- Konu Sahibi hayatyalan
-
yavaş yavaş yenmeye çalışın bunu, daha küçük adımlarla mesela, zamanla azalır yok olur diye düşünüyorum. güvenin kendinize,korkularınız varsa korkularınızı yenmeye çalışın mesela ama yavaş yavaş.umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.kızlar benim bir sorunum var....direk konuya gireceğim. kendime güvenim yok sanırım ve cearetim zaten yok nezaman birşeyler yapmak istesem yanımda tanıdığım biri olmayınca yanlız yapamıyorum. şöyle bir örnek vereyim yaklaşık 2 yıldır evliyim çalışmıyorum canım sıkılmaya başladı eve dikiş kursuna başlamak istiyorum ama yanlız olduğum için gidemiyorum yanımda illa bir arkadaş yani tanıdığım biri olacak,sadece insanların içine girince yanımda biri olacak bidaki derslerde kendim gidebilirim sadece herşeyin ilkini illa biri olacak. eşimin ayda birdefa arkadaşlarıyla toplantısı var bayan erkek ayrı oturuyorlarve ben bundan dolayı gitmek istemedim bayanlardan kimseyi tanımıyorum cekindim. spor salonuna yazılmak istedim yanlızım diğe oda olmadı. arada carşıya ineyim hava alayım alışveriş yapayım diyorum olmuyor vs...vs...vs bunun gibi daha çok şeyler neyapabilirim kızlar ben hep böyle olmak istemiyorum açılmak istiyorum kendime güvenmek istiyorum yeni yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorummbana bir fikir verin lütfennnnn........
kızlar benim bir sorunum var....direk konuya gireceğim. kendime güvenim yok sanırım ve cearetim zaten yok nezaman birşeyler yapmak istesem yanımda tanıdığım biri olmayınca yanlız yapamıyorum. şöyle bir örnek vereyim yaklaşık 2 yıldır evliyim çalışmıyorum canım sıkılmaya başladı eve dikiş kursuna başlamak istiyorum ama yanlız olduğum için gidemiyorum yanımda illa bir arkadaş yani tanıdığım biri olacak,sadece insanların içine girince yanımda biri olacak bidaki derslerde kendim gidebilirim sadece herşeyin ilkini illa biri olacak. eşimin ayda birdefa arkadaşlarıyla toplantısı var bayan erkek ayrı oturuyorlarve ben bundan dolayı gitmek istemedim bayanlardan kimseyi tanımıyorum cekindim. spor salonuna yazılmak istedim yanlızım diğe oda olmadı. arada carşıya ineyim hava alayım alışveriş yapayım diyorum olmuyor vs...vs...vs bunun gibi daha çok şeyler neyapabilirim kızlar ben hep böyle olmak istemiyorum açılmak istiyorum kendime güvenmek istiyorum yeni yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorummbana bir fikir verin lütfennnnn........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?