- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Sağol stella Şeniz
annemin göbek fıtığı varmış :çok üzgünüm: (bilmiyoduk ve bi şikayeti yoktu doktor muayene ederken öğrendik)
ramazandan önce ameliyat olucaktı, doktorumuz tatile gitmişti
şimdi gelmiş pazartesi gidip ranevu alıcaz en uygun tarihte ameliyat olucak :çok üzgünüm:
annem bi kere daha ameliyat olmuştu :çok üzgünüm: annemi öyle görünce resmen şok olmuştum çok zormuşş :çok üzgünüm: Allah Annelerimizi korusunn :Saruboceq:
çok geçmiş olsun tatlım yaa :gitme:Allah acil şifalar versin anneciğine :Saruboceq:
ülen günaydın dedik bi nassın diyen çıkmadı bammikten başka :umursamaz:
bu haftadan sonra zor görürsünüz beni artık:dilcikar:
çitosum cıpstırıkım doğuma az kaldı diye şitreş yapıyosun siniriniz bizden çıkarabilirsin bebekim ziiira serdoşa yansıtmamanı diliyorum laelaelaelaelae
üperim seni kocaman Şeniz
cıtos dur nan sıra sana ancak gelıy kaydirigubbakcemile3
nassın serdoş nasıl
nıe gelemezsın
oturamıyon mu artık
nan bıde su takvım nıye haftalık olur sankım :dilcikar: ben anlamıyom öle olunca
kac aylıksın ne kadr var
cocuk kacınca hfta doğar
olm ne aylığı be 40 hafta doldu mu tememdir bebek doğar :CüvCüv:
bugun cumartesi değil mi laaa ne bu kalabalık haftasonları pek ıssız olurdu akannehir
maşallah de dilini ısır totonu kaşı bişi yap heram yaa her ctesi bi başımıza kalıoduk burada :gitme:
ivetttt herkes mutlu ne güsellll kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
pasaklım sen nasılsın tatlımmm Şeniz
iyi diyeyim iyi olayım sevgişim
kocam bana sabah kabus musun lan?! dedi kendisini boşamaya hazırlanıyorum sırnaşık şey sırnaşık şey
he ben cok küçüktum bıde ben köydeydım
babam benı gelıp alcak dıe yollara bakar ağlardım hıc unutmam
sonra annemı yatakta gördum mafoldumben cok kötuydu
ozmnlar sımdıkı gıbı fazla teknolojıde yok
annemm ılk amelıyatını neden olmuş dıyım mı
9 aylık hamıle ıken sancısı gelıy dr gtcek tabı köy yalnızca at arabası var
oturmuş yan tarafını thta kısma dayamış cocuğun başı ezılmış ölmuşmafoldumben oyuzden
sonra ben olmuşum ben öleyım dıe annem hep ılac ıcmış ama bısı olmamış
yengemde ılk gece hamıle kaldı doğumdan sonra takstrmış nan nasıl bısıkı o bee adı bılem ığrenc gelıy bana
ya ama ne edım aksam ablam geldı vercen demı dedı tmm dedım ıcım rahat deıldı vermezsem kırlırlardı ve daha cok laf sokarlardı:sinifsinif:
bende alamazsam artık evlenınce alırım ı8nş alabılırım
annene üzüldüm böcüküm :gitme:
spiral denen şey iki ucu olan metal çıbıktı sanırım tüplere bağlanıodu aklımda öle bişi kalmış ama yanlış bilio olabilirm şakkıdı
ayrıca çok ciddiyim seni dövmeciye götürmekte
alnına ben enayiyim yazdırıcam
ne demek kırılırlar böcük ya beni çileden çıkarma burada
onca dil döktük anlattık abla veremem diyeceksin ya ben dişimden tırnağımdan arttırıp alıyorum bankada milyarlarca paran var çek 50 lira al diyeceksin :mymeka:
diyemiyorsan böle seni kullanmaya sömürmeye devam edecekler
neden anlamıyorsun kırılırlar diye bir şey yok asıl onların sana yardım etmesi lazım
istedikleri kadar laf soksunlar kulaklarını tıkayacaksın
çocuk doğururken sana mı sordular şimdi yeğenlerin için lazım diyolar
anlamıyorum ben bu insanları nası bu kadar sorumsuz ve yüzsüz olabiliyorlar
:roflol::roflol:
böcüke kız pasaklım ya kızda vermesin tost makinalarını:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yok anam yok laftan anlamıyo bu alinin çalıştığı yeri arayıp şikayet edicem sonunda
şaka etmem yaparım valla böcük attırma tepemin tasını :mymeka: