dogal ol. Zaten seni seven insan en dogal halinle seviyor (esim her sabah uff ne makyaj yapiyorsun ne gerek var diye diye 1 yildir makyajsiz gezmeme sebep oldu ama gayet de memnunum mesela :)).
Tabiki hemen hislerini acma, ama o zaten senin bakislarindan tavirlarindan anlayacak. Eger sicak bakiyorsa buna (senin yakin davranmana) izin verip artik kendisi de adim atacak.
Birbirinizi taniyin bakalim, belki bu surecte o kadar da ilginc bi adam gibi de gelmeyecek sana ;)
bol cesaret ve kendine guvenle halledersin, sana guveniyorum ;)

Back
X