• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesaret verir misiniz:)

Ben mezun oldum coktan yaslandim :KK14: Is guc meselesi sinavi canim. Ne zamana lazim sinavdan sonra ben sana yardim ederim :KK50:
Oha süpersin abla!!
Bir zamanı yok yani adam bana böyle teklif etti ister yap ister yapma diye.Dergiyi alıp okumalıyım sonra ne yazabilirim ki hiç bi fikrim yok ühühü diye yanına gitmeliyim.o da fikir verir sonra beraber yazarız ehehhe.fikir ve sanat eseri hukukuna ağır darbe ama olsun aşkta her yol mübahtır :KK60:

Konuyu tam okumadim da sanirim konu sahibi bolumundeki bir asistandan hoslaniyor.Arastirma gorevlisi kisinin ona ilgisi var mi bilmiyorum ama konu sahibi bir sekilde onu takibe almis anladigim kadariyla.
Ben arastirma gorevlisi degilim gerci, ogretim uyesiyim ama bizler genelde ogrencilerimize baska gozle bakmayiz, ogrenci olarak goruruz. O yuzden konu sahibi kisi asistan arkadasin kendisine gosterdigi "ogrenci ilgisini" fazla abartmis olamaz mi ya da yanlis anlamis olamaz mi? Tam konuyu bilmiyorum ama sonradan hayal kirikligina ugramamasi icin soylemek istedim.
Teşekkür ederim...
Bana bir ilgisi yok zaten merak etmeyin.
Ay tüm hevesim kaçtı. :KK61:
Kimi evleniyo kimi çıkıyor kimi o gözle bakmıyor aa yeter be

Oha süpersin abla!!
Bir zamanı yok yani adam bana böyle teklif etti ister yap ister yapma diye.Dergiyi alıp okumalıyım sonra ne yazabilirim ki hiç bi fikrim yok ühühü diye yanına gitmeliyim.o da fikir verir sonra beraber yazarız ehehhe.fikir ve sanat eseri hukukuna ağır darbe ama olsun aşkta her yol mübahtır :KK60:

Tamam sen dergiyi al, oku, karistir biraz. Bana da burdan bir iki yazi fotosu yolla. Sonra birlikte yazariz. Benim sinava yaklasik 1 ayim var, sonra bosum. Bu arada ne dergisi bu okul icinde cikarilan bir dergi mi yoksa genel baskisi olan bir dergi mi? Ay negzel yaaaa keske biz de yenikden okusak :KK73::KK33:

Batı karadenizde küçük bir şehir aynen.Babama çıtlattım, dur bakalım sorar buluruz olmadı aynı soyadlı birilerini ordan yürürüz tarzı bişey dedi :KK70: babama çekmişim ya adam dünürleri bulmaya şimdiden meraklı :KK73:
Babaya koptuummm :KK9:Sen böyle babaya sahip oldukça yürürsün merak etme!

Tamam sen dergiyi al, oku, karistir biraz. Bana da burdan bir iki yazi fotosu yolla. Sonra birlikte yazariz. Benim sinava yaklasik 1 ayim var, sonra bosum. Bu arada ne dergisi bu okul icinde cikarilan bir dergi mi yoksa genel baskisi olan bir dergi mi? Ay negzel yaaaa keske biz de yenikden okusak :KK73::KK33:
Derginin ismi Güncel Hukuk.Normal d&r da satılan bir dergiymiş.

Babaya koptuummm :KK9:Sen böyle babaya sahip oldukça yürürsün merak etme!
Torpilci ya :KK70:
Sanki tanıdık bulsak üniversitede not isticem allam neyse babam öyle sansın :21:
Haftaya falan gidicem diyodu memlekete, o zaman tekrar çıtlatırım.Kaynanamın adını öğredim sosyal medyadan da kayınpederi bilmiyom asıl o lazım.
Kızım hocanın aile ağacını çıkarmışsın hayrola dicek :KK45:

Son düzenleme:
Merhabalar yeni haberlerim var:)
Bugün mini etek topuklu çizme falan kendimce şık giyindim:)Bugün saat akşam 7de dersi vardı, ben en erken çıktım sınıfa, koridorun karşısından geliyordu.beni gördü, gülümsedi merhaba:) dedi. Merhaba:) dedim.
Ne oldu gelmiyor musunuz? Dedi.(zavallım beklemiş bizi, önceki dersin hocası geç bıraktı 5dk o yüzden)
Yok geliyoruz, pratik dersi vardı o yüzden. Dedim. Sonra tam önündeki sıraya oturdum.
Ders boyu berbat espriler yaptı;
1-o ne? Kocaman bir sinek...ne dicektim sinek sözümü kesti.kim soktu sineği sınıfa:)
2-baba gibi kural var anayasada.çok seksist bi söz söyledim ehe
3-hocam milletvekilinin kapısı kırılabilir mi? -kapı kırılmaz ya çilingirle açılır:)
4-dün 1 saat uyudum.tvde de kaybedenler kulübü vardı onu izledim.evet o kadar yalnızım acınacak haldeyim:( (bana mı zarf atıyor acaba:KK51:)
Ben bu esprilere hiç gülemedim ağlayacaktım nerdeyse:D
Sonra ders bitti.indik alt kata ben montumu unuttum çıktım 5 kat onu aldım indim 2. Kata nefes nefeseyim servisi yakalicam.arkası dönük bir öğrenciyle konuşuyordu.sesimi duyunca bana döndü gülümsedim.o da gülümseyip göz kırptı.(ben şok):KK57:
i-iyi akşamlar dedim iyi akşamlar:) dedi.
Noluyor ya deliriyor muyum acaba?:KK45:

Haklısınız ancak öncesinde iletişim kurmam, kendimi farkettirmem gerekir ki hoşlanacağı varsa hoşlanabilsin.Öyle değil mi? Ben 200 kişiden biriyim onun için, kendimi tanıtmalıyım, sohbet etmeliyim.Ama ah işte biraz cesaret
Sen sus gözlerin konussun.:)

Back
X