- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
İyileşmis iki yırtık esner bunlar tamamen açılır kanamaz demisti kanayabilir tabi ama o riski alma korkuosan dedi tabi benim ürkek gozuyasli halimi görünce nekdr korktuğumu anlamış olsa gerek( yakın zaman olsa üstüste kanardi ama yıllar geçmiş bilemiirm falan dedi.buarada operasyondan snra kontrole gttm ben de ibs barsak sendromu ve hemoroid vardı aşırı derecede kabiz oluyordum doktora bu durumu söyledim bana eurocarbon diye bi hap vermişti kadin dogumcu sonra bu hap beni ishal yaptı aşırı derecede zayıflatti birden bire kabizda olmuyordum bidaha ama nikah işlemleri için aile hekimi birtakım evraklar istedi.o evraklar içinde ciğer filmi vardı cigerlerimde leke çıktı aile hekimine filmi gösterdgmde kullandgn bir ilaç varmi dedi bende söyledim dedim kabizlik için bunu kullanıyorum doktor dedi delimisin sen o iyi bir ilaç deil o piyasada kalmadı bile bırak onu kabizlik için başka ilacmi bulamadın e tabi nisanlimda yanımdaydi kötü oldum...sonra kontrole gidince dedim böyle böyle siz esneme olmasın kabiz olma diye bana operasyondan sonra bu ilacı verdiniz ama aile hekimi durumu bilmediği için kabizlik için bu ilacı kullanman akıl karı değil dedi dedim bozuldu kızdı her doktorun dediğine inanmamk lazim herkese bundan veriyoruz diye.sonra bak ışte ilacı birakmissin kabizliktan esnemis akintinda cok var patolojik değil ama kan gozukmeyebilir esnemiste zTen falan dedi yeniden son bir dikiş atayım dedi ben istemedim dedim artık kaldiramam psikolojik olarak bunu ki ben flep yaptırdım kalıcı olsun diye sonanda gecici dikiş attircaksam niye onu oldumki dedim .bide beni muayene çok zor ediyrodu anca ikinarak eliyle dokunamiyordu fazla kendimi kasiyordum vajinismusdan dolayi..anca bayilarak olmam lazımdı istemedim ki işten öğlene kadar izin alıp gelmiştim artık gozumu kararttim ve olmadım 400tl ver narkoz al yapayım gene yoksa sen duramazsin dedi.sonra ben çıkmadan odasına uğradım kalcani kaldirirsan ilişki esnasında kan az da olsa gelir görürsün dedi bende artık kadere bıraktim dedim öyle yani..ama benim nekadar aci çektigimi biliyordu birkere görüşmeye gttm sonra kredi çekip operasyona ucuncusude kontrole...ama ilk ılkay vajinismusken okadar denemeye kan gelmedi sonra psikologun verdiği parmak egzersizleriyle esnedigi icinmi yoksa olmayacgndanmi bilmiorum eşimle ikikere tam anlamıyla ilişkiye girdiğim halde yine kan gelmedi aradan birjafta gecti üçüncü ilişkide kan geldi ..dikistenmi kendi yapisindnmi bilemiyorum ama doktorun demesi ilk ilişkide kan gelecek demesiydi ama o olmadı
( Biliyorum bunları unutmam lazim ama bu konuları duyunca çok şaşırıyorum kendimle karsilastiriyorum.6ay bozulmamış mesela ablanizin öyle yani...
ahh cnmmm
yazılarından ne kadar kötü etkilendiğin belli..
bisikletten düşmüştün o konu sahibi sen miydin yoksa senin sorunun neydi bilmiyorum keşke eş adayına açıklasaydın inanmazmıydı ki???
tam bilmiyorum konunu,