• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesaret verir misiniz:)

Odasına girin ve diyin ki
bi süre burada kalsam iyi olacak
öpüşürsünüz bence :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ay sen böyle anlatınca lisedeki kız arkadaşım geldi aklıma
Öğretmenimiz teomana benziyordu dün resimlerini toplardı teomanın bigün dersde ayaklarına doğru attı adam eğildi toplamak için buda biletek kafasını eğilirkwn adama kasıtlı vurdu.
Sonra ay hocam aynı dizilerdeki gibi olmadımı
Buarada teomana resmen aşığım demişti adam kıpkırmızı ee kendine farkında benzerliğinin bütün sene adama zarf attı durdu sonra nemi oldu.
Onuda sonra anlatırım
:KK48:

Şuan evliler
yaaa nasıllll ya anlatsana kac yasındalarmıs

pembeinek, gecen konunu da okumustum, yorum yapmamistim ama :)
bak senin durumunun pekcok ornegi var, okuluna da bagli gerci biraz ama bizim okulda ogrenci asistan iliskileri gayet normal goruluyordu. o yuzden o konuda cekincen olmasin. zaten araniz en fazla 3-5 yas. Bu yaslarda da cok normal.
Ben de arkadaslara katiliyorum, kendin gibi ol. Onun yanina gidecegim diye ozel olarak makyaj yapma, ozel giyinme. Dogal ol. Zaten seni seven insan en dogal halinle seviyor (esim her sabah uff ne makyaj yapiyorsun ne gerek var diye diye 1 yildir makyajsiz gezmeme sebep oldu ama gayet de memnunum mesela :)).
Tabiki hemen hislerini acma, ama o zaten senin bakislarindan tavirlarindan anlayacak. Eger sicak bakiyorsa buna (senin yakin davranmana) izin verip artik kendisi de adim atacak.
Birbirinizi taniyin bakalim, belki bu surecte o kadar da ilginc bi adam gibi de gelmeyecek sana :KK66:
bol cesaret ve kendine guvenle halledersin, sana guveniyorum :KK66:
Çok çok çook teşekkür ederim günümü aydınlattınız.Az önce onun dersinden çıktım öyle depresifim ki...
Evet aramızda 5 yaş var ve evet bence de bunda etik olmayan bir taraf yok.
Bazen diyorum, Yemeğe mi gidiyorsunuz size sormak istediklerim var yemekte konuşabilir miyiz? Demek istiyorum.Sonra derse girince gerçek hayata dönüyorum ders sorusu bile soramaz oluyorum.:KK61:
Şimdi diyorum ki odasına gidip soru sorsam sonra sandalyeye telefonumu mu bıraksam düşürmüş gibi.Sonra da güya nerde düşürdüğümü bilemem o beni arar vermek için falan ay bilemedim bide kayboluyomuş 2binlik telefon :KK17: feda olsun :D
Ve haklısınız ben onu grandtuvalet de seviyorum götünden düşen kotuyla da :oops:

Merhabalar, benim durumu biliyorsunuz, hakkında konu açmıştım.
Ben ona ders sonu gidip ofis saatiyle dersimin çakıştığını ona başka ne zaman soru sorabileceğimi sormuştu.o da şimdi mesela sorabilirsiniz:) demişti ben de yanımda değil diye sallamıştım.O da beni odamda gördüğünüz her zaman gelip sorabilirsiniz.zaten meşgulsem meşgulüm derim sorun değil o, demişti.
Bir de bu adam samimi bir kişiliğe sahip.Dün derste biri watsons marka peçete vermiş istedi diye.O da demiş ki "Dün watsonsa gittim kepek önleyici şampuan sordum yok dediler nasıl olmaz dedim sonra gratise gittim orda varmış ama bence beni kandırdılar watsonsda" diye.
Evet biraz salak :KK70:
Bir kere de öhöhö din akşam tasarruf yapmak için kombiyi kapatmıştım sanırım hasta oldum bir daha yapmicam" demişti.
Sevince hiç itici gelmiyor itici olduğunu bildiğim hareketleri.Dün kantine yemek yiyordu üst kısımdaki masaya oturdum aramız yukardan 1m.Yemek yerken izledim o da gayet normal insanmış:) Bir de bir kot giyiyor g*tünden düşüyor.Grandtuvalet geliyor çarşambaları dersi olduğundan nasıl yakışıklı.Bir insana spor bu kadar yakışmaz sanırım takım elbise ile yatmasını isteyeceğim evlenince :KK70:
Neyse şaka bir yana çok uzattım.
Şimdi ben bugün şık giyindim falan odasına giderim diye, baktım şimdi diğer asistan olan kadın var.Benim tek yakalamam gerek onu yoksa utançtan hiç konuşamam.:confused:
Zaten karnıma ağrı girdi, kalbim nasıl çarpıyor.Gidip ehe ben de sizin gibi okulda kalmak istyorum ceza ile de ilgileniyorum ne yapmalı, siz neden seçtiniz merak ediyorum bla bla...

