Cesur ve Güzeller

aynen 7den berı ayaktayım damla ıs yapmadım
napıım ılk defa erken kalktım keyfını suruyum buranın
daha pıjamalarla balkondayım utanıyom artık komsulardan valla:kedi:
Aman boşver ya pamuğum... Kime ne keyfini sür kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk sılacımopuyorumnanaktan

hoşbulduk pamığımopuyorumnanaktan

oş ver bitanem her gününün tadını çıkar ilerde nasıl olsa mecburen yapıcanopuyorumnanaktan

Anam abla şimdiden korkutma beni ya... zaten evlences ama benim koca adayı pek hamarat sağolsun kaydirigubbakcemile3 babaannem demiş bu kız dağanık nasıl baş etcen bizimki de olsun o dağıtsın ben toplarım demiş :teytey: Bi mutlu oldum ki kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5
ne guzel bak bı soz bıle ınsanı nasıl mutlu edebılıyo

cemre aplam maşallah bu ne hız

maruuşşşşş nası gidio cicim ayları :jeyyar: alıştın mı evli olmaya kuzum :asigim:

Cümleten hoşbuldum kızlarrr opuyorumnanaktan

Ulen cicim ayı mı bilmem ama pek hoş zemuszemus

Ve hasta olmasım test yaptım gebelikte çıkmadı çok düşünceliyim bu aralar çokkk :umursamaz:

kaydirigubbakcemile5
ne guzel bak bı soz bıle ınsanı nasıl mutlu edebılıyo

vallahi öyle... Çok sert duruyo bizimki millet diyo bu asabi bişiye benziyi nasıl anlaşcankaydirigubbakcemile3 halbuki yanımda melek melek... bir dediğimi iki etmiyo.. İnşallah hep böyle devam eder.. Yoksa bilmim :hulya:

cemre aplam maşallah bu ne hız
[/COLOR][/B]
ne yaparsın miniğim iş bitmiyo bı kk da bizi mahvediyo tabimafoldumben

korkma bizde bir laf vardır kızı kızken değil evlenince gör
evlenicede değil çocuk olunca gör derler
başa gelince hepsi yapılıyor babamda beni erkek gibi yetiştirmişti
ama şimdi her işin altından kalkarım evelallah

vallahi öyle... Çok sert duruyo bizimki millet diyo bu asabi bişiye benziyi nasıl anlaşcankaydirigubbakcemile3 halbuki yanımda melek melek... bir dediğimi iki etmiyo.. İnşallah hep böyle devam eder.. Yoksa bilmim :hulya:

sert gorunuslu olanlar aslında cok yumusak olurlar
allah bozmasın ınslalah hep bole olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…