- 30 Nisan 2014
- 258
- 292
- 323
- Konu Sahibi hammurabla
-
ya ama ablasıyım ve uzuluyorum beni benim gibi olanlar çok iyi anlarOnun haberi olmadan böyle biseyin doğru olmadığını dusunuyorum
olsa iyi olur sanki burdaki hanımlar uzun zamandır kayıtlı hanımlar ne bilim samimi bi yer:)Kadınlar kulubune İzdivaç bölümüde açılsın. Ismide ''kk'da evlen benimle'' olabilir
aynı derdi olanlar yardım eder derken bir türlü evlenemeyen erkek bekar tanıdığı olanlar mıdün kardesim 30 yasında konusu actıktan sonra duyarlı ve ıyı niyetli arkadaslardan belki aynı derdi olanlar yardım eder diye düsündüm ve sizin tavsiye edecekleriniz olursa diye yeni konu actım.sadece kardeşim değil diğer bekarlarda faydalanır belki kesinlikle bunuda istiyorum.kardeşimin özellikleri
1)168 boy 70 kilo
2)8 yıllık öğretmen bası acık ama muhafazakar yasantımız var.universıte mezunu meslek sahibi tanıdığı olanlarla tanısalım kızlar.kardeşim olmazsa diğer bekarlarda buraya gelebilir dün çok geldi çünkü faydası olacagına inanıyorum
not:kardeşimin haberi yok.ablası olarak ona yardımcı olmak için burdayım
okadar değil ama benımle dalga geçmeniz için yazmadım dalga geçilecek çok sey var insaların sıkıntısı dalga konusu olamaz insan vasfı tasıyanaEsra Erola başvursan daha iyi bir netice alırsın kanımca
yok dalga geçmiyorum sadece bir öneride bulundumokadar değil ama benımle dalga geçmeniz için yazmadım dalga geçilecek çok sey var insaların sıkıntısı dalga konusu olamaz insan vasfı tasıyana
kızlardan da erkeklerden de evlenmek isteyen çok burda tanısanlar çıkabilir,dun actıgım konuya cok bekar kız yazdı,onlarada uzuldumaynı derdi olanlar yardım eder derken bir türlü evlenemeyen erkek bekar tanıdığı olanlar mı
peki ozaman kapatıyım konuyu aslında olablılırdı kardesım oyle bişey yapmazYok artık bak söyle kardeşine memurlar .nette es arayan birsürü devlet memuru var ordan bulsun yada birsürü evlilik sitesi var burda olurmu hiç ya kadınlar kulübü site adı üstünde
:)))))Ya üzülecek ne var herkes evlenmek zorunda mı? yapmayın haberi de yok.ne diyeceksiniz netten koca buldum sana mı
evet güvenli değil hatta banada güven duymaz bunu okuyan evleneceği varsa evlenmez ama duygusallık çöktu ustume napim anlayın sızde biraz caımHiç güvenli degil bu yaptığınız.
Anlıyorum kardeşinin durumunu. Ama bence bu şekilde daha riskli bir işe sokuyorsun kardesini.evet güvenli değil hatta banada güven duymaz bunu okuyan evleneceği varsa evlenmez ama duygusallık çöktu ustume napim anlayın sızde biraz caım
şu aşamada bu benım tercıhım olarak dusunun mesela ona sonra söylerımAnlıyorum kardeşinin durumunu. Ama bence bu şekilde daha riskli bir işe sokuyorsun kardesini.
Üstelik haberi yok. Once ona danışmalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?