Kizlar sorun ailevi. Daha cok annemi kapsiyor. Hemen konuya girmek istiyorun annemin problemi kendi dogrularindan vazgecmemesi ke.dine hata payi birakmamasi. En ufak bir durumda "ben senin ne dusundugunu biliyorum. Aklindan gecenleri biliyorum. Sen bile farkinda degilsin ama ben biliyorum." Gibi seyler soyluyor ve bildigini zannettigi seyler oyle yanlis oyle uydurma seyler ki... inanin usansim artik hic bi cikis noktam yok gibi hissediyorum. Normal bi tartismamiz olmuyo asla.o surekli benim kotu yanlarimi igrenc sekillerde bana soyluyor kalbimi kiriyor agir laflar ediyor ama ben asla onunla ilgili dusuncelerimi onun yanlislarini soyleyemiyorum. Artik icime atip kendimi uzmektense anlatiyim o da bilsin istiyorum ama cesaretm.yok iste kizacak alinacak kusecek kahredecek yine abuk sabuk seyler kurup kafasinda kendini aptalca bir psikolejiye sokacak ama artik bazi seyleri bikmesi lazim beni bukafar yiprattigini ogrenmesi lazim napicam ben (( bi de o bana kustugunde hep bi korku olusuyo bende sanki hayatin bi anlami yokmus gibi hissediyorum olmek istiyorum annemle kusunce... cocuklugumdan beri olan bi sey bu annem ile bi problem oldugunda hep bi korku hissediyorum ya da nebileyim olsem keske falan diyorum. Nolur bana bibfikir verin