Cesaretinizi nasil toplardiniz?

rd_violin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
14
0
Kizlar sorun ailevi. Daha cok annemi kapsiyor. Hemen konuya girmek istiyorun annemin problemi kendi dogrularindan vazgecmemesi ke.dine hata payi birakmamasi. En ufak bir durumda "ben senin ne dusundugunu biliyorum. Aklindan gecenleri biliyorum. Sen bile farkinda degilsin ama ben biliyorum." Gibi seyler soyluyor ve bildigini zannettigi seyler oyle yanlis oyle uydurma seyler ki... inanin usansim artik hic bi cikis noktam yok gibi hissediyorum. Normal bi tartismamiz olmuyo asla.o surekli benim kotu yanlarimi igrenc sekillerde bana soyluyor kalbimi kiriyor agir laflar ediyor ama ben asla onunla ilgili dusuncelerimi onun yanlislarini soyleyemiyorum. Artik icime atip kendimi uzmektense anlatiyim o da bilsin istiyorum ama cesaretm.yok iste kizacak alinacak kusecek kahredecek yine abuk sabuk seyler kurup kafasinda kendini aptalca bir psikolejiye sokacak ama artik bazi seyleri bikmesi lazim beni bukafar yiprattigini ogrenmesi lazim napicam ben :KK43:(( bi de o bana kustugunde hep bi korku olusuyo bende sanki hayatin bi anlami yokmus gibi hissediyorum olmek istiyorum annemle kusunce... cocuklugumdan beri olan bi sey bu annem ile bi problem oldugunda hep bi korku hissediyorum ya da nebileyim olsem keske falan diyorum. Nolur bana bibfikir verin

Hani filmlerde veya dizilerde şey sahneler olur ya, iki kişi bağır çağır kavga ederken bütün pislikleri ortaya dökerler, karşılıklı iyice bi deşarj olurlar ve ikisi de bitirdiği anda bi bakışırlar, sonra sarılırlar ve bu onlar için bi kırılma noktası olmuştur, artık bişeyleri aşmıştırlar falan.
Şehir efsanesi de olabilir ama bi denemek lazım.

K
Hani filmlerde veya dizilerde şey sahneler olur ya, iki kişi bağır çağır kavga ederken bütün pislikleri ortaya dökerler, karşılıklı iyice bi deşarj olurlar ve ikisi de bitirdiği anda bi bakışırlar, sonra sarılırlar ve bu onlar için bi kırılma noktası olmuştur, artık bişeyleri aşmıştırlar falan.
Şehir efsanesi de olabilir ama bi denemek lazım.
Keske oyle olabilse canm ama tartisma esnasinda o kadar haksiz lafa karsi bogazima dugumlenip kaliyo her set o da firsat bilip ustuste siraliyo yada ben zaten coktan aglamaya baslamis oluyorum :KK43: :KK43:

K

Keske oyle olabilse canm ama tartisma esnasinda o kadar haksiz lafa karsi bogazima dugumlenip kaliyo her set o da firsat bilip ustuste siraliyo yada ben zaten coktan aglamaya baslamis oluyorum :KK43: :KK43:
Sinirlerin yıpranmış, eğer mümkünse bir terapiste falan gidebilsen, sana hayli faydası olur.
Gidemiyorsan dasorun değil, sinirlerini ve duygularını kontrol etmeyi öğrenmen gerek. Ağlamaman gereken yerlerde ağlamamayı becerebilmen gerek. Bunun için biraz daha sert bi mizaç ve soğuk kanlı olmak gerekiyor. yalnız kaldığın zamanlarda konuşmalarının provasını yaparak çalış, kendini sıkı durmaya motive et kendi kendine konuşarak.
Hakkını savunmayı öğrenmen gerek.

anneler genelde bisyleri kotulugumuz için soylemeselerde yinede kırıcı olabiliyorlar. aynı senin gibi hissediyorum bende, küs kaldığımızda kendimi kötü hissederdim.küçükken annemden çok dayak yerdim kafam kiriklarla dolu ama yinede anneme çok düşkünüm o ise belli etmez :)

Annen sana psikolojik siddet uyguluyor.
Bence annene uzun bir mektup yaz icinden gecenleri onun sana öyle davrandiginda hissettiklerini vs ..
Sonra ver okusun. Sen hem rahatlamis olacaksin hem annene söyleyemediklerini söylemis olacaksin böylelikle..

X