- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
son gelişmeyi aktarıyorum gitmişler... Annem şimdi aradı. Ersin odama girmiş daha doğrusu hepsi girmiş elbiseye bakmışlar kaynana adayımla kardeşi çok beğenmiş. ersin hiç birşey dememiş. Sonra bilgisayarımı açmış(dün gece geleceklerini öğrendiğim için şifremi değiştirdim uyuzluğuna) şifrenin değiştiğini görünce anneme sormuş annemde bilmiyorum demiş. Sonra uğraşmış açamayınca bırakmış...
Belinde ağrı varmış. Annem diyo görsen halini çok hasta...(bende geb..rsin dicem ama neyse...)
Sonra demiş ben biraz uzanayım siz bayanlar başbaşa konuşun... Geçmiş benim odama kapıyı kapamış uzanmış... O ara netti bilmim... Odamı kurcalamıştır Allah bilir...
Yani anlayacağınız msj falan yok ortada... Bu sefer çok kaşındı. Atmazsa atmayacağım...
Ne olursa olsun atmayacağım mafoldumben
son gelişmeyi aktarıyorum gitmişler... Annem şimdi aradı. Ersin odama girmiş daha doğrusu hepsi girmiş elbiseye bakmışlar kaynana adayımla kardeşi çok beğenmiş. ersin hiç birşey dememiş. Sonra bilgisayarımı açmış(dün gece geleceklerini öğrendiğim için şifremi değiştirdim uyuzluğuna) şifrenin değiştiğini görünce anneme sormuş annemde bilmiyorum demiş. Sonra uğraşmış açamayınca bırakmış...
Belinde ağrı varmış. Annem diyo görsen halini çok hasta...(bende geb..rsin dicem ama neyse...)
Sonra demiş ben biraz uzanayım siz bayanlar başbaşa konuşun... Geçmiş benim odama kapıyı kapamış uzanmış... O ara netti bilmim... Odamı kurcalamıştır Allah bilir...
Yani anlayacağınız msj falan yok ortada... Bu sefer çok kaşındı. Atmazsa atmayacağım...
nuran nan ne sandın bacım taşlı olması o dalların olması 900 tl işte
hatta sordum adam dedıkı 450 tl
ıyı dedım alabılırız takstle falan
200 o verır 250 ben falan dedım
gıttık adam demesın mı tekı
ya dedım alyansı sız tek tek mı satıyonuz sordum 450 tl demıştınız dıe
cok uzuldum ama ona bellı etmedım
sonra söz yüzüğü aldık
alcam onu sana dıo bakalım
bende yok askım kalsın zten cok pahalı dedım yazık gunah
taşların azcık azaltmak lazım bencee
ben sadede severim ama yüzüküm azcık taşlı falanmı olsun diyorum
evlenirsem belkiiii
gerçi ben evleninceye kadar ohoooooooooooooo
birini bulcamda anlaşcamda söz nişan
:kedi::umursamaz::umursamaz:
bülüyünüzmü 1000. mesaji ben yazdim
:havasindan gecilemeyen üye:
sositososito
nuran nan olsun çift ıcın okadar para veremezdık bız
ınş düğüne kadar alabılırız
sıla duvak neymış de bakım:roflol:
benimki çok kurnaz.. Ben leb derken leblebi olduğunu anlıyo adam... Kasıtlı yapıyo.. Beni sinir etmek için yapıyo.. Bende iyi niyet falan kalmadı artık. Ne hali varsa görsün
burdayım eccuk işim var zemuszemusaferın sıla al kahve sana
cnm sıkıldı lady nırde yaa
kılot gelmedı da
zemus stella yok
off kı off
burcu özlemde yoklar
çok hasta eniştemis heson gelişmeyi aktarıyorum gitmişler... Annem şimdi aradı. Ersin odama girmiş daha doğrusu hepsi girmiş elbiseye bakmışlar kaynana adayımla kardeşi çok beğenmiş. ersin hiç birşey dememiş. Sonra bilgisayarımı açmış(dün gece geleceklerini öğrendiğim için şifremi değiştirdim uyuzluğuna) şifrenin değiştiğini görünce anneme sormuş annemde bilmiyorum demiş. Sonra uğraşmış açamayınca bırakmış...
bülüyünüzmü 1000. mesaji ben yazdim
:havasindan gecilemeyen üye:
sositososito
pasaklı pasaklı pasaklıhihoyyythihoyyyterkek için yapılan model daha güzel bence ikinizinkide öyle olabilir sende beğendiysen
hani erkeğinkinde beyaz noktalar var ya onlar sende taş olsa yeter bence :lepi:
10.000 olm ne 1000 akannehir
arama bencede pc neden açmaya çalışmışki odanı nden karıştırmış
ufff sinir olurrum böyle şeylere iyi yapmışsın şifreyi değiştirerek oh olsun ona :mymeka:
nuran nan olsun çift ıcın okadar para veremezdık bız
ınş düğüne kadar alabılırız
sıla duvak neymış de bakım:roflol:
eve gidip koltuga uzanip,sicak battaniye sarilip uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?