• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesaretsizim...!

gulmetre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
264
2
96
35
Eskişehir
oof içim karardı sıkıldım bağırmak istiyorum boğazımda düğümlendi bişey.. sesimi çıkaramıyorum.. Cesaretsizm 0 cesaretim.. her işte cesaretim yok tıkanıp kalıyorum korkuyorum elimden bişi gelmiyor:S hep gerri adım atıyorum ileri koşamıyorum.. şuan bile almam gereken bi karar var ve ben cesaret edip sonlandıramıyorum.. niye böyle oldum nasıl cesaretim gelcek mafoldumben senağlama

bazen senin durumuna bende düşüyorum söylemek istediklerimi cesaret edip söyleyemiyorum aslında çok konuşkan biriyim ama ciddi konuşarda tıkanıp kalıyorum...mesela patronumla ciddi bi mesele konuşmak istiyorum ama cesaret edemiyorum :) derdini biraz açarsan belki yardımcı olurum canım:hulya:

biten bir ilişkim var aslında ama tam bitti denelemiyor.. önceden çok denedim hep sorunlarla bana geri döndu ya ailesi aradı ya tehtt etti beni..şuanda da bitrmek istiyorum ama korkuorum gene aynı şeylerin olmasında yemin etti sözler verdi ama cesaret edemiyorum "bitti" kelimesini kullanamıorum artık tmm diyip gidemiyorum korkuom...:S

biten bir ilişkim var aslında ama tam bitti denelemiyor.. önceden çok denedim hep sorunlarla bana geri döndu ya ailesi aradı ya tehtt etti beni..şuanda da bitrmek istiyorum ama korkuorum gene aynı şeylerin olmasında yemin etti sözler verdi ama cesaret edemiyorum "bitti" kelimesini kullanamıorum artık tmm diyip gidemiyorum korkuom...:S

Zaten sizi tehditle yanında tutmaya çalışan adam ne hayır gelir ki?
Korkulacak bişey yok aslında ama çok korkuyorsanız savcılığa verin derim...
Ailenizden destek alın...
Tüm iletişim adreslerinizi ve numaralarını değiştirin...

canım çok güzel demişssinde öle olmadı işte ben iş çirkimleşmesin diye uğraşıyorum hep.. Güzellikle bitrme çabasındayım ama yerimde sayıyorum :S/I]

canım çok güzel demişssinde öle olmadı işte ben iş çirkimleşmesin diye uğraşıyorum hep.. Güzellikle bitrme çabasındayım ama yerimde sayıyorum :S/I]

Güzellikten anlasaydı zaten buraya gelip konu açmazdınız di mi?
Demek ki farklı bir yöntem uygulamanın zamanı geldi..
Aileye,savcılığa haber vermek vs. gibi..
Ama yok yapmıcam diyorsanız siz bilirsiniz...

kararın ne olmadığından cesaret edemiyorsun. belki de düzelmesini bekliyorsun ufak da olsa bir umutla... belki de yalnız kalma korkusu...

bu ümidin tamamen tükendiğinde ancak cesaret edersin

kararın ne olmadığından cesaret edemiyorsun. belki de düzelmesini bekliyorsun ufak da olsa bir umutla... belki de yalnız kalma korkusu...

bu ümidin tamamen tükendiğinde ancak cesaret edersin

haklı olabilrsin yalnız kalma korkusu sanırım.. bu yüzden de cesaret edemiyorum...mafoldumben

yalnız kalmak mı o adamla devam etmek mi?

birini seçmen gerekiyor

uzaklaş bir müddet çevrenden,mümkünse tek başına kafanı topla ve cesaretini süprizzzzz

uzaklaşıp sakin düşünmek en sağlıklısı ama sonucum belli onunla beraber olmaktansa yalnızlıktan ölürüm benim için daha iiyi.. Elinde sonunda olcak Bitcek...Aslında Kaçarak sorunu erteliyorum.. Bir an önce yüzleşmem gerek!! alsanaalsanasmile

Aslında sorunuzun cevabını son mesajınızda kendiniz vermişsizin.
Evet bir an önce harekete geçmeniz gerekiyor.

bu adam hakkında aileniz ne düşünüyor?
sizi üzdüğünü görüp ses çıkarmıyorlar mı?

neden bu kadar bağımlısınız ona?
tehdit etmiş sizi.siz hala güzelce ayrılayım derdinde misiniz?
güzelce ayrılınca arkadaş gibi görüşecekmisiniz?
bence ilk önce kafanızda bitirin.
gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Cesaretsizim çünkü korkuyorum.
Mantık basit insan korktuğu şeye cesaret edemez.
Korku illa ki bildiğimiz korku olmayabilir.Göze alamamak,gözümüzde büyütmek gibi...

Sizde bu insandan ayrılmak için neden korktuğunuzu yani;
neleri göze alamadığınızı neleri gözünüzde büyüttüğünüzü yazın bir kağıda.
Sonra okuyun,yüksek sesle.
Bakalım yüzleşmeniz gereken ne varmış.

Back
X