• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cesaretsiz ve kararsizim :(

biluribinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
6
1
36
İstanbul
Merhaba.. ben 23 yasindayim esim 24. 8 aylik bir oglum var. Esim biz cikarken eski kiz arkadaslariyla gorustugunu yakalamistim fakat affettim ve zaman gecti 2011 de evlendik . Hersey guzeldi bir sure.Evlendikten sonra ben 11 haftalik hamileyken evde gene internette tanisma iliski sitelerine uye oldugunu gordum . Ve durumunu da ayri yasiyor yapmis ... bunu da hamile olduhum icin sineye cektim .. ve oglumuz dogdu 8 aylik suan . 2 hafta once eski mahallelerinden bir kizla ben nobette oldugum gunlerde telefonda gorustugunu ve msjlastigini yakaladim ayrintilarindan .artik gururumu hice saydim oglum icin sonkez dedim affettim daha toparlanmadik bile ki zaten toparlanmak icin cok da ozendigi soylenemez .. ve gecen gun eve geldim nobetten cikip. Esim de izinliydi . Gittim yatip ugudum 2 3 st sonra kalktim .. esim salonun ortasinda bilgisayari acmis p. Film izliyor ve anlayin iste ... yani ben karsi odada uyurken .. esiyken ... kendimi o kadar eksik hissettim ki. Aklinda hayalinde baska bir kadin oldugunu dusunuyorum ve sanirim disaridan gozunu alamayacagim . Simdi ustune bu son olayida gorunce artik duzeltelim demeye yuzu kalmadi .bikac gundur ayri yatiyoruz. Ama ben ne yapacagimi bilmiyorum aslinda belli ama beni aliskanlik korkutuyor sanirim .. aklim allak bullak .. ve cok uzaklastim . Hem de cok... siz olsaniz ne yapardiniz ?..

Merhaba.. ben 23 yasindayim esim 24. 8 aylik bir oglum var. Esim biz cikarken eski kiz arkadaslariyla gorustugunu yakalamistim fakat affettim ve zaman gecti 2011 de evlendik . Hersey guzeldi bir sure.Evlendikten sonra ben 11 haftalik hamileyken evde gene internette tanisma iliski sitelerine uye oldugunu gordum . Ve durumunu da ayri yasiyor yapmis ... bunu da hamile olduhum icin sineye cektim .. ve oglumuz dogdu 8 aylik suan . 2 hafta once eski mahallelerinden bir kizla ben nobette oldugum gunlerde telefonda gorustugunu ve msjlastigini yakaladim ayrintilarindan .artik gururumu hice saydim oglum icin sonkez dedim affettim daha toparlanmadik bile ki zaten toparlanmak icin cok da ozendigi soylenemez .. ve gecen gun eve geldim nobetten cikip. Esim de izinliydi . Gittim yatip ugudum 2 3 st sonra kalktim .. esim salonun ortasinda bilgisayari acmis p. Film izliyor ve anlayin iste ... yani ben karsi odada uyurken .. esiyken ... kendimi o kadar eksik hissettim ki. Aklinda hayalinde baska bir kadin oldugunu dusunuyorum ve sanirim disaridan gozunu alamayacagim . Simdi ustune bu son olayida gorunce artik duzeltelim demeye yuzu kalmadi .bikac gundur ayri yatiyoruz. Ama ben ne yapacagimi bilmiyorum aslinda belli ama beni aliskanlik korkutuyor sanirim .. aklim allak bullak .. ve cok uzaklastim . Hem de cok... siz olsaniz ne yapardiniz ?..

Canım herkes yaşadığını bilir ama sen onun için daha ne kadar Kadınlık gururunu ayaklar altına alacaksın o hiç değişmeyecek böyleleri değişmez Oğlun büyüyecek örnek olmasada babasının bu davranışları onun bütün hayati ilişkilerini etkileyecek Üstelik anladığım kadarıyla çalışıyorsunda ayaklarının üzerinde durabilirsin Çokta çabalamıyor diyorsun peki sen çok çabalamamışsın...
Evlat varken ayrılmak zordur eminim Ama inan o değişmeyecek bu evlilikte yıpranan oğlun ve sen olacaksın Ne olur kendini düşün ayakta kal çabala ama sana değer vermeyen insanada değer verme
Sen elinden geleni yapmışsın

Ne yapabilirsin ki, Hic bisey ....
Yapilmasi gerekenleri yapmissin , daha fazla ödün verme.

