Cesur ve Güzeller

psaklım bizde kıyamıors ama napalım sağlığı için

kardelenim sen yavruna kıyabilir misin hiç, ne yapıyorsanız onun sağlığına kavuşması içindir eminim kuzum :1hug:

estedam batuşa da gelmiş olsun :teselli:

millet herkes bana alyansini anlatsin,memnunmu degilmi,simdi alsa nasil bisey alir falan filan..tek tasi demiyom,onu gecin normal alyans..

fikirlerinizi bekliyom :hulya:

bizim alyansımız beyaz altın düz bi model
benimkinde taşlar var eşiminki taşsız
benim alyansımın taşlı olan yeri onun alyansında mat çizgi şeklinde
parmağımızda çok şık duruyor ama eşim memnun değil
hafif ortaya doğru eğimli bir model çok sürtünüyormuş etrafa hep çizik çizik
biraz zaman geçsin bu sene mümkün değil ama belki 3. evlilik yıldönümüzde değiştiririz yani 12 Nisan 2011de :asigim:

yeniden bi alyans alacak olsam nası bişi alırım bilmiyorum :sinifsinif:

tamtur ? fisfisfis
o ne canim ? fisfisfis
benim türkiyedeki markalardan falan haberim yok :kedi:
ben atasaydan nazar boncuklu alyans gördüm..resimde cok hos duruyordu,parmagimda nasil durur bi fikrim yok mafoldumben

:gitme::gitme::gitme::gitme:

şimdi iyi olduğuna sevindim:asigim:
tam hasta olma zamanı havalar serinledi iyicee
napim canım ya bende değişen bişey yok
ev iş
iş ev monoton yani:gitme:

bizde degistirmek istiyoruz..ben cok ama cok memnundum,tasi düstü.. bi kere taktirdim yine düstü :mymeka:
selcuk zaten acele secmisti,aman biran önce eve gidelim diye klava:

tamtur ? fisfisfis
o ne canim ? fisfisfis
ben atasaydan nazar boncuklu alyans gördüm..resimde cok hos duruyordu,parmagimda nasil durur bi fikrim yok mafoldumben

bende gördüm int tabii
gerçekde nasıl gibip görmek lazım
ama portre olan minicik durmazmı bişey anlaşılmaz gibi geliyor bana
nazar boncuklu güzel bence:lepi:

anaa benimki bunun 3 siralisi akannehir
ama benimki stress yüzügü gibi dönüyor..dönen yeri altin,taslari beyaz akannehir

valla çok beğeniyom.. Benim alyans taşsız.. Pırlanta istediğim için çok pahalı.. 2 bin 3bin tl arası satılıyımafoldumben alcak para yok şuan.. Anca ileride :gitme:

tamtur ? fisfisfis
o ne canim ? fisfisfis

bende gördüm int tabii
gerçekde nasıl gibip görmek lazım
ama portre olan minicik durmazmı bişey anlaşılmaz gibi geliyor bana
nazar boncuklu güzel bence:lepi:

kızlar ben tvde gördüm fiyatlarını araştırdım portre 1750 TL fiyat vardı ama teki mi çifti mi bilmiyorum
nazar boncuğuna ayrı bi sempatim vardır modeli beğenmedim ama sırf nazar boncuğu için onu alabilirdim
fiyatını görünce vazgeçmek zorunda kaldım teki 700 kusurdu net hatırlamıyorum

sizin elinizin altında internet var araştırın bakın fiyatına ben şirketten giremiyorum :sinifsinif:

epey zengünsün
millet herkes bana alyansini anlatsin,memnunmu degilmi,simdi alsa nasil bisey alir falan filan..tek tasi demiyom,onu gecin normal alyans..

fikirlerinizi bekliyom :hulya:
ince düz bi altın işte beyaz böle kenarı sarı nasıl anlatım ya :1ninca:
kızlar kızlar bahar gelmiş mafoldumben
ama bişi yazmamış avatarını değiştirmiş siyah kurdele yapmış gitmiş mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senağlama
tamtur ? fisfisfis
o ne canim ? fisfisfis

benim tamturum var :ecrin_bebek:
tümü taşla kaplı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…