- Konu Sahibi biluribinn
Merhaba.. ben 23 yasindayim esim 24. 8 aylik bir oglum var. Esim biz cikarken eski kiz arkadaslariyla gorustugunu yakalamistim fakat affettim ve zaman gecti 2011 de evlendik . Hersey guzeldi bir sure.Evlendikten sonra ben 11 haftalik hamileyken evde gene internette tanisma iliski sitelerine uye oldugunu gordum . Ve durumunu da ayri yasiyor yapmis ... bunu da hamile olduhum icin sineye cektim .. ve oglumuz dogdu 8 aylik suan . 2 hafta once eski mahallelerinden bir kizla ben nobette oldugum gunlerde telefonda gorustugunu ve msjlastigini yakaladim ayrintilarindan .artik gururumu hice saydim oglum icin sonkez dedim affettim daha toparlanmadik bile ki zaten toparlanmak icin cok da ozendigi soylenemez .. ve gecen gun eve geldim nobetten cikip. Esim de izinliydi . Gittim yatip ugudum 2 3 st sonra kalktim .. esim salonun ortasinda bilgisayari acmis p. Film izliyor ve anlayin iste ... yani ben karsi odada uyurken .. esiyken ... kendimi o kadar eksik hissettim ki. Aklinda hayalinde baska bir kadin oldugunu dusunuyorum ve sanirim disaridan gozunu alamayacagim . Simdi ustune bu son olayida gorunce artik duzeltelim demeye yuzu kalmadi .bikac gundur ayri yatiyoruz. Ama ben ne yapacagimi bilmiyorum aslinda belli ama beni aliskanlik korkutuyor sanirim .. aklim allak bullak .. ve cok uzaklastim . Hem de cok... siz olsaniz ne yapardiniz ?..