Cesur ve Güzeller

heracım iyiyiz sen nasılsın kuzum ufaklık nası :asigim:

sevgiseli uslu dur anam bak bu ban bağımlılık yapiyyy kaydirigubbakcemile3

iyiyim tatlım batuhanla uğraşıyorum yaa sabahtan beri uyamadı haylaz sen nasılsın bebişim? lady dün mü gitti adana muhabbeti vardı da ben h.sonu diye düşünmüştüm :gitme:

sevgi sende mi banlandın laa bu ne böle herkes banlanıyor ne oluyor anlamıyorum fazla takılamıyorum kaçırıyrum olan biteni kaydirigubbakcemile

umudum bende kestircem kırıklarını ama.. sinir oluyorum pırasa gibin düz saçlarım var. kelebeğin ki gibi olsaydı ahh ahh:gitme:

ne güzel işte keşke benim öyle olsaydı. benim ne düz ne kıvırcık :) şekil vermesi kolay oluyor ama

ben çıkar kızlar bugün kestiremiycem randevusu doluymuş
hafta içine kaldı artıkın neysem acelesi yok
öpüyorum hepicinizi
görüşürüz canlar

herkese hayırlı cumalar

kıvırcın saçın bakımı zor oluyor

umudum bende kestircem kırıklarını ama.. sinir oluyorum pırasa gibin düz saçlarım var. kelebeğin ki gibi olsaydı ahh ahh:gitme:
benimkilerde prasa gibi:) birde çok gür saçlarım çabuk sekil almıyor klebeğinkiler gibi olsa düz olmasını isterdin bu seferde

lady dün gitti canım 26sında dönecek :lepi:

ben hiç sevmiyom şöylee incecik kıvırcık kabarık olcakti ne vardı ah ahh -tatlicadiarzu-

valla yaaa benimde pırasa gibi saçlarım var
keşkem şöööle bukle bukle olaydı :asigim:
bi kere perma yaptırmıştım ama o zaman röfle yoktu saçımda gölgeler vardı
şimdi röfleli diye yaptıramıyorum ya :gitme:
sarışın ve kıvır kıvır saçlı olmak istiyooorm benneyaptımki

anamm bende bir kere perma yapmıştım sonuç feciiydi delikafadulden beceriksiz kuaför bi moka benzetemedi içine etmişti saçlarımın

yine geldimmm sılanın göbüşününn kalıbını gördümm laaa!!:1shok:
nerden gelmiş akıllarına alçıdan kalıp çıkarmak tövbeee tövbeee!!!:roflol:

ben düz saçı daha çok seviyommm!!!a.s

yine geldimmm sılanın göbüşününn kalıbını gördümm laaa!!:1shok:
nerden gelmiş akıllarına alçıdan kalıp çıkarmak tövbeee tövbeee!!!:roflol:

anaa bende bu ne diye baktım kaydirigubbakcemile3 meğersem göbeğine kalıp mı yapmış... Anam maaşallah akla bakakannehir bende yaparım bi bebeğim olursa belkim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…