Cesur ve Güzeller

nolur şaka deyin utanmadan oturup ağlıyorum senağlama senağlama senağlama
serdoş gitmedin dimi meleğim senağlamasenağlamasenağlama

bu haber beni çok üzdü...başı sağolsun arkadaşımızın...Allah kimseciklere evlat acısı yaşatmasın...çok zor çook.. :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
nolur biri bişey söylesin bahara nasıl ulaştınız tlf falan varmı birinde verin banada varsa lütfen

off offf senağlama senağlama senağlama
dün aklımdaydı çitos
yazmadım buraya dinleniyordur doğuma az kaldı dedim
sormak lazımmış demekki :1no2: senağlama senağlama
içim gitti tüylerim diken diken oldu
Allahım sabır versin citosuma senağlama

yok ya inanmam nasıl olur sağlıklıydı serdar çok az kalmıştı doğuma senağlama senağlama senağlama ağlamaktan gözlerim yandı valla şaka desin biri

senağlama senağlama senağlama inanmam

bende inanmam çitosun kendisi sölemediği sürece
delircem kafayı yicem nolur şaka desin biriii şakaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben
pc karşısında oturdum ağlıyorum işi gücü bıraktımsenağlamasenağlama

Ya kızla rne oldu cıtosa dogrymu tel varmı cok ÜzÜldÜm ya allahım yanlıŞ olsun sok oldum yem,ın ederım

yok ya bunun şakası olmaz
ama neden anlamadım zaten 2 3 hafta kalmıştı mafoldumben

kım dedı pasaklımmm
ayyy nolcak sımdık yaa cok üzüldüm yaa cokkk mafoldumben

çok üzüldüm..Allah'ım sabırlar versin...yazık ya...neden acaba bi bilgin var mı?

nolur şaka deyin utanmadan oturup ağlıyorum senağlama senağlama senağlama
serdoş gitmedin dimi meleğim senağlamasenağlamasenağlama

benim maalesef başka hiç bir bilgim yok
doğumu çok yakındı ben serdar doğdu yazacak diye beklerken neler okudum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

"merhaba bahar teyzem bebeğini kaybetti malesef o yüzden dün ameliyata alındı size haber vermemi söyledi iyi günler"

gelen mesaj bu Allahım aklıma mukayyet ol
çalan telefonlara bile cvp veremiyorum ağlamaktan
çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben mafoldumben

benimde lady benimde tüğlerim diken diken oldu resmen kanım donduuu:gitme::gitme::gitme::gitme:

tlf numarası varmı birilerinde arasak baharımı:gitme:

bunun şakası olmaz heralde dimi senağlama
şaka olsun istiyorum ya

buz gibi oldum şu an rabbim sabır versin ama ben hala kendisini görmeden kendinden duymadan inanmam senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

zaten dolmuştum tuz biber oldu vallahi... Akşama kadar ağlarım artık..mafoldumben
Allah yardım etsin Bahara.. Allah dayanma gücü versin... :Saruboceq:

yok telefonu yok bende istemiştim bi kaç gün önce ama eşim izin vermiyo cep telefonu kullanmama demişti
buradan mutlaka haber yollayacağım size dedi gitti
serdoşla gelecektiiii senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…