Çok mu aptalca?Ben kendime gelince salağa bağlıyorum hep böyle.Söze nasıl girmeli pat diye önündeki sandalyeye oturup "okulda kalmak istiyorum vs" desem eee? Gibi bakıcak orda onu boğmak isteyeceğim daha fazla konuşamayacağım kafamda deli sorular:KK43:
Tecrübeli ablalar bana flörtleşmeyi öğretin:KK22:

Takım elbisenin yanıltıcı gücü ile karşı karşıyasın. Erkeklerin takım elbisesi kadınların makyajı gibi bir şey, kadını makyajsız, erkeği takımsız görmelisin. Spor giymek adama yakışmıyorsa o adam büyük ihtimalle tipsizdir aslında. Bir de boş konuşan birisi gibi geldi bana. (Hoşlandığın adamı epey bir gömdüm galiba, kusura bakma.)

yaaa nasıllll ya anlatsana kac yasındalarmıs

Oo uzun hikaye
15 yaş var aralarında ama babyface bi yüzü vardı halla göstermiyo yaşını lise bitti 1 sene sonra ilişkileri başladı 2 sene sonrada evlendiler.
Kız cok cabaladı doğru veya yanlış o dönemler öğretmenimizin hayatında biri dahi vardı.
İçten içe mutlu olduğu belliydi ama okul zamanı hep görmezden geldi arkadaşımı okul bitince bişekilde başladılar.

Odasına girin ve diyin ki
bi süre burada kalsam iyi olacak
öpüşürsünüz bence :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Oha neden nasıl öp öp üş ne ay :KK53:
Bugünki pratik dersi için yazdığı olayda ahmet linda'ya duygularını açmak için fırsat kolluyomuş.yok hans linda'yı kilere kitleyip tecavüz etmiş.ay aman allahım eridim bittim derste o yok cinsel saldırı yok yatta ateşli anlar dedikçe :KK53:
Şaka yaptım diceksiniz de ben ciddiye alıyorum yapmayın:KK45:

Oha neden nasıl öp öp üş ne ay :KK53:
Bugünki pratik dersi için yazdığı olayda ahmet linda'ya duygularını açmak için fırsat kolluyomuş.yok hans linda'yı kilere kitleyip tecavüz etmiş.ay aman allahım eridim bittim derste o yok cinsel saldırı yok yatta ateşli anlar dedikçe :KK53:
Şaka yaptım diceksiniz de ben ciddiye alıyorum yapmayın:KK45:
yok canım ne şakası
ben öpüşmeden ilişkiye başlamam
zamanında eşimin beni öpmesini saglayıp sonrada tokadı patlattım
ne oluyor ya öpüyorsun daha bugun 1. gün 1. gün diye delirmiştim hey gidi ya

Çok çok çook teşekkür ederim günümü aydınlattınız.Az önce onun dersinden çıktım öyle depresifim ki...
Evet aramızda 5 yaş var ve evet bence de bunda etik olmayan bir taraf yok.
Bazen diyorum, Yemeğe mi gidiyorsunuz size sormak istediklerim var yemekte konuşabilir miyiz? Demek istiyorum.Sonra derse girince gerçek hayata dönüyorum ders sorusu bile soramaz oluyorum.:KK61:
Şimdi diyorum ki odasına gidip soru sorsam sonra sandalyeye telefonumu mu bıraksam düşürmüş gibi.Sonra da güya nerde düşürdüğümü bilemem o beni arar vermek için falan ay bilemedim bide kayboluyomuş 2binlik telefon :KK17: feda olsun :KK70:
Ve haklısınız ben onu grandtuvalet de seviyorum götünden düşen kotuyla da :oops:
Bence kesinlikle oyle oyunlar yapma.
Ofisine gidip birkac soru sor, muhabbet ac, sonra da bi gun beraber bi kahve icelim mi de direk. Seninle sohbet etmek keyifliymis de.
Telefonunu almak isteyen adam zaten ister. Oyle oyunlar yapma bence..
gelismeleri yaz bize ;)

yok canım ne şakası
ben öpüşmeden ilişkiye başlamam
zamanında eşimin beni öpmesini saglayıp sonrada tokadı patlattım
ne oluyor ya öpüyorsun daha bugun 1. gün 1. gün diye delirmiştim hey gidi ya
hahahahaha :) cute supermis bu hikayen

buarada erkeklerın gotunden dusen pantolonları olmasa kabak gıbı gotle erkekmı olur ya bırak adamın seyını dussun oradan kot
erkekler dusun pantolonla yakısıklı bence

hahahahaha :) cute supermis bu hikayen
Hoş şimdide çok gıcıgım
adam yaklaşıyorum bişey var be yüzünde diyorum oda yaklaşıyor aa sen sapıkmı oldun cekıl suradan dıyorum
ozellıkle sabahları
benı uyuz etme dıyor
aklın bende kalsın dıye yaptım dıyorum
hanı ılk lıbıdoyu kım ateslerse tuuuum gun amaca ulasana kadar aklı orda kalırmısmıs ya tee kac sene evvel okumustum bunu ama bılmem dogrumu

Hoş şimdide çok gıcıgım
adam yaklaşıyorum bişey var be yüzünde diyorum oda yaklaşıyor aa sen sapıkmı oldun cekıl suradan dıyorum
ozellıkle sabahları
benı uyuz etme dıyor
aklın bende kalsın dıye yaptım dıyorum
hanı ılk lıbıdoyu kım ateslerse tuuuum gun amaca ulasana kadar aklı orda kalırmısmıs ya tee kac sene evvel okumustum bunu ama bılmem dogrumu
Iyiymis, bak ben bilmiyordum bunu. Dogru olabilir, mantikli geldi bana :)
Ama cok tatliymis iliskiniz valla, masallah :)

Iyiymis, bak ben bilmiyordum bunu. Dogru olabilir, mantikli geldi bana :)
Ama cok tatliymis iliskiniz valla, masallah :)
benim adam romantik değil
ben romantikmiyim ateşli diyelim
bazen dizi izliyoruz , kiralık aşkmı ne adam bişeyler söylüyor bende dönüp buna söylüyorum he sendemi öylesin diyorum korkuyor benden :(

Takım elbisenin yanıltıcı gücü ile karşı karşıyasın. Erkeklerin takım elbisesi kadınların makyajı gibi bir şey, kadını makyajsız, erkeği takımsız görmelisin. Spor giymek adama yakışmıyorsa o adam büyük ihtimalle tipsizdir aslında. Bir de boş konuşan birisi gibi geldi bana. (Hoşlandığın adamı epey bir gömdüm galiba, kusura bakma.)
Yok ne demek,estağfurullah.
Tipsiz değil kime gösterdiysem harbi iyiymiş dedi, benim aşktan kör olmam da değil sanırım:D özelden resim atılıyorsa atarım şimdik.
Cidden ne alaka? Dediğimix anları oluyor ama o da yalnız sanırım konuşcak insan arıyor o yüzden diyorum.bir de samimi gözükmeye çalışıyor sanırım.
Ama cidden ben watson-gratis şampuan alışverişimi arkadaşıma bile anlatmazdım yani ne alaka? :D
Ay çok şapşik ben onun saçmalamasına kurban olayım :oops:

Tipsiz değil kime gösterdiysem harbi iyiymiş dedi, benim aşktan kör olmam da değil sanırım:KK70: özelden resim atılıyorsa atarım şimdik.
Cidden ne alaka? Dediğimix anları oluyor ama o da yalnız sanırım konuşcak insan arıyor o yüzden diyorum.bir de samimi gözükmeye çalışıyor sanırım.
Ama cidden ben watson-gratis şampuan alışverişimi arkadaşıma bile anlatmazdım yani ne alaka? :KK70:
Bak kizim elini cabuk tut, bi de yalnizsa suan boyle anlattigin gibi de sempatikse, girisken kizlar kacirmazlar bu arkadasi :)
Sonra gelip ay gec kaldim deme bize :mad:
Hemen bugun yarin git ilk adimi at :KK45:
hadi verdim gazi, opuyorum, basarilar En Büyük KK

Bence kesinlikle oyle oyunlar yapma.
Ofisine gidip birkac soru sor, muhabbet ac, sonra da bi gun beraber bi kahve icelim mi de direk. Seninle sohbet etmek keyifliymis de.
Telefonunu almak isteyen adam zaten ister. Oyle oyunlar yapma bence..
gelismeleri yaz bize :KK66:
La sohbet edemiyorum daha ne kahve teklifi :D ay benden bi b*k olmaz ablalarım tamam.diceksiniz biz söylüyoruz icraat yoksa napalım.haklısınız :D

Tipsiz değil kime gösterdiysem harbi iyiymiş dedi, benim aşktan kör olmam da değil sanırım:KK70: özelden resim atılıyorsa atarım şimdik.
Ama cidden ben watson-gratis şampuan alışverişimi arkadaşıma bile anlatmazdım yani ne alaka? :KK70:
Merak ettim, resmini gönderebilirsen sevinirim.
Dediğin gibi samimi görünmek için saçmalıyor da olabilir tabii. Daha iyi, diğer kızları uzak tutar :KK70:

Resim görüldükten sonra gelen edit:
Bu adam saçmalasa da, çuval giyse de kaçırma derim :D Bol şans diliyorum, tavlarken hem sevimli hem de çekici bir tavrın olsun, (ses tonun da aynı şekilde). Güzel giyimin yanında güzel bir parfüm de kullanabilirsin, erkeklerin en sevdiklerinden. Haydi bastır pembe! :KK73:

Son düzenleme:
Back
X