• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cesit cesit hayatlar ve yapilan rahatsiz edici yorumlar

İyileşmis iki yırtık esner bunlar tamamen açılır kanamaz demisti kanayabilir tabi ama o riski alma korkuosan dedi tabi benim ürkek gozuyasli halimi görünce nekdr korktuğumu anlamış olsa gerek:(( yakın zaman olsa üstüste kanardi ama yıllar geçmiş bilemiirm falan dedi.buarada operasyondan snra kontrole gttm ben de ibs barsak sendromu ve hemoroid vardı aşırı derecede kabiz oluyordum doktora bu durumu söyledim bana eurocarbon diye bi hap vermişti kadin dogumcu sonra bu hap beni ishal yaptı aşırı derecede zayıflatti birden bire kabizda olmuyordum bidaha ama nikah işlemleri için aile hekimi birtakım evraklar istedi.o evraklar içinde ciğer filmi vardı cigerlerimde leke çıktı aile hekimine filmi gösterdgmde kullandgn bir ilaç varmi dedi bende söyledim dedim kabizlik için bunu kullanıyorum doktor dedi delimisin sen o iyi bir ilaç deil o piyasada kalmadı bile bırak onu kabizlik için başka ilacmi bulamadın e tabi nisanlimda yanımdaydi kötü oldum...sonra kontrole gidince dedim böyle böyle siz esneme olmasın kabiz olma diye bana operasyondan sonra bu ilacı verdiniz ama aile hekimi durumu bilmediği için kabizlik için bu ilacı kullanman akıl karı değil dedi dedim bozuldu kızdı her doktorun dediğine inanmamk lazim herkese bundan veriyoruz diye.sonra bak ışte ilacı birakmissin kabizliktan esnemis akintinda cok var patolojik değil ama kan gozukmeyebilir esnemiste zTen falan dedi yeniden son bir dikiş atayım dedi ben istemedim dedim artık kaldiramam psikolojik olarak bunu ki ben flep yaptırdım kalıcı olsun diye sonanda gecici dikiş attircaksam niye onu oldumki dedim .bide beni muayene çok zor ediyrodu anca ikinarak eliyle dokunamiyordu fazla kendimi kasiyordum vajinismusdan dolayi..anca bayilarak olmam lazımdı istemedim ki işten öğlene kadar izin alıp gelmiştim artık gozumu kararttim ve olmadım 400tl ver narkoz al yapayım gene yoksa sen duramazsin dedi.sonra ben çıkmadan odasına uğradım kalcani kaldirirsan ilişki esnasında kan az da olsa gelir görürsün dedi bende artık kadere bıraktim dedim öyle yani..ama benim nekadar aci çektigimi biliyordu birkere görüşmeye gttm sonra kredi çekip operasyona ucuncusude kontrole...ama ilk ılkay vajinismusken okadar denemeye kan gelmedi sonra psikologun verdiği parmak egzersizleriyle esnedigi icinmi yoksa olmayacgndanmi bilmiorum eşimle ikikere tam anlamıyla ilişkiye girdiğim halde yine kan gelmedi aradan birjafta gecti üçüncü ilişkide kan geldi ..dikistenmi kendi yapisindnmi bilemiyorum ama doktorun demesi ilk ilişkide kan gelecek demesiydi ama o olmadı :(( Biliyorum bunları unutmam lazim ama bu konuları duyunca çok şaşırıyorum kendimle karsilastiriyorum.6ay bozulmamış mesela ablanizin öyle yani...

ahh cnmmm
yazılarından ne kadar kötü etkilendiğin belli..
bisikletten düşmüştün o konu sahibi sen miydin yoksa senin sorunun neydi bilmiyorum keşke eş adayına açıklasaydın inanmazmıydı ki???
tam bilmiyorum konunu,

Bakın ne güzel evliliğinizi yoluna koymuşsunuz, bebek bekliyorsunuz artık bunları düşünün bence. Geçmişi unutun. Konularınızı az çok biliyorum. Siz tam ilişkiye girmemişsiniz, sizin çaresiz hâlinizi gören doktor da ne olur ne olmaz deyip dikiş atmış. Bilmiyorsunuz ki onlar için 5 tl alsalar bile kar. Çok sıkıntı yaşamışsınız ve bitmiş. Ne kadar şanslısınız ki bitmiş. Benimse hala çekecek çilem var. Stresten PKO oldum belki çocuğum bile olmayacak, balayından sonra dolguları temizletmek için ameliyat olmam gerekiyor of ki of. Sizin yerinizde olsaydım keşke ;(