Aldatmaya meyilli bir Adam , affederek zaten hic iyi yapmamissin aldatan insani birkez affetin mi,
gerisi mutlaka gelir...

Ogljm icin katlanayim deme sakin , Aile ici huzur saygi sevgi
Olmadimi oyle bir evde , cocukta kesinlikle buyutmeye karsiyim....

Esinle konusup halledebilecegin bir konuda.yok...
Anladigim kadariyla calisiyosun , kendi ayaklarinun
Ustune durabiliyosun....

Oyle bir adamlada daha fazla kalma bence , yinede karar s3nin tabiki... yasadigini sen bilirsin ...
ortaminj sen iyi biliyosun.... kendin icin en iyi karari sen vermelisi ...

Tek korkum bundan sonrasi .. sanirim yapmam gereken cesaretimi toplamak . Oglumu birkac ay anneme gonderip lojmana cikip para biriktirmeyi dusunuyorum . Ancak ona o zaman guzel bir sekilde bakip buyutebilirim . Biraz da oglumdan ayrilik beni uzuyor hic ayri kalmadim . Ama bizim icin birikim yapmam gerekiyor..

Ne yapabilirsin ki, Hic bisey ....
Yapilmasi gerekenleri yapmissin , daha fazla ödün verme.

Aldatmaya meyilli bir Adam , affederek zaten hic iyi yapmamissin aldatan insani birkez affetin mi,
gerisi mutlaka gelir...

Ogljm icin katlanayim deme sakin , Aile ici huzur saygi sevgi
Olmadimi oyle bir evde , cocukta kesinlikle buyutmeye karsiyim....

Esinle konusup halledebilecegin bir konuda.yok...
Anladigim kadariyla calisiyosun , kendi ayaklarinun
Ustune durabiliyosun....

Oyle bir adamlada daha fazla kalma bence , yinede karar s3nin tabiki... yasadigini sen bilirsin ...
ortaminj sen iyi biliyosun.... kendin icin en iyi karari sen vermelisi ...

Evet yapmam gereken belli .. hep ben de babasiz buyudugum icin oglumu oyle buyutmek istemedim .. ama yapacak birsey yok sanirim . Omrumu boyle heba etmek olmaz... eger ayrilmazsam gene birkac sene sonra psikolojisi bozulmus bir anne yetistirecek bu cocugu .. Allahim herseyin hayirlisini nasip etsin .

oncelıkle allah kolaylık ve sabır versin demekkı sevgılısı olan dusunucek affetsemmı bu ınsan degısırmı dıye ama goruoruzkı degısmıyor ve affetmeyede degmıyor sonra uzulen bız oluyoruz. keske sevgılıyken ayrılsaydınız zaten aldatılma sınyallerı almışsınız.

olan olmus artk ogluna ve gelecegıne yonlen onun mutlulugu ıcın calıs yüksel . bı kadın canı yandıgında gercekten dagları bıle delebilir. sen yapabilirsin cesaretını topla.

oncelıkle allah kolaylık ve sabır versin demekkı sevgılısı olan dusunucek affetsemmı bu ınsan degısırmı dıye ama goruoruzkı degısmıyor ve affetmeyede degmıyor sonra uzulen bız oluyoruz. keske sevgılıyken ayrılsaydınız zaten aldatılma sınyallerı almışsınız.

olan olmus artk ogluna ve gelecegıne yonlen onun mutlulugu ıcın calıs yüksel . bı kadın canı yandıgında gercekten dagları bıle delebilir. sen yapabilirsin cesaretını topla.

Evet yapacak birsey kalmadi . Asicam bu durumu . Simdi keske diyorum keske ayrilsaydim ama insan sevginin golgesinde kor oluyor :(

Back
X