Ahh canım ışte arada aklıma geliyor işte üzülüyorum neden benim başıma böyle bişey geldi diye bebek surecide çok uzun bi dogsa eminim kafamdaki düşünceler bukadar yoğun olmayacak herşeyden bukadar etkilenmeyeceğim.bende kendim için diyorum keşke baskasinn yerinde olsam ama anladimki nankörlük ediyorum allah bana evlat sahibi olabilme ihtimalini verdi insallah 19gun sonra kucağıma alacağım.Allah yardımcınız olsun insallah bebeginiz skntisiz bisekilde olur Allah sifa versin hastaliginizada.moral verdiniz teşekkürler..insallah herşey iyi 'olacak

ahh cnmmm
yazılarından ne kadar kötü etkilendiğin belli..
bisikletten düşmüştün o konu sahibi sen miydin yoksa senin sorunun neydi bilmiyorum keşke eş adayına açıklasaydın inanmazmıydı ki???
tam bilmiyorum konunu,

15yasinda bisikletten düştüm ve kan geldi ama bisikletten düşüp zarar göreceğini düşünmüyorum açıkçası Birhafta falan sürdü sonra adet oldum tabi ozaman adet tarihi takip etmeyi falan bilmedgim için adete yormuştum ama benim psikolojimi bozan olay başkaydı cnm konularimda var 18yasinda bir hata yaptim onunla alakali.keşke eşime aciklayabilecegim bişey olabilseydi :(

15yasinda bisikletten düştüm ve kan geldi ama bisikletten düşüp zarar göreceğini düşünmüyorum açıkçası Birhafta falan sürdü sonra adet oldum tabi ozaman adet tarihi takip etmeyi falan bilmedgim için adete yormuştum ama benim psikolojimi bozan olay başkaydı cnm konularimda var 18yasinda bir hata yaptim onunla alakali.keşke eşime aciklayabilecegim bişey olabilseydi :(

anladım cnm..
hatalar insanlar için (sen hata dedin diye öyle dedim)
Allah bebeişine zeval vermesin :49:

r..insallah herşey iyi 'olacak

İşte çözüm bu. Ne zaman geçmişinizle ilgili kötü bir şey hatırlarsanız, gözlerinizi kapatın ve her şey daha iyi olacak deyin. Göreceksiniz her şey gerçekten güzel olacak. Bu konu sizde takıntı yapmış, ben kalben evlenmeden önce bakire olduğunuza inanıyorum, siz de inanın. Ne kadar şanslısınız hayat size her şeye yeniden başlamak için şans veriyor, bunu da vesveselerle heba etmeyin, mutluluğun ve bebişin keyfini çıkarın.

Evet canım bir hataydı..amin canım Allahrazaolsun Sanada hayırlı sağlıklı evlat versin istediğin zamanda

benim kuzum geliyor teyzesi :1:
az kaldı inşallah Allah cümlemizinkini bağışlasın..kaç haftaıksın sen??

İşte çözüm bu. Ne zaman geçmişinizle ilgili kötü bir şey hatırlarsanız, gözlerinizi kapatın ve her şey daha iyi olacak deyin. Göreceksiniz her şey gerçekten güzel olacak. Bu konu sizde takıntı yapmış, ben kalben evlenmeden önce bakire olduğunuza inanıyorum, siz de inanın. Ne kadar şanslısınız hayat size her şeye yeniden başlamak için şans veriyor, bunu da vesveselerle heba etmeyin, mutluluğun ve bebişin keyfini çıkarın.

Evet psikolojimi bozdu etrafımda paylasabilcgm bi arkadasimvardi oda bsey olmamış dedi ki korkudan tam olarak olmadgi için doktora ozmnda gtmedim yllarcada bilemedim snra içimdeki şüpheyle gttm birdenbire bunlar olunca travma oldu rüyalarımdafalan..bbelkide sayiklamisdr eşimin yanında çünkü defalarca doktoru sekreterini kabusu gordum :(( bebisim dogsunda insallah herşey gecicek .hamilelik çok uzun ya zaman gecmiyor :(( doğumdan sonra burda paylaşacağım sonunda kucağıma aldım diye burda bana okadar çok destek olan oldu ki hepsidebebegin olunca unutucaksin dedi ..herkese sizin araciliginizla bidaha tteşekkür etmek isterim.

37+2 yim ben canım.19 gün var 40hafta olmasına.senin nekadar ay saglcakla kucağına al insallah kız mi erkekmj ve isim buldunzmu

benimde geçmişten gelen travmam var cnm...
biliyorum senin için zor ama güçlü olmak zorundayız...
zayıflar her zaman kaybeder....
Allaha güven sığın ve unutmaya çalış...
benimki yenisana göre 20 . haftalardayım ben,maşşallah sen bitirmek üzeresin..
erkek benim ki ve adı henüz belli değil :1:
seninki de erkek sanırsam

benimde geçmişten gelen travmam var cnm...
biliyorum senin için zor ama güçlü olmak zorundayız...
zayıflar her zaman kaybeder....
Allaha güven sığın ve unutmaya çalış...
benimki yenisana göre 20 . haftalardayım ben,maşşallah sen bitirmek üzeresin..
erkek benim ki ve adı henüz belli değil :1:
seninki de erkek sanırsam

Evett güçlü olmazsak çok daha zor bu hayat..Allah bizi affetsn hatalarımızi travmalarimizi evlatlarimizin yüzü suyu hürmetine affetsn İnsalah..ewt benm az kaldı ama zaman Gecmio erkek cnm benimde ya mete ya ali olcak esim mete ben ali ıstiyorumm

Evett güçlü olmazsak çok daha zor bu hayat..Allah bizi affetsn hatalarımızi travmalarimizi evlatlarimizin yüzü suyu hürmetine affetsn İnsalah..ewt benm az kaldı ama zaman Gecmio erkek cnm benimde ya mete ya ali olcak esim mete ben ali ıstiyorumm

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
mete ali olur o zaman büyük ihtimal :)))

Aminn cnm allahrazaolsun seninde Ayni şekilde..iki isim koymayada karşı eşim sünnet aslında ama :(

iki miki benimkinin hiç ismi yok daha :1:
kızılderililer gibi bir kahramanlık yaparsa koyacak eşim galiba :9:

Bende konuyu açma sebebinizi anlayamadım açıkçası.

Etrafta böyle şeylerin konuşulmasını nasıl yadırgadığınızı belirtmek istemişsiniz ama o etrafta konuşanlar gibi sizde merakınıza yenik düşmüşsünüz ki, ''madem birkşkte olmamışlar niye kızlık parası alıyor'' diyede soruyorsunuz.

Evet bunların sağda solda konuşulması hoş değil, mahremiyet ama mevzu mahkemeye yansıyınca mahremiyet falan kalmıyor ne yazık ki.
Bende pek çok benzr konuya şahit oldum çevremde.

eskiden ayıplar vardı,utanmalar vardı.şimdi her şey söz de modernlik adı altında meşru haline geldi.
bu ve buna benzer şeyleri duymak artık şaşırtmıyor beni artık.herkesin gözleri ve dili başkalarının evinde geziyor.:ssz:
ee bir de buna fırsat verenler tabi.

Bende bazen kendimi ,yle düşünürken buluyorum sonra şu eski istanbul fimlere ve sokaktaki insanlara bakınca kadınların etek boyu ne kadar kısaymış kıyafetleri ne kadar şık şimdl ise peçeyle gezen ve kapalı çok çoğunlukta
eskiden ayıplar vardı,utanmalar vardı.şimdi her şey söz de modernlik adı altında meşru haline geldi.
bu ve buna benzer şeyleri duymak artık şaşırtmıyor beni artık.herkesin gözleri ve dili başkalarının evinde geziyor.:ssz:
ee bir de buna fırsat verenler tabi.

Bende bazen kendimi ,öyle düşünürken buluyorum sonra şu eski istanbul fimlere ve sokaktaki insanlara bakınca kadınların etek boyu ne kadar kısaymış kıyafetleri ne kadar şık şimdl ise peçeyle gezen ve kapalı çok çoğunlukta

bahsettiğim ayıbın kılık kıyafetle alakası yok ema.ister kapalı ister açık olsun o duygulardan yoksunuz.
yine eski türk filmlerinde kadınlar ya da erkekler birbirlerinin gözlerine utaraka bakarken daha güzel yaşanıyordu her şey.
şimdi her şey ortada ama samimiyetsizlik,yalan,riya ayyuka çıkmış.

Eski filmler masun iyi olanlar ben artık amerikan filmlerini lzlemiyorum çok ahlaksızlar önce yatak sonra tanışma bıktım şu amerikan kültüründen ,evet kapalılar .çogaldı ama ahlaksızlar azalmadı şu .....ya girenlerden Türkiye'den rekor kırıyormuş çocuk .....suna girenlerde TOrk polisi epey tutuklamış tıkladığın an zaten hapistesi kapına polis geliyor ,sanırım insan ilişkilerin zayıflamasından ve bina Zinaya kesti yüksek yüksek apartmanlar
bahsettiğim ayıbın kılık kıyafetle alakası yok ema.ister kapalı ister açık olsun o duygulardan yoksunuz.
yine eski türk filmlerinde kadınlar ya da erkekler birbirlerinin gözlerine utaraka bakarken daha güzel yaşanıyordu her şey.
şimdi her şey ortada ama samimiyetsizlik,yalan,riya ayyuka çıkmış.

Eski filmler masun iyi olanlar ben artık amerikan filmlerini lzlemiyorum çok ahlaksızlar önce yatak sonra tanışma bıktım şu amerikan kültüründen ,evet kapalılar .çogaldı ama ahlaksızlar azalmadı şu .....ya girenlerden Türkiye'den rekor kırıyormuş çocuk .....suna girenlerde TOrk polisi epey tutuklamış tıkladığın an zaten hapistesi kapına polis geliyor ,sanırım insan ilişkilerin zayıflamasından ve bina Zinaya kesti yüksek yüksek apartmanlar

Evet yabanci filmlerde aşktan önce sex geliyor sonra aşk başlıyor.avrupanın amerikanin bazı iyi yönleri var bizim memleketten ama bazı yonlerdede kotuler

Back